efet anladım kardeşim işte bende denemek için gelmişdim nasip kısmet diilmiş dedimya bidahaki sefere diyesonuç olrak m3 geçmişsiniz yada aynı gitmişsiniz buna kimse zaten bişe diyemez
bende o akşam denemek için gelmişdim demek nasip diilmiş başka bi video eklemek isterdim ama şuan videolar bu pc de diil e36 m3 ise e46 m3 ü geçiyo
işte bende bunları kıyaslamak için gelmiştim
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Masallah kanka cok ii sin ya
az kaldı az.istanbulda yürüyen m3 ü bol bol görücez hep birlikte
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
tolga abi yürüyen typer var yürümeyen typer var dimi abicim aynı şekilde m var m var. mpower makine kıl bi motor biri birini tutmuyo honda gibi değil aama yürüyenide yürüyo yani yapcak bişey yok. ahmetin m3 ü mehmetin m3ü diye ayırıyoruz bunları bütün m3 lere mal edilmesin inş benım arabam yürür lafımızın altında kalmayız.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
http://www.diffsonline.com/product/customdiff1.shtml
Bu bir işe yaramıo boşa satılıo dimi
Neyse yapta M3 görsün gözümüz.
valla Ankara da olsa basar arkadasımızın MZ4 uyle denerdık atmosferık type r ları
bana gore cok sert giden bi M massallah,onuda gecerlerse tebrık etmek gerekır type r cıları.ama gordugum kadarıyla cok cok zor...
Geçen vardıya seni erdemİşte esas o yürümüyordu, yürüyenler arka bahçede bir ara çıkarcaz
iyice çamur yapalım bari![]()
yani şimdi typer > m3 mü ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)