User Tag List

Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
427 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Saxo vts onur soytam & honda vtec vtı, erdinç-vti07

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son bi defa ben sana verdim abicim aslın da ben yakın arkadaşlarımla veya abilerim le araba denemicektim ama sen çok ısrar ettin RS konusuna da öle bi yazdın ki ayıp olmasın diye kabul ettim ama ben dedim denemeyelim diye sen ısrar edince denedik hızlar da anlaşıldı hiç problem yoktu güzelce gazladık bitti.
    Onur çok ilginçsin gerçekten neden bu kaçak dövüş Vti seni geçince kimse çıkıp sana oooo nassı sapladı şöyle ayırdı böyle ayırdımı diyecek sanıyosun ?

Sen kendi istediğin şekilde bi deneme yapmışsın şimdide karşı taraf istediği şekilde denemek istiyor olay bukadar basit uzatmanın manası yok

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim şanzumanımı bana öğretme lütfen 160 tan sonrası diğer vitesler gibi değil tecrube ile konuşiorum diğer şanzumanıma göre oke. 0-400 şanzumanı 13/61
    bana bı mantıgını acıklarmısın? ayna mahrutı degıstırdın sadece butun vıteslerın anı oranda kısaldı. neden 5 te yurumuyo araban? teknık bı acıklama beklıyorum

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana bı mantıgını acıklarmısın? ayna mahrutı degıstırdın sadece butun vıteslerın anı oranda kısaldı. neden 5 te yurumuyo araban? teknık bı acıklama beklıyorum
    KORKUDAN VTEC SESİ RAHTSIZ EDİYO. ONUR YINE RAHATSIZ EDİYORUM VE BU DENEMEYI YAPANA KADAR BURDAN SÖLÜYORUM. ONUR KORKUYO VE DENEMIYO. VE BUNDAN SONRAKI VİDEOLARINDADA BUNU HER ZAMAN ÖNÜNE ÇIKARCAM. BEN KERİZMİYİM DEMESİNİ BİLİYOSAN BENİDE KERİZ YERİNE KOYMUCAKSIN. SENIN İSTEDİĞİN OLDU ŞİMDİ BENİM İSTEDİĞİM OLACAK OK Mİ KARDEŞİMMM
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KORKUDAN VTEC SESİ RAHTSIZ EDİYO. ONUR YINE RAHATSIZ EDİYORUM VE BU DENEMEYI YAPANA KADAR BURDAN SÖLÜYORUM. ONUR KORKUYO VE DENEMIYO. VE BUNDAN SONRAKI VİDEOLARINDADA BUNU HER ZAMAN ÖNÜNE ÇIKARCAM. BEN KERİZMİYİM DEMESİNİ BİLİYOSAN BENİDE KERİZ YERİNE KOYMUCAKSIN. SENIN İSTEDİĞİN OLDU ŞİMDİ BENİM İSTEDİĞİM OLACAK OK Mİ KARDEŞİMMM
    Onur olmamış bu kelime bence...

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kerız deıl uyanık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur çok ilginçsin gerçekten neden bu kaçak dövüş Vti seni geçince kimse çıkıp sana oooo nassı sapladı şöyle ayırdı böyle ayırdımı diyecek sanıyosun ?

Sen kendi istediğin şekilde bi deneme yapmışsın şimdide karşı taraf istediği şekilde denemek istiyor olay bukadar basit uzatmanın manası yok
    sayın kıymetli arkadaşım anlatamıyorum galiba megafon kullanıcam sonun da

60/170 her iki tarafta onaylayarak denendi 170 te kim önde kesiciye girerse yarışı o kanmış olup gaz kesilecekti.30 adam ordaydı herkez gördü

ayrıca bu VTI da kısa olduğu için 60 Vtec açmış oluyor Vtec altı filan da değil
    Dr.Ecu AntaLya

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de bildiğim ayna mahruti direk tüm vitesleri eşit oranda kısaltır. 2-3-4 çok kısaldı 5 az kısaldı diye birşey söz konusu değil.

Sanırım 5. vites gerçekten ya çok zayıf Saxoda ki Erkanın Saxosundan görüyoruz alakası yok makina 5. viteste de fişek gibi, ya da bilmediğimiz başka sebepler var. Onurcum çık dene. Neden çekiniyorsun ki? Alt tarafı geçilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim senin derdin beni geçmek herkez bunu burda görüyor daha öncede olduğu gibi geçtim seni bunda bu kadar dert edecek bi durum yok senle ben karşılıklı konuşmadık mı özcan abilerde vardı yanımızda 60/170 e okey demedik mi demediysek tamam demedik de abicim.
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sayın kıymetli arkadaşım anlatamıyorum galiba megafon kullanıcam sonun da

60/170 her iki tarafta onaylayarak denendi 170 te kim önde kesiciye girerse yarışı o kanmış olup gaz kesilecekti.30 adam ordaydı herkez gördü

ayrıca bu VTI da kısa olduğu için 60 Vtec açmış oluyor Vtec altı filan da değil
    E tamam işte bizde farklı bişey söylemiyoruz sana bu şekilde denemişsin şimdide karşı taraf senden kendi istediği şekilde bi deneme istiyor bu kadar basit

He banane ben geçtim bitti gitti diyorsan o senin bileceğin iş zaten yukarda Bold ile belirttiğim şekilde bi saygısızlığın olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala acıklama beklıyorum ben sanzımanımı bana ogretme felan dedı ama hala teknık acıklmayaı vermedı? gercı verecek bırsey yok sallıyor ıste kendını savunmak ıcın baska bı acıklaması yok. 2 3 4 te nasıl gıdıyosa 5 tede oyle hızlanır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen teknik olarak düşünürsen teknik açıklamıyı anlarsın anmak istemediğin gibi düşünüyorsun ondan anlamıyorsun.uzatma konuyu STP konu iice havası değişti nereye gidiyor yıllar boyunca sürer bu tartışma
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E tamam işte bizde farklı bişey söylemiyoruz sana bu şekilde denemişsin şimdide karşı taraf senden kendi istediği şekilde bi deneme istiyor bu kadar basit

He banane ben geçtim bitti gitti diyorsan o senin bileceğin iş zaten yukarda Bold ile belirttiğim şekilde bi saygısızlığın olmuş.
    ya bak XOR yaşça benden büyüksün anla beni .RS konusunda bana teklif yapan erdinç abi idi ben istemedim zaten hız konusunuda beraber çözdük gazladık alala ya varmı daha ötesi.
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen teknik olarak düşünürsen teknik açıklamıyı anlarsın anmak istemediğin gibi düşünüyorsun ondan anlamıyorsun.uzatma konuyu STP konu iice havası değişti nereye gidiyor yıllar boyunca sürer bu tartışma
    ehehe ya onur bırak sımdı . hadı acıkla bana sadece ayna mahrutıyle neden sadece 5te yurumedıgını?

kusura bakma ama resmen sallıyorsun karsında keko yok senın. vtecınde ayna mahrutısını degısınce butun vıtesler esıt olarak degısıyo 5te bı yavaslama sozkonusu deıl.

hadı teknık acıklama beklıyoruz senden neden 5 te yuruyemıyosun?

hadı suna korkuyorum dede herkes rahatlasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehehe ya onur bırak sımdı . hadı acıkla bana sadece ayna mahrutıyle neden sadece 5te yurumedıgını?

kusura bakma ama resmen sallıyorsun karsında keko yok senın. vtecınde ayna mahrutısını degısınce butun vıtesler esıt olarak degısıyo 5te bı yavaslama sozkonusu deıl.

hadı teknık acıklama beklıyoruz senden neden 5 te yuruyemıyosun?

hadı suna korkuyorum dede herkes rahatlasın
    tamam o zaman 1 2 3 4 5 hepsi aynı şekilde ise 5 tede geçiyorum dimi mantıklı düşün ozaman
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya bak XOR yaşça benden büyüksün anla beni .RS konusunda bana teklif yapan erdinç abi idi ben istemedim zaten hız konusunuda beraber çözdük gazladık alala ya varmı daha ötesi.
    Peki Onur nasıl istersen.Orda değildim olanları detaylı olarak bilmediğimden daha fazla yazma gereği olmadığını düşünüyorum.Kazasız belasız denemelerine devam etmen dileğiyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki Onur nasıl istersen.Orda değildim olanları detaylı olarak bilmediğimden daha fazla yazma gereği olmadığını düşünüyorum.Kazasız belasız denemelerine devam etmen dileğiyle.
    Çook teşşekür ediyorum arkadaşım sizede sorunsuz güzel denemeler diliyorum
    Dr.Ecu AntaLya

SİNANN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bişey dicem antalyalılar neden 190 a kadar basıyor :d
    200 ün üstünde korkarız biz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam o zaman 1 2 3 4 5 hepsi aynı şekilde ise 5 tede geçiyorum dimi mantıklı düşün ozaman

yaw konustukca batıyosun. madem 5tede gecıyosun dene ıste adam gel dene dıyor

hala teknık acıklama yok zuhahahahaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw konustukca batıyosun. madem 5tede gecıyosun dene ıste adam gel dene dıyor

hala teknık acıklama yok zuhahahahaa
    STP çırpınma arkadaşım konuştukça batıyorsun 10 kişi hiç bişey yazmadan senin yazdıklarına bakarak gülüyor devam etme istersen

tebrikleri sağdan alalım
    Dr.Ecu AntaLya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)