User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
125 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: si vs. hgt başkent

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben orda değilim siz değilmiydiniz cıvıc si hgt ye rakip olamaz diyen ?

adamda gitti cıvıc si le hgt geçti videosunuda koydu buluşmada da muhabbetimizi ettik buraya koyduk videolarımızı burda da muhabbetimizi ettik ortalığı s..tirmedik.
    rakip olamaz dediğim yazımı bul...

bişi iddia ediosun bul işte. Sen değilmiydin diorsun ya... Bende diorumki demedim, editlemiş olsam yazımı altında şu saatte edit gördü yazar. Bul bu yazımı bende "aaa kusura bakma" yazayım.

Bu arada 106 gti lı arkadaşıma tekrar söluorum. tabiki en baştan beri yazıoruz, stock hgt nerden baksan 200 e kadar vti dan 5 boya yakın yer. Bizde nacizane bişiler yaptık, çünkü bu araç modu pek kabul etmiyor. Bizim uğraşımız zoru başarmak yani. Yaptığımızın sonucuda ne olmuş diye deneyelim istiorum. Lütfen konuları baştan sona okuyalım, tek bi yerde bile geçerim yazmadım ne si için ne hgt için. Genede bilmem stovkta si mı hgt mi, fikrim bil yok...

tender06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha gecenlerde denendi crx tamponda gidiyodu ve 4. viteste gecmeye baslamıstı. şimdi bu ne peki? bunu tum 106lara mal edip 106lar yurumuyo mu dicez yoksa tam tersi crxler yuklu 106 geciyo mu dicez? yoksa o 2 arac arasında oyle mi olmus dicez?

ya şimdi onunla bu farklı burada 4 5 hgt ile deneniyo e buda genele yansıtılabiliyo ki hgt ler öyle ahım şahım yürümediğide biliniyo ama sen bir adet 106 ile deneyip genele yansıtırsan yanlış olur

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rakip olamaz dediğim yazımı bul...

bişi iddia ediosun bul işte. Sen değilmiydin diorsun ya... Bende diorumki demedim, editlemiş olsam yazımı altında şu saatte edit gördü yazar. Bul bu yazımı bende "aaa kusura bakma" yazayım.

Bu arada 106 gti lı arkadaşıma tekrar söluorum. tabiki en baştan beri yazıoruz, stock hgt nerden baksan 200 e kadar vti dan 5 boya yakın yer. Bizde nacizane bişiler yaptık, çünkü bu araç modu pek kabul etmiyor. Bizim uğraşımız zoru başarmak yani. Yaptığımızın sonucuda ne olmuş diye deneyelim istiorum. Lütfen konuları baştan sona okuyalım, tek bi yerde bile geçerim yazmadım ne si için ne hgt için. Genede bilmem stovkta si mı hgt mi, fikrim bil yok...

yukarıda ki mesajıma bak linkini verdim 6 sayfa

edit, al bide buraya linki koyayım
    6.sayfadaki en son mesajın
    http://www.techturkey.com/forum/show...t=34727&page=6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne zamandır merak ettiğim bir deneme konusuydu. 2. vites 60-70km den baslansa 190-200km kadar sonuc ne olur? 1.5 senedir HGT kullanmama ragmen daha sonucu ogrenmek kısmet olmadı. sizin dusunceleriniz nedir?

Buarada HGT de all car racing yazılım, kat iptali filtre ve son susturucu var. diğer hersey orta susturucu komple borular vb standart fabrikadan cıktıgı gibi duruyor. VTI v2 son susturucu falan olarak dusunursek mesela sonuc ne olur sizce?
    Bak bu mesajınızda VTi stok dememişsiniz. filtre ve egzozlu denmiş. hem sizin arabada orta susturucu ve borular stockmuş. normal haliyle VTi a asla rakip olamayacak bir arabayı sadece yazılımla yürüttğünüzü iddia ediyorsunuz. egzozlu filtreli bir VTi en az 3 boy atar bence.. ama VTi leş olmayacak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 6. sayfayı okudum gülüorum. nerde yazmışım adamım si geçioz die

hakkaten insanın kendinden bile şüphe ettiriosun ya kulis yapmak için fake yapmana gerek yok.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten hgt orj borularla daha ıı yuruyor.60lık fln yaramıyor.

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak bu mesajınızda VTi stok dememişsiniz. filtre ve egzozlu denmiş. hem sizin arabada orta susturucu ve borular stockmuş. normal haliyle VTi a asla rakip olamayacak bir arabayı sadece yazılımla yürüttğünüzü iddia ediyorsunuz. egzozlu filtreli bir VTi en az 3 boy atar bence.. ama VTi leş olmayacak...
    walla Ankarada nasıl bilmiyorum ama ne hikmetse İzmirde filtresi egzosu olan VTI lar kendileri için stock diyolar. yoksa bencede stock olmuyor o sekilde ama oyle diyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 6. sayfayı okudum gülüorum. nerde yazmışım adamım si geçioz die

hakkaten insanın kendinden bile şüphe ettiriosun ya kulis yapmak için fake yapmana gerek yok.

ben si geçiyosunuz dediniz demedim

si la hgt geçemezsin bu senin için macera olur dedin bende onun linkini gösterdim sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cenk tekrar 6. sayfayı baştan sona okudum kendi yazılarımı; hiçbir yerde "si la hgt geçemessin macera olur" yazmıyor.

bence sen benim yazımı alıntı yap. Bak abi de; burda atar yapmışsın si yada vti ya bizde burdan ileri çıktık de. Bende haddimi aştım yazıcam söz.

Birtek bizim ekelrle şaka yaptık ilk satırda birazdan tüm vti lara gooo diye, onunda 2 satır gerisine dönersek zaten hangi şakanın devamı olduğu anlaşılır.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla anlaşılmıyor ama si almış

CeSaNCeEm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ümit maşallah kardeşim araban çok güzel gidiyo, Görkemin arabanında maşallahı var daha önceki denemelerimizde daha farklıydı sonuçlar sanırım HGT nin biraz bakıma ihtiyacı var

romanson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol kardeşim
    bu arada cem daha önceki denemelerinizde sonuç nasıldı kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz denediğimizde yazılım farklıydı Görkem önde oluyodu ama ne kadar gerçekten hatırlamıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha si'ın gideri var.. header, egzantrik, crx dişlisi, piston, volan, debriyaj falan... hgt'nin bu tarz imkanları sınırlıdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya izmirden kimse yokmu arkadaşlarla ilgilenecek
    bi vti bulun arkadaşlara denesinler nolmuş ne bitmiş bizlerde görelim kaç boy atacak vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HGT doğru ellerde bahsettiğiniz kadar sıkıntılı yada gitmeyen bi araç değil stock bi VTİ la yanyana gidebilir ki bunu daha önce Görkemden biliorm... Benm stock olmayan vti mle çok yakın yürüyodu he diceksiniz ki senn araban çokmu iyiydi deildi o zamanlar ama yinede HGT küçümsenecek bi araba deil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cenk tekrar 6. sayfayı baştan sona okudum kendi yazılarımı; hiçbir yerde "si la hgt geçemessin macera olur" yazmıyor.

bence sen benim yazımı alıntı yap. Bak abi de; burda atar yapmışsın si yada vti ya bizde burdan ileri çıktık de. Bende haddimi aştım yazıcam söz.

Birtek bizim ekelrle şaka yaptık ilk satırda birazdan tüm vti lara gooo diye, onunda 2 satır gerisine dönersek zaten hangi şakanın devamı olduğu anlaşılır.

Ne güzel walsmi yoksa Tangomu...

Şaka gibi cevap vermişsin arkadaşım sen ya Bize göre gideri stock VTI ayarındaki deneyelim dioruz. Burada 10 boy fark yicek olsak macera olsun die takılmak istemeyiz herhalde.

Si ı rakip olarak görsem HGT VS VTI değil HGT vs SI olarak açardım konuyu. İzmire yolunuz duşerse HGT tokatlayan Si görmek isterim İzmirde daha denk gelmedi çünkü
    Ne güzel bizde özellikle sağlam olsun dioruz zaten. Sonra çürüktü, patatesti, köfteydi uğraşılmıyor.

Arkadaşlar herkez öyle bir noktaya çekiyorki konuyu, sanki bizim bu aracımız VTI yı bırak 1.6 herhangi bir aile sedanınla dahi yürümeyemeyecekmiş... Sİ ne alaka?? Biz her si yı geçer bu araç demiyoruz. Stock si bizce bu HGT yi geçemez. Ancak biz geçemez derken; başkaları gibi 5-6-7 boy atarızda demiyoruz. Si yüklenir illaki bu HGT ye boy açar. Bizim uğraşımız stock yada hafif gıdıklanmış bir VTI ile kafa kafaya gidebilmek. Bu forumda yapılan bu kadar yorumu haksız çıkarmak.

10krktr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak koyuyla yazdığına bak "stock si bizce bu HGT yi geçemez".

en baştan beri sölüorum stock vs stock ben bilemem sonucun ne olacağını. Bizim arabamız stock değil çünkü. Bizim HGT miz için konuşursakta stock si geçemez bence dedim zaten.

Ayrıca arada sadece kaanın yazdığı var si yı kendime rakip görmedim diye, yani ben yazmadım. Ozaman ben yazmışım gibi beni itham etmiceksin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen si geçiyorum falan demedin ki ben öğle bişey demedim . benim demek istediğim sen hgt si geçer deddin adamlarda çıktı denedi .cıvıc si geçti

şimdi bu konuda 3-4-5 sayfadaki kendi yorumlarına bak dalga geçer gibi yorum yazmuışsın ben ona diyorum gerenk yok bunlara. sen adamlara atar yapmayın yazmışsın

Ben ciğer böbrek dalak anlamam. Sakatatcı değilim. Ben az buçuk arabadan anlarım. Çeker videoyu koyarız, sende söğüş yapar yersin
    ah zaten ah keşke ankarada olsaydım nasıl kaynaşırdık senle ya allah bilioda mesafe koyuyo sen merak etme Hadi allah çarşına pazar versin.

Biz yakmıyoruz dolaşıyoruz.
    vs...vs..

adamlara yazdığın cvp lara bak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)