yok abı onur korktugu ıcın degıl sadece yorumlardan tedırgın oldugu ıcın veya surda sen bızden buyuksun abı dıyoruz belkıde o samımıyetın bozulmasından korktugu ıcın yarısmıyodur bılıyosunkı mılletın agzı torba degılkı buzesın ama benım tanıdıgım onur korkmaz gecılıcegını kabul edıyo zaten ama clıo vıdeosuna yorum yapamam onda gecılcegını bılıp yarısıyosa bızle veya senle yarısmıyosa onada bırsey demıyorum ama ben dıyecegımı dedım ben her turlu gıderım sen veya o fark etmez![]()
[SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
MasALLAH diyorum .. Ama neden 4'un sonuna kadar bir deneme yapiyorsunuz ki .. 5'i bitirene kadar gidin .. O zaman ak koyun kara koyu ortaya cikacaktir .. Ki Saxonun arka tamponunda olan VTI mutlak suretle son hizlara dogru alacak gibi duruyor .. Her roll'de gececeksin dige bir kaide yok zaten .. Bak ben chipli iken chipsiz 106 saxo beni geciyordu .. Buna ragmen alayiyla deniyodum .. Sonra n'oldu " intikam soguk yenen bir yemektir " hesabiTeker teker knock out oldular ahah
MasALLAH kardesim , ama sen cok kaptiriyorsun bu yaris isine kendini .. Az relax sakin herkezin arabasi en iyi yuruyen degil
![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
ne büyüklük nede küçük olmak hiç sorun değil. Ukalalık olayı. Akşam abıcım bu olmadı bıde 5 viteste basalım dedimde ben nıye basayım kerizmiyım demen dokunuyor. Oo zaman ben keriz oluyorum dimi senınle istediğin hıza kadar bastığım için. Darılcak gücencek küscek bişey yok. Amaç muhabbet eğer bu mantıkta olmasaydım dün senle oo şekilde yarışmazdım. Sadece yorumlarını yazarken kasılmadan doğrusu neyse öle yaz ok. 60-200 konusunda bir borcun var ister şimdi öde istersen sonra. Tüm tech turkey benı geçiyon mu görsün neyse
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
ben anladımki bu işin sonu yok geçmek geçilmek bu kadar sorun olmamalı yaa sonuçta arkadaşız kardeşiz yaa...
bence vtı nın dreksiyonuna pokiyi gecirip drag yapmanız laızm saxoyla![]()
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
60-170 denemek ile hata sende erdinçböyle bir rolling şekli yok ilk defa sizde duydum aynı şey 207 RC için geçerli benim 5 im zayıf topspeed im yok diye öyle bi dünya yok
5 im yok 170-190 dan sonra gitmiyor olayı ben aracımın gittiği yerlerde denerim olayı wolrath barışın alt devir basalım mevzusu ile aynı. araba bi bütündür 1-2-3-4-5-R
5 lere üvey evlat muamelesi yapmayın![]()
iki aracada maşşalah.onur arkadaşımızla denemelerimizde genelde onun istedigi devirlerde basıyorduk.ki konulan videolar onun istedigi videolar ben bundan bi rahatsızlık duyadım.
0-400 60-200 denemelerinizi bekliyoruz maksat muhabbet krıcı olmaya gerek yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)