Teneke için ne kalp kıracak nede yalan söyleyecek insanlar değiller ne açtım dediyse doğrudur.Bu zamanada kadar böyleydi bundan sonrada böyle olur.
Teneke için ne kalp kıracak nede yalan söyleyecek insanlar değiller ne açtım dediyse doğrudur.Bu zamanada kadar böyleydi bundan sonrada böyle olur.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
bahane?
ben burda bahane uyduran görmedim adamın arabası yürüyor 15 psi 20 psi farketmez sonucta adam acmıs yuruyor....bize ardanın ekledigi diger videoyu izledikten sonra 15 psi pek mantıklı gelmedi.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
tebrikler araçlara...
ARDA sana ayrıca tebrikler kardeşim, eline sağlık..![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
maşaallahh
mertcan ben söyliyim .. illa yazdıracaklar..
şimdi bu adamlar(fatihtir mustafadır) turbo ile büyümüş ,yani tabir caizse öyle ne götünden dyno yapar nede bi tarafından basınç ölçer. sahip olduğu arabaları bilmiyorsunuz bile. o turbo motorlara ne paralar ne zamanlar döktüler onu hiç bilmiyorsunuz. önce doğru konuşun da seviyeyi düşürmeyin. fatih bahsetmiş bir videodan sanırım şu video yu kastediyor.
http://www.techturkey.com/forum/videolar/39428-black_ek_turbo_ank_.html
arda dün gece videoyu kaldırmış ama bence çok güzel bir video idi keşke kalsaydı. özellikle otobanda sarmasına bayılmıştım ben. yine diyorum maşallah aracına.18-19 psi basıyorum yazıyordu o videoda yanlı hatırlamıyorsam.
ayın 25 inde 19 psi olan bir makina 3 gün sonra 15 psi veriyorsa bir sorunu vardır olabilir.ardada yanlış anlaşılma olmasın diye kaldırmıştır. eminim ki aynı video yu koyar ve bunu dert edecek biri gibi görmedim ben kendisini. hem kendisi hemde arkadaşları gayet düzgün insanlar. ki 2. sayfada idi sanırım arda kendisi sormuştu benim video kimsede yokmu diye bakın şimdi video falan istemiyorum diyor. niye videosunu izlemek istemez hale getiriyorsunuz insanları. bırakın şu işi herkes tadını çıkarsın.
ama adam(fatii) o videoyu izledi demek ki ona göre yorum yapıyor. buna bahane denmez. buna kritik denir. yine diyorum fatii dediğiniz adam bir video ya bakarak o arabanın nasıl bir yürüyüşte olduğunu anlar. ben anlamam ben bilmem çünkü turbo arabam olmadı. o turbonun sorunu ile uğraşmadım o turbonun hiçbir basıncında deneme yapmadım. ama sizin dalga geçmeye bahanedir yok *** dynosudur yok penis basınç ölçeridir diye yazdığınız adamlar zamanını parasını bu işe dökmüş adamlar. kimseyi bilmeden etmeden yorum yapmayın. hele çirkin yorumları mümkünse hiç yapmayın.
bakın tartışmaya neden oluyor diye aoc nickli kişi uzaklaştırıldı ama siz bunu göre göre olayı belden aşağı vuruyorsunuz ve hiç yakışık alan şeyler değil bunlar bunu bilin. bu konu üzerine mümkünse araç sahipleri motor özelliklerin yazsın dedim saolsun mertcan yazdı şuan yakında mustafa ve arda da yazar ve kafalardaki soru işaretleri de kaybolur.
herkese kazasız belasız ve daha önemlisi sorunsuz motorlu günler.
Çok güzel yürümüşler maşallah...
Dakika bir orda 20 kisiden 15 i inanmadi 15psi a sen raaaaat ol yazilirsa bahaneden baska birsey degildir direk karsi tarafa oo caktirmadan basic acmis 15 demis biz bunu yer miyiz demektir. Kritik dedigin bence 15psi dan fazla basiyor gibi geldi sahibi gorunce yazar birseyler dersin olur biter...
Ne kadar fark oldu bilmiyorum ama setuplari farkli bile olsa hatta diger aracin turbosu daha buyuk bile olsa ayni basincta bile dunya farklar olabiliyor. Adam gibi yazmak varken neden agresif tavirlar?
Kusura bakmayin ama ne basinc bastigini bilmeden sahibinden duymadan fazla diye kesin konusursaniz o bildigin goz saati olur![]()
Arda varken bunları yazmak bana düşmez ama;
önceden atar yapılıp ondan sonra şu basınç bu basınç diye insanları suçlamak ayıp. güzel denemeler oldu sonra insanlar suç altında bırakılıyor. 2 gün önceki basınçla yürünenbasınç aynı olmak zorunda mı? siz bizim hakkımızda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bizi tanıyanlar bu konuda yalan söylemiyeceğimizi bilirler. bizim için insanların söyledikleri önemlidir.Mertcan daha biz gelmeden basınç basmadığını telefonda bana söyledi.
Denenecek bu tarz arabaların sayısı zaten bu tutum ben tüm araç sahiplerini soğutuyor. keyifli denemelerden sonra bu tarz muhabbetler hiç hoş değil.
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
ardanın ekleyip 18-19 psi yazdıgı ve sonra kaldırdıgı videoyu izlersen..vede ogunki durumu gorseydin sende bizim gbi dusunurdun.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
allah aşkına açıklar mısınız? Arda'nı turbosu nedi, kapağı nedir, motorun içi nedir bilmeden nasıl basınç tahmini yapıyorsunuz. ordaki 15 kişinin ne kadar tecrübesi var neye göre basınç tahmin ediyorsunuz?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)