2 aracada massallah kazasız belasız. trafık cok yogunmus 2 aracta tam perf yuruyememıs saglık olsun bu tarz arac sahıplerını gosterdıklerı cesaretten oturu tebrık ederım..
2 aracada massallah kazasız belasız. trafık cok yogunmus 2 aracta tam perf yuruyememıs saglık olsun bu tarz arac sahıplerını gosterdıklerı cesaretten oturu tebrık ederım..
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kibar ama gegegegegegegegeel buyur abi bas yapıo sonada HAHAHAHAHA
Yasin KArdeşim Hasana SLM![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Masallah 2 aracada gercekten yaa bu arada gunduz videosu olmasi ayri bir guzel,basa bas olmasi ayri bi guzel stock internal olmasi ayri bi guzelguzel oglu guzel
Ps:
ilk videoda o kangumudur nedir nabio ole dicektim hilminin koydugu videodan cozdum olayihaah
- K -
________
Dr.Ecu
Arkadaşlar öle bir iddialı deneme degil yani Halil bana özel mesaj attı denermiyiz diye bende hayhay dedim 2 saat içinde gelişen bir olay
ben keyif almaya gittim valla çok da eglendim az kalsın deniyemicektik sagolsun volkan abi aradan bir tane cırt cıkartıverdi de şase yapan kabloyu cırtladık ve gazladık
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Güzel deneme olmuş, araçlara maşallahAnkara'nın yollarının gözünü seveyim...
Youtube link i koyabilir misiniz yuklediyseniz. Masallah araclara eminim cok guzel ve zevkli bir deneme olmustur
çok zevkli geçmiş maşallah..
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
ıkı aracada masallah ama sonuc tam olarak ne oluyor ??
240 gibi masvette öne geçiyor 1 boy
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
emeğinize sağlık böyle araçları görmek sevindiriyo ben dahil bu işten zevk alan herkesi. Bi yerden sonra geçti geçildinin çok önemi yok bence
hulka maşallah süper gideri var stock motora hll olsun valla hll lsun brolaR...
masvette turbo s2000lerle yada 1.9 turbo civilerle nasıl olur acaba :?
uzunda maserati alır gibi ama denk yürümüşler maşallah araçlara....
masvette gibi bir canavarla stock internal turbo k20 nin böyle gidebilmesi hayret iki aracada maaşallah..
..::PASSATURBO1::..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)