User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
122 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: jul ailesi...

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda bari rahat bıraksalar

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buraya her vıdeo koyan bırsey ıspatlamaya calısmıor bu foruma yazan herkes kendını arabasını ıspatlamıcak kadar alcakgonullu bıkere bız bu forumu koyarken bırsey ıspatlamak ıcın kurmadık Türkiyede olmayan bırseyı bılgısel agırlıklı bı forum yapmak ıcın kurduk ıspat edılecek bırsey yok bızım de kendını ıspat edecek uyemız yok acıkcası herkesın yerı ayrı herkesın konumu farklı surda kac uye varsa cogu cogunu tanıyor edıor tanısıor dedıgın gıbı ıllakı r1 e yeter deıl hayabusaya yetecek araca sahıp uyemızde var ama gerek yok bole mal mulk araba motor para pul gosterısınde bulunup bırseyler ıspat etmeye sanırım net ve acık sekılde anlasılmısımdır ...

saygılar ..

alçakgonullu olmak konusunda sizlere katılıyorum buradaki herkes---kankam da dahil---gayet alcakgonullu.hiç kimse kendini ispatlamak için video koymuyor buna da katılıyorum---kankam da dahil---peki madem niye bi tek boyle yorumlar bu topic e yapılıyor,para pul mal ya da mulk gosterisi olarak algılanıyor???

forumu kurusunuzu ve gayretlerinizi takdir ediyorum ben de bi forum kurucusu ve yoneticisi olarak sizlerin icerideki seviyeyi ne kadar yuksek tutmak istediginizi anlıyorum ama ben bu video da sizin gorduklerinizi ve eleştirdiklerinizi goremiyorum...

forumdaki cekirdek kadronun birbiriyle tanışması ve birbirini biliyor olması kadar da dogal birsey yok.hatta hbusa ile yuruyecek arac sahiplerinin de olması ne kadar güzel birsey.hatta bi aracın hbusa ile yuruyusunun gosterilmesi de cok güzel olabilir ama ben bunu hiçbir zaman mal mulk gosterisi olarak algılamam ya da birseyler ipat edilmeye calışılmış demem...

hatta forum yoneticisi olarak ---haya--- muhabbetine hiç yorum yapmamış olmanız da hala garibime gidiyor cunku birbirini tanımayan insanların belli bir samimiyete erişmeden bu sekilde konuşmalarının sizce bir sakıncası yok mu???

sanırım gayet net ve acık bir sekilde anlaşılmışımdır...

Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam denemeyle ılgılı bısı dememskı sade gorguyle ılgılı konusmu ki bence sonuna kadar haklı bence sen yannıs kısıye bulasıyosn hee bılmedıın bellı onlar lagunayı denemek ıcın yada yollarda apaçilik yapmak ıcın yapmadılar sadece show car ıcın yapıldı ve gayet baasarılı oldu bence ...
    ben de denemeyle ilgili birsey demişler demedim isterseniz deneyin dedim.ben kimseye bulaşmıyorum eger amacım bulaşmak olsa forumu kirletmez ozelden konuşurdum.ayrıca miniks kardesleri de araclarını da eski halini de yeni halini de neler gecirdigini de gayet iyi biliyorum hatta onların araclarını bu hale getirmek icin ne kadar emek harcadıklarını ve ne kadar ugrastıklarını da biliyorum ve gercekten takdir ediyorum hatta araclarının yeni halini cok ozgun ve güzel buluyorum ama sadece tarzlarını bu forumda biraz fazla sert buluyorum o kadar...yollarda apacilik yapmak konusuna hiç girmiyorum cunku bu tarif edilmez birsey sana gore rolling yapmak apaçilik olabilecegi gibi bana gore de muzigi acıp gezmek apacilik olabilir ama bana gore bu forumda apachi olabilecek kadar seviyesiz insan yok...

saygılar...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rolling e kimse bişi demioyor ki

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rolling e kimse bişi demioyor ki

farz-ı misal olarak soyledim goreceli bi kavram olabilir demek icin...

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar insan böyle düşünüyorsa vardır bir terslik... yonjadakiler bariz ortada yani yok asarım keserim yanlamazsa bi daha geçerim vs

Tholl-ga:
    +1 touring varmış galiba önceden :P

I-HANNs-TEAM
    Misafir
    Hız bir göstrge kanıt provakasyon veya meydan okuma değil sadece adrenalin patlamasıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fena bir video degil begenmeyen ikinci kere izlemese yeterli olurdu bence!

gereksiz uzamıs ben yonja falan bilmem ama eger yonja ile ilgili bir sorun varsa orada da cozulebilirdi niye buralara tasındı anlamadım.

daha fazla uzatmaya gerek yok bence.........

I-HANNs-TEAM
    Misafir
    Hız bir göstrge kanıt provakasyon veya meydan okuma değil sadece adrenalin patlamasıdır

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illaki bi gub bırı dener

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selçuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yonjadan sonra burayada gelmiş jul reklamları...
    +894613213213
    O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okludumda yazmıcam dedim ama yazim sanirim R1 ne kafa kaldırıyor nede sario ki r1 in sarması olmadı kafa kaldırması lazım 2 burda insanların deidiği şu asıp kesmeye gerek yok buı işleri 10 sene önce de yapıolardı şimdide yapıyorlar el elden üstündür diye bişi var sen gidersin sierranla adam gelir geçer yanından m 3 le yanlarken 4teker kayarak gidi verir r1 le gazlarken yanından geçer gider eline ne geçer burdaki insanların komik bi şekilde gülüp geçmesi jul ailesi süper tebrik ederim sürebiliyorsunuz ama nazar diye bişi var bence bukadar şeye gerek yok bukadar büyük konuşmmayada gerek yok

arabam güçlü denemek görmek istiyorum dersen Paşaoğlunda dyno var ilk orda arabanı ölçtür derim 30 bin dolara açıkcası baya bir beygir alman lazım ne kullandın turbo pistonların ney kaç bar basıyorsun işletim sistemin nedir bunları söyleyebilirsin Orda harcadığın parayı söliyeceğine
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Xtra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar insan böyle düşünüyorsa vardır bir terslik... yonjadakiler bariz ortada yani yok asarım keserim yanlamazsa bi daha geçerim vs

Tholl-ga:
    +1 touring varmış galiba önceden :P
    touring te olsa gaz açarken öle durulmas sopa yutmuş gibi
    "Wagen"thusiast

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

arabam güçlü denemek görmek istiyorum dersen Paşaoğlunda dyno var ilk orda arabanı ölçtür derim 30 bin dolara açıkcası baya bir beygir alman lazım ne kullandın turbo pistonların ney kaç bar basıyorsun işletim sistemin nedir bunları söyleyebilirsin Orda harcadığın parayı söliyeceğine

nokta

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

durumu kurtarmaya çalıştım çaktırma ehüaehü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahahahahah

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okludumda yazmıcam dedim ama yazim sanirim R1 ne kafa kaldırıyor nede sario ki r1 in sarması olmadı kafa kaldırması lazım 2 burda insanların deidiği şu asıp kesmeye gerek yok buı işleri 10 sene önce de yapıolardı şimdide yapıyorlar el elden üstündür diye bişi var sen gidersin sierranla adam gelir geçer yanından m 3 le yanlarken 4teker kayarak gidi verir r1 le gazlarken yanından geçer gider eline ne geçer burdaki insanların komik bi şekilde gülüp geçmesi jul ailesi süper tebrik ederim sürebiliyorsunuz ama nazar diye bişi var bence bukadar şeye gerek yok bukadar büyük konuşmmayada gerek yok

+186

Ben videoyu izledim aa dedim adamlar eylenmiş taktir ettim ne güzel olmuş sonra baktım biz yaptık siz yakın lastik görelim falan aaa dedim nooluyo kim bunlar ? Neden böle bişi yazmışlar anlamadım ? El elden üstündür bugün en ii arabanında en mükemmel sürüşünde üstünü yapacak bir araba bir şöför çıkar ...

Gene diorum video çok eylenceli olmuş güzel olmuş ....
    Ama donutunuda motor kullanmanıda gazlamanıda eleştirmiyorum çünkü gerek yok böyle 3,5 yaş muhabbetlerine ben desemki kötü olmuş ; ben desemki ay aman bu nasıl donut ? sen diceksinki yapta görelim yak lastik koklayalım ...
    uzuycak gidicek boş laf olucak ...
    Benin zamanında öğrendiğim bişi var dostlar aklınızda kala Malzeme nekadar kaliteli olursa olsun sunumumun satar o malzemeyi....

Saygılarımla
    K.Buğra YILDIRIM

I-HANNs-TEAM
    Misafir

I-HANNs-TEAM
    Misafir

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r1-r6 olayına fazla takılma bence burası motosiklet ile ilgili bi forum değil ve dolayısıyla üyeleri de ayırt edemeyebilir. ama gazlarkende üzerinde yatılması gerektiğini de bilir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)