eğlenceli bi gece olduğu belli maşallah araçlara![]()
sonradan gelen elemanların yarısının elinde telefon yarısı cekiyodu zaten bizdende ceken oldugunu görmedim zaten yarısı arabaların icinde oturuyodu soguktan yarısıda elini cebinden cıkartamıyodu...bi ara cekelim dedik baktık zaten siz cekiyosunuz gerek yok diye dusunduk..
cekmiş olsak ekleriz zaten![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Mertcan bizim bir arkadaş çekiyordu ama bir aksilik oldu elimizde video yok.
yoksa dert filan olmadı.
video dememizin derdi de alakalı alakasız konuşulması
ortada belge olsun ki herkes neyin ne olduğunu görsün
buna dert diyorsan derdimiz bu.
soğuk konusuna gelince de buluşmadan çok geç haberimiz oldu
Arda'nın evinden çıkıp gelmesi derken ancak gelebildik
oraya varınca da kusura bakmayın dedim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Safe mod dan cıkması icin zaten yaklasık 3 ay daha gecmesi lazım..Gökhan askerden gelince.....
3 aya kadar da Mustafa(RC) yine Stage yükseltir gibi geliyo bana..
Bu arada hepinizin arabasına masallah arkadaslar..
alakasız konusma derken?
ben burda kimsenin ardanın arabası gitmiyo yada biz gecebilirdik yazdıgını görmedim?
aksine gayet iyi gittigi yazıldı..derdiniz boyları göstermekse bunu zaten biz cekim yapmadıgımız halde yazdık cekimi siz yaptınız video koymakta size düşer biz üstümüze düseni yazdık zaten..cekipte koymıyacak olsak 8 psi a 11 psi yuruyen mertcanın videosunu koymazdık..sonucta saolsun mertcanda kardesimiz oldugu icin bize güvendigi icin yanında kameraya cekecek adam bile getirmemis.
bizim videolarla bi alıp veremedigimiz yok herkez bi gün birini gececek sonucta.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
e arda ile gelen gruptan kimse mi video çekmedi. dediğim gibi çeken olduysa bana pm lesin. samimi söyleyeyim ki ben foto-video ya geç- kayıt diyene kadar arabalar altımdan geçti gitti. sanırım ilk deneme olamayınca çok beklediniz(arda & mustafa) diye herkes cebi tutmak yerine ellerini cebine soktu. cidden soğuktu çünkü.
bu akşamı ayarlarsanız video yu makina ile çekerim bu sefer daha güzel olur.
Ben video filan istemiyorum.
Benim videom varmı diye sordum sadece ? yoksa yoktur önemli değil ,
Diğer arabalarada maşallah , İyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim.
Masallah tüm otomobillere
Arda en hızlıymıs ona ayrıca bi masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
teşekkürler Yavuz abi.
Dün akşam orada olan katılan, hatta olayın geç organize oluşundan dolayı üşüyen herkese gecenin sonunda gerçekleşen aksiyonun sıcağı ile ısınmışlardır eminim, iki aracada teşekkürler; velakin Arda'nın inanılmaz kondisyonunu izlemek benim için ayrı bir zevkti, zaten benimle birlikte izleyen birçok kişinin Arda'nın gelişini pür dikkat izlemesi de! ne kadar zevk aldıklarını gösteriyordu.
hepinize maşallah güzel eğlenmişiniz ama dün baya ayaz çıkmıştı şehir içinde bile enkayı düşünemiorum
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)