User Tag List

Sayfa 8/23 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
427 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Saxo vts onur soytam & honda vtec vtı, erdinç-vti07

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında alayına go diyen arkadşımız hala normal kurallarda oynamaktan korkuyor bılıyorsun. Alayına go demektense biraz cesaret ve geçilmekten korkmamak lazım diyorum ve hala onurun bana bir borcu var. Burda sadece clio rsle 5. Vitese kadar bastığı video var nıye oda geçilmesi normal olduğu için ama vti a 5. Vitesde boy boy geçilmek zoruna gidecek. Hala ukalalık yapmaya devam ediyo farklı şeyler yaşatacam böle devam ederse
    ben kime ukalalık yapmışım
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında alayına go diyen arkadşımız hala normal kurallarda oynamaktan korkuyor bılıyorsun. Alayına go demektense biraz cesaret ve geçilmekten korkmamak lazım diyorum ve hala onurun bana bir borcu var. Burda sadece clio rsle 5. Vitese kadar bastığı video var nıye oda geçilmesi normal olduğu için ama vti a 5. Vitesde boy boy geçilmek zoruna gidecek. Hala ukalalık yapmaya devam ediyo farklı şeyler yaşatacam böle devam ederse
    yok abı onur korktugu ıcın degıl sadece yorumlardan tedırgın oldugu ıcın veya surda sen bızden buyuksun abı dıyoruz belkıde o samımıyetın bozulmasından korktugu ıcın yarısmıyodur bılıyosunkı mılletın agzı torba degılkı buzesın ama benım tanıdıgım onur korkmaz gecılıcegını kabul edıyo zaten ama clıo vıdeosuna yorum yapamam onda gecılcegını bılıp yarısıyosa bızle veya senle yarısmıyosa onada bırsey demıyorum ama ben dıyecegımı dedım ben her turlu gıderım sen veya o fark etmez
    [SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seyfi 07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok abı onur korktugu ıcın degıl sadece yorumlardan tedırgın oldugu ıcın veya surda sen bızden buyuksun abı dıyoruz belkıde o samımıyetın bozulmasından korktugu ıcın yarısmıyodur bılıyosunkı mılletın agzı torba degılkı buzesın ama benım tanıdıgım onur korkmaz gecılıcegını kabul edıyo zaten ama clıo vıdeosuna yorum yapamam onda gecılcegını bılıp yarısıyosa bızle veya senle yarısmıyosa onada bırsey demıyorum ama ben dıyecegımı dedım ben her turlu gıderım sen veya o fark etmez
    korkucak olsaydım bu organizasyonu yapmazdık.. sadece dostluklar arkadaşlık lar bitiyor sonuç böle olunca ona üzülüyorum.
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkucak olsaydım bu organizasyonu yapmazdık.. sadece dostluklar arkadaşlık lar bitiyor sonuç böle olunca ona üzülüyorum.
    bnde bunu kastetmeye calıstım onur zaten
    [SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MasALLAH diyorum .. Ama neden 4'un sonuna kadar bir deneme yapiyorsunuz ki .. 5'i bitirene kadar gidin .. O zaman ak koyun kara koyu ortaya cikacaktir .. Ki Saxonun arka tamponunda olan VTI mutlak suretle son hizlara dogru alacak gibi duruyor .. Her roll'de gececeksin dige bir kaide yok zaten .. Bak ben chipli iken chipsiz 106 saxo beni geciyordu .. Buna ragmen alayiyla deniyodum .. Sonra n'oldu " intikam soguk yenen bir yemektir " hesabi Teker teker knock out oldular ahah MasALLAH kardesim , ama sen cok kaptiriyorsun bu yaris isine kendini .. Az relax sakin herkezin arabasi en iyi yuruyen degil
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MasALLAH diyorum .. Ama neden 4'un sonuna kadar bir deneme yapiyorsunuz ki .. 5'i bitirene kadar gidin .. O zaman ak koyun kara koyu ortaya cikacaktir .. Ki Saxonun arka tamponunda olan VTI mutlak suretle son hizlara dogru alacak gibi duruyor .. Her roll'de gececeksin dige bir kaide yok zaten .. Bak ben chipli iken chipsiz 106 saxo beni geciyordu .. Buna ragmen alayiyla deniyodum .. Sonra n'oldu " intikam soguk yenen bir yemektir " hesabi Teker teker knock out oldular ahah MasALLAH kardesim , ama sen cok kaptiriyorsun bu yaris isine kendini .. Az relax sakin herkezin arabasi en iyi yuruyen degil
    kardeşim al bi tane daha güzel bi makina arabasız olmuyor dimi
    Dr.Ecu AntaLya

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkucak olsaydım bu organizasyonu yapmazdık.. Sadece dostluklar arkadaşlık lar bitiyor sonuç böle olunca ona üzülüyorum.
    ne büyüklük nede küçük olmak hiç sorun değil. Ukalalık olayı. Akşam abıcım bu olmadı bıde 5 viteste basalım dedimde ben nıye basayım kerizmiyım demen dokunuyor. Oo zaman ben keriz oluyorum dimi senınle istediğin hıza kadar bastığım için. Darılcak gücencek küscek bişey yok. Amaç muhabbet eğer bu mantıkta olmasaydım dün senle oo şekilde yarışmazdım. Sadece yorumlarını yazarken kasılmadan doğrusu neyse öle yaz ok. 60-200 konusunda bir borcun var ister şimdi öde istersen sonra. Tüm tech turkey benı geçiyon mu görsün neyse
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erdinç çok mütevazi bi hondacısın tebrik ediyorum seni
    sword olsaydı eşeğin mötüne sokmuştu seni onur
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anladımki bu işin sonu yok geçmek geçilmek bu kadar sorun olmamalı yaa sonuçta arkadaşız kardeşiz yaa...

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı seylerı bende yaşadım

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göki arkadaşım diğer videoları nıye koymuyorlar düşündünmü hala beklıyoruz. Inşallah kesme biçme yapılmıyordur. Videolar yanlış olursa doğrularını şimdi buldum koydurcam merak etmeyim.HALA 3. VİTES YANLIŞLIKLA KESİCİDE KALDIĞI BENIM HATA YAPTIĞIM VİDEO OOO
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah araclara.

Alıntı mecamir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pistimiz harikaydı Video da gayet net çıkmış... İyi yürüyor saxo Ama ben vti'ın geçmesini bekliyordum açık söyliyim, ölü devirde mi yakalandı başka bişey mi oldu bilmiyorum. İkisine de maşallah
    Alıntı mecamir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sattım Kastamonu'ya Ford Sierra var şimdi, sağ şeritten takılıyorum
    sierra'nla 270 yapıyormussun sanırım öyle bi duyum aldım ben eğer o kişiysen emin değilim ama..

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence vtı nın dreksiyonuna pokiyi gecirip drag yapmanız laızm saxoyla
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

FakirAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence vtı nın dreksiyonuna pokiyi gecirip drag yapmanız laızm saxoyla
    hiç gerek yok bence asıl dragda erdinçten korkulur :P
    hayat acımasız.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60-170 denemek ile hata sende erdinç böyle bir rolling şekli yok ilk defa sizde duydum aynı şey 207 RC için geçerli benim 5 im zayıf topspeed im yok diye öyle bi dünya yok 5 im yok 170-190 dan sonra gitmiyor olayı ben aracımın gittiği yerlerde denerim olayı wolrath barışın alt devir basalım mevzusu ile aynı. araba bi bütündür 1-2-3-4-5-R
    5 lere üvey evlat muamelesi yapmayın
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

ALİ_OSMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşşalah.onur arkadaşımızla denemelerimizde genelde onun istedigi devirlerde basıyorduk.ki konulan videolar onun istedigi videolar ben bundan bi rahatsızlık duyadım.
    0-400 60-200 denemelerinizi bekliyoruz maksat muhabbet krıcı olmaya gerek yok.

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KV106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç gerek yok bence asıl dragda erdinçten korkulur :P
    dogrudur erdinçin kullanısını hıc gormedım ama pokıyle bı kac kez takıldık herif resmen katliyam yapıyor vtı nın ıcınde
    Ek b16 swap
    Ek 1.8 strokır
    Ek 1.9 strokır
    Ek b20 n/a
    Ep3 type-R STOCH...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_osman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maşşalah.onur arkadaşımızla denemelerimizde genelde onun istedigi devirlerde basıyorduk.ki konulan videolar onun istedigi videolar ben bundan bi rahatsızlık duyadım.
    0-400 60-200 denemelerinizi bekliyoruz maksat muhabbet krıcı olmaya gerek yok.
    ali osman haklısın kardeşim. Ama senle 5. Vites bile basıyo bu adam nıye sen 2,0 motorsun. 5, viteste 1,6 sınıfına geçilip buraya video koymak gerçekten zoruna gidecek ondan galıbaaa
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)