User Tag List

Sayfa 17/23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
427 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Saxo vts onur soytam & honda vtec vtı, erdinç-vti07

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gc8 le mi yürüdün sen ?
    yok o arkadaş başkasının nicki ile giriyor
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet-t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur sınırlarını zorluyosun canım surda laf soledıgın adamları hıc tanımıyosun ayrıca bu sekılde konusmaya devam edersen bıdaha antalya ıl sınırları ıcerısınde bırak rolıng yapmayı huzurlu bır sekılde tur bıle attırmazlar bu yarıs ıslerı fanı seyler gecmekte var gecılmekte ama sen gecılmeyı hazmedemıosun senı gectımmı gectım kı arayada 2,5 3 boy sıgarmıydı sıgardı vıdeoda varmı var sen bunu bıle kabullenmıosun car car yazıosun ben senı cozdum ınsanların yuzune burda atıorum 2 dıosun bu foruma gelıosun 4 dıosun 2 yuzlu hareket etme akıllan bence bıraz
    izle dostum videoları ben kime ne demişim nasıl çıkmış sen geçilmeyi hazmedemiyorsun bende sorun yok
    Dr.Ecu AntaLya

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bastır poke.. arkandayız kanka

konu öle bir uzamışkii sanki ne olmuş.ama benim anladıgım kadarı ile saxo nun istedigi devir ve hızlarda basıldıgı bence 60/220 deneyin daha saglıklı bir karşılaştırma /rolling olur.
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izle dostum videoları ben kime ne demişim nasıl çıkmış sen geçilmeyi hazmedemiyorsun bende sorun yok
    komık olma olum benı kım gecmıste hazmedemıyeyım gecenı tebrıkte ederım gectıgım zsamanda tebrık edılmek ıstenırım senı gectım dıosun ya arabanın koltuklarını kapı dosemelerını her bı bokunu sokmussun bırınde 5 cm tamponun ondeydı bırınde kafa kafya gırdık kı ben ı zaman bıle tebrık ettım senı ama ben sokup deneyınce senı ayırdım senın 4 kalkısın 4,nunde vıdeoları var bahaneler uydurdun durdun en komık olanıda hava cok sıcaktı benım arabam yurumedı senınkı yurudu muhahahahhahaaaaaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komık olma olum benı kım gecmıste hazmedemıyeyım gecenı tebrıkte ederım gectıgım zsamanda tebrık edılmek ıstenırım senı gectım dıosun ya arabanın koltuklarını kapı dosemelerını her bı bokunu sokmussun bırınde 5 cm tamponun ondeydı bırınde kafa kafya gırdık kı ben ı zaman bıle tebrık ettım senı ama ben sokup deneyınce senı ayırdım senın 4 kalkısın 4,nunde vıdeoları var bahaneler uydurdun durdun en komık olanıda hava cok sıcaktı benım arabam yurumedı senınkı yurudu muhahahahhahaaaaaaa
    45 derece sıcakta kendi arabana oktan arttırıcyı bastın avans vurmasın diye banade söleseydin bende zengin karışım ayarlardım 45 derece sıcak için + sağ ön koltuğu bile söküp gelmiştin sadece arkaları sökücem dedin ben bahane yapmıyorum ben seni geçtim sende beni geçtin .
    Dr.Ecu AntaLya

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koy izleyelim o zaman
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EGVTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bastır poke.. arkandayız kanka

konu öle bir uzamışkii sanki ne olmuş.ama benim anladıgım kadarı ile saxo nun istedigi devir ve hızlarda basıldıgı bence 60/220 deneyin daha saglıklı bir karşılaştırma /rolling olur.
    kanka bastım ben basıcagım kadar ona ıste ıspatları 4 kere denedık
    http://www.techturkey.com/forum/show...ight=hakan%27s bu konudakında bu cocuk koltukları kapı dosemelerını falan sokmus ıste bole kafa kafaya gıttık gecme falan yok 2 3 cm belkı ondedır bırınde net bısı yok ondada buda esıt sartlarda ıkı araba sokukken denenmıs vıdolar fark ortada buyrun bakın

http://www.techturkey.com/forum/show...ight=hakan%27s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koy izleyelim o zaman
    KOYDUM izle

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkdaşım senin gibiler bugün var yarın yokçular yanında da çok güzel yandaşçılar.
    Kurdunuz sahneyi oynadınız perdeyi iyi güzel..
    Peki..
    96 yılında üretilmiş ve hala 2009 yılında olmamıza rağmen 1.6litre den 160 hp çıkarmış başka bir motor teknolojisi üretilememişken Turbo araba ile 1.6 atmosferiği karşılaştıran yok sen 5.500 ü bekle diyen var ya Vti 8250dd dönüyor standarttaa bunu biliyormusun? 160hp gücü 7000dd da veriyor bunu biliyormusun? Sen hiç standartta 8000 devir üstü döndünmü? Sen hiç atmosferikte 160hp ve üstü arabaya bindinmi devir bandının inmesinin verdiği keyfi bilirmisin?
    Ama olamazki peugeot yada citroen gibi kilo avatajından süratli, biraz bastınmı bütün contalardan pompalardan yağ fışkırtan, heryerinden herdaim ses gelen kibrit kutusuna bimdiğiniz için bunu bilme imanında yok.
    Sen anca 170km ben 1 boy yarım boy öndeydim diyerek kendini tatmin edersin. Ama 5.vitesin sonunda kim kimi tatmin eder bakmaya yanaşmıyorsun!! madem bukadar delikanlısın burda kaç senedir bu piyasanın içinde olan adamlara dahi atar gider yapabiliyorsan buyur çık sahneye ama bu sefer bizim sahnemize!!

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KOYDUM izle

acılmıyor
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videolarda sorun var kanka...
    BOOSTPROJECTS
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkdaşım senin gibiler bugün var yarın yokçular yanında da çok güzel yandaşçılar.
    Kurdunuz sahneyi oynadınız perdeyi iyi güzel..
    Peki..
    96 yılında üretilmiş ve hala 2009 yılında olmamıza rağmen 1.6litre den 160 hp çıkarmış başka bir motor teknolojisi üretilememişken Turbo araba ile 1.6 atmosferiği karşılaştıran yok sen 5.500 ü bekle diyen var ya Vti 8250dd dönüyor standarttaa bunu biliyormusun? 160hp gücü 7000dd da veriyor bunu biliyormusun? Sen hiç standartta 8000 devir üstü döndünmü? Sen hiç atmosferikte 160hp ve üstü arabaya bindinmi devir bandının inmesinin verdiği keyfi bilirmisin?
    Ama olamazki peugeot yada citroen gibi kilo avatajından süratli, biraz bastınmı bütün contalardan pompalardan yağ fışkırtan, heryerinden herdaim ses gelen kibrit kutusuna bimdiğiniz için bunu bilme imanında yok.
    Sen anca 170km ben 1 boy yarım boy öndeydim diyerek kendini tatmin edersin. Ama 5.vitesin sonunda kim kimi tatmin eder bakmaya yanaşmıyorsun!! madem bukadar delikanlısın burda kaç senedir bu piyasanın içinde olan adamlara dahi atar gider yapabiliyorsan buyur çık sahneye ama bu sefer bizim sahnemize!!

waaawwww bu iyyidi işte..
    BOOSTPROJECTS
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    45 derece sıcakta kendi arabana oktan arttırıcyı bastın avans vurmasın diye banade söleseydin bende zengin karışım ayarlardım 45 derece sıcak için + sağ ön koltuğu bile söküp gelmiştin sadece arkaları sökücem dedin ben bahane yapmıyorum ben seni geçtim sende beni geçtin .
    olm benım on koltugum sokuktu hem on hem arka kapı dosemelerım duruodu sendede onlar sokuktu bahaneye bak oktan yukseltıcıymıs oktanla 3 araba fark oluosa bosuna para harcamasın ınsanlar ayrıca sen benı gecmedın ıyı ızle vıdeoları kafa kafaya gırdık kı araban sokuktu bızım kı orjınaldı sonra esıt sartlara getırdık aradakı farkı gordun gecmısmıs ızlesın herkes vıdeoları nerde gectın sokuk oldugun halde bıle kafa kafaya gırdık

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poke poklarla muhatap olma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bastım ben basıcagım kadar ona ıste ıspatları 4 kere denedık
    http://www.techturkey.com/forum/show...ight=hakan%27s bu konudakında bu cocuk koltukları kapı dosemelerını falan sokmus ıste bole kafa kafaya gıttık gecme falan yok 2 3 cm belkı ondedır bırınde net bısı yok ondada buda esıt sartlarda ıkı araba sokukken denenmıs vıdolar fark ortada buyrun bakın

http://videos.streetfire.net/video/V...pma_702987.htm

http://videos.streetfire.net/video/V...lya_702988.htm
    bana çocuk diyecek samimiyeti nerden buluyorsun berabermi bot bağladık..

al kendine VTI doldur gırtlağına kadar deneyelim

başkalarının arabalarıyla bana hava atma kendi arabanla yarış

burdanda anlaşalıyorki kuyruğuna basılan konuya çıkıp böle polemiklerle örtpas etmeye çalışılıyor muhahahahahah
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acılmıyor
    duzelttımmmmmmm

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

burdanda anlaşalıyorki kuyruğuna basılan konuya çıkıp böle polemiklerle örtpas etmeye çalışılıyor muhahahahahah
    senın araban nekı gırtlak vtecdle denıyceksın? pıston egzantrıklı beyınlı 106ya gıder yapan sensın haa onuda unutmusum zuhahaha

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu ne biçim bir üslup arkadaşlar, size yakışıyor mu?

tehtidler küfürler küçümsemeler, alakasız üçüncü kişiler?
    Aynı markayı savunanlar,

TAKIM mı tutuyorsunuz anlamadım pejo honda citroen size para mı veriyor.
    Sorun ne anlamadım.

Lütfen kendinize çeki düzen verin yoksa HEPİNİZ AMA HEPİNİZ tatile çıkarsınız.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

lan senın yasın kacta senınle bot baglıyayım ben kendı arabamla yarısabılıceksen gel hadı sımdı deneyelım aradakı boy farkı 3 olur ama tır olur sen donla gezerken ben 106 saxo yarıstırıodum velet benı cıleden cıkarma gece gece cıkarım yola bulurum senı kafanı gozunu kırarım yeter artık şovmen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)