onur bence kapat bu konuyu birader.. bidahada deneme yapma herkesle bence..bu ne ya.. burda konu 2 kişinin arabası değil resmen markalastı.. 7-8 sayfa öncede onu yazdım anlamayanlar iyi okusun vtı la saxo-106 arası ne olmus profesyonel anlamda yapılınca.. yok basmış yok basmamıs.. lütfen böle yapıcaksanız ne araba alın ne binin,ne deneyin ne gecilin ne video cektirin ne buraya koydurun nede yenilgiyi kabullenmemezlik yapmayın.. ayıptır.. burda hepimize ayıptır.. saygılar
Agent fazla acimasiz & genelleme yaparak konusmadin ama
Yada soyle diyebilirdin bu lafim sen gibi artistlere bos konusanlara vs vs ..
Her 106 veya Saxo sahibini bir tutmus apaci konumuna sokmussun , olay yine 106 , VTI tartismasina donecek etme eyleme
+ 2 video da da bana gore arabalar basa bas gidiyor .. 20 - 30 cm'lik fark ile yuruyen arabalar ( Roll'de ) icin gecti/gecildi demek dogru degil .. Bunda herseyin etkeni olur ruzgarin , agirligin , o anlik vites atiminin , dogru devri yakalayamamanin vs vs ..
Iki video izledim , digerleri acilmadi .. Saxo & VTI yanyana gitmisler bariz..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Sorunlar p.m.'den çözelim
msglarda küfür tehtid varsa lütfen rapor edin
Built to fall....
Pug, illaki oluyor görüyoruz maşşallah ok gibi 106 ve saxoları. Ama bu tamamen aracın sahibiyle bağlantılı oluyor. 106 ve saxo ların çabuk dökülen araçlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Senin aracın Imzanda gördüğüm kadarıyla gzl duruyor maşşallah ama istisnalar kaideyi bozmuyor neyazıkki.
Hayir dostum ben bunu alirkende bindigim 1.5 senelik sure icinde de her zaman dedim 106 , 106 ama gerisi yok dige .. Iki arabada efsanelesmis artik deyim yerindeyse .. Yanlizca yok VTI iyi , yok 106 dedigin nedir ki cop arabasi muhabbetine girince insan ister istemez rahatsizlik duyuyor .. Yada soyle diyeyim benim cevremde Honda kullanicisi olan cok sevip deger verdigim arabasina gipta ile baktigim arkadasim,kankam var .. Elbette ayni sekilde seninde cevrende 106 kullanan , sana yakin olan insanlar vardirAnlatabilmisimdir umarim .. Genelleme olunca ister istemez cuvaldiz bana da batti ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Bastan okuya okuya geliyodum typer da geciyorum okuyunca koptum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)