User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
122 sonuçtan 115 ile 122 arası

Konu: jul ailesi...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşım neden hemen ezme çabalarındasın

ben lagunaya dünya para harcadım cıkıpta sölüomuyum bu kadar harcadım kimseyle denemem

sacma sapan mantıklarla karşımıza cıkma

yok bilmem kaç para harcamışta yok porşe ile kalkmışta

he sen şimdi Porşe böle yazılmaz önce onu ören dersin

tekrar yineliyorum sizin 450 HP nize karşılık bizim 240 HP miz buyrun gelin deneyelim

bizi de yorma eger denemiceksen denemicem de
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    206-sierra muhabbetine takıldım ben..20.000liralık araba olmasından dolayı cosworth gecemezmi bu araba?..
    ayrıca Thollga'nın dedigi gibi biz M5-czt,M5-clioRS..hatta kendi arabam gsi-s2k v.sleride denedik zamanında..ama olaylar o an yasandı bitti..herkes gorucegnı gordu..bazısı gırgırına yapıldı bazısı gercekten denendi..bakk bizde GSI'ı yapıyoruz Turbocharger bilmem kacbin dolarda harcamadık..gayet makul fiyata cok ıyı bı guc wericegını biliyoruz..bence maddiyatın asırı bi onemi yok..yapılan isin duzgun yapılması we dogru kisi tarafından yapılması onemli..
    bide GT series oynamanın bi sakıncasımı war?The REAL DRIVING SIMILATOR!..
    neyse ben ustadlara bırakıyorum sozu

Herkese iyiaksamlar dilerim..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla sasırdım kaldım diyecek laf kalmamıs abiler buyukler herseyi soylemişler... olursa bende bi integrayla denemek istiyorum uyarsa cok para harcamadım yemin ederim..
    KA Style

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlarım şu yüz yüze konuşmanın kurbanı olayım. İnsanlar burda kendilerini anlatamıyorlar. Herkes iyi insan hepimiz aklı başında insanlarız. Bu söylemler ne demek oluyor yeterli çoğunluk sağlandığında legal öncelikli bir organizasyon yapılmalı. Hem dostluklar pekişir hemde herkes paylaşır. Ben adım gibi eminim hilmi,ahmet ve diğer arkadaşlarım o araç için en iyisini ister en güzelini yapmak için fikir beyan eder.. Biliyorum tohumlarımızda yok kıskançlık hile hurda. O yüzden parmaklarınızı yormayın boşuna.

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miami gerçekten çok güzel yazmışsın ..

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım okadar atıp tuttunuz denemio kimse yemio falan filan diye

denendi işte açıkalsanıza kardeşim madem süper arabanız

sölesenize 206 RC ile yürüyünce ne oldugunu herke örensin

ne OOO zorunuza mı gitti bu 206 RC muhabeti

I_could NOT.....

canım benim bak 206 muhabbetini ben bilmiyordum hiç yeni ogrendim arac arızalıyken 0,5 bar bile basamıyorken 206nın istegi üzerine denenmis sonuç 206 gecmiş.fakat sunu sen de biliyorsun ki saglam bi sierra cosworth hele ki arkasında onno gibi bi adam varsa degil 1 tane 3 tane 206 içiçe gecse onların içinden gecer.

ha bi de su var benim eski aracım twingoydu ben o kadar cok kalktım o kadar cok gectim o kadar cok gecildim ki beni tanıyanlar bilirler ne kadar acık oldugumu bu muhabbetlere sonuç olarak benim kullandıgım aracı gecince beni geçmiyorsun-bilmiyorum iq kaç anlayabilecek misin bu cümlede ne anlatmak istedigimi ama- ondan hiç bi gecmek gecilmek benim gücüme gitmez...

Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu tip konularda arada kalmayı sevmiyorum yazmıyorum da ama yine tutamadım kendimi;
    araba silah gibidir. bir onu tasımasını bilenler vardır zırt pırt dandun saga sola sıkmazlar onlar, ama gerekirse diye herzaman yaglı bakımlı tutarlar.

bir de bilmeyenler vardır her dakika dugunde solende kafayı cekince teksas tommiks gibi saga sola sıkarlar, yaglamaz bakmazlar iste bu adamların da silahları bir gun gerekirse patlamaz.

sonuc: eger araban yurumuyorsa, su nedenle bu nedenle, forumlara girip saga sola yazmıyacaksın, soyle gider boyle yurur diye ve hatta hep aynı konu donuyor o araba ile deneme yapmıyacaksın; eger yaparsanda arızalıydı soyle boyle demiyeceksin.

yapmadan once yapamam soyle bir arıza var gidereyim ondan sonra deneriz diyeceksin o zaman inandırıcı olur. ben bu yazımda kimseye bir ithamda bulunmuyorum ama konunun gidisi bana bunları hissettirdi.

bilmiyorum yaşın kaç ne egitim seviyesindesin ama gercekten de birazcık dengesiz olunsa direk patlayabilecek laflar etmişsin.otomobil nasıl silah gibidir nasıl kullanmadıgın halde bakımlı tutarsın nasıl bakımsız ama kullananlar vardır.hayatında kaç kere silah ya da gercek bi otomobil muhabbeti icinde oldun da insanlara bu kadar kolay benzetmelerde bulunabiliyorsun?dügünde ya da sacma sapan yerlerde silah kullanan gerizekalılarla nasıl bir tutabiliyorsun bir otomobil sahibini?ve bu insanların da nasıl silahlarına bakmadıklarını bilebiliyorsun...

otomobiller mekaniktirler ve eger sen bakımını yapsan bile bazı durumlarda arıza yapabilirler ve sadece küçük sartların degişiminde bile farklı karakterler gosterebilirler.bunun içindir ki her zaman en form da olan arac bile gecilebilir arıza yapabilir sorun cıkarabilir..ornegin izmir draglarında aponun vtec en formda zamanında aks koparabiliyo ya da başka bi problemle gecilebiliyo bu onun aracına bakmadıgı ya da zamanında yaglamadıgı anlamına gelmiyor...

o kalkış meselesine gelince yapmadan once yapamam arızam var gidereyim ondan sonra deneriz demedigini nereden biliyorsun?oradamıydın???sadece forumda okuduklarının gazına gelip dur bende iki kelime edeyim demişsin ama gercekten de olmamış...

Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müsait oldugun bi hafta sonu gel paşaoğluna dyno ya parayıda ben vericem çıkar arabanı dynoya görelim 2.0 bar ı 450 hp yi herkes rahata kavuşsun
    gerek yok ben manisadan gelip verecegim parasını olcturecegiz bakalım ne cıkıyormus o sierra...

Alıntı alperNSE78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen abi boşverin yaw herks alsın kafasına göre beygirleri.neden kasıosunuz kendinizi bu kadar.anlayan insan var anlamayan insan var.boşverinn.güle güle kullansın bizi pek alakadar etmez.zaten gerkli kişilr gerekli açıklamayı yapmış.gerisi otomobilin sahibin kalmış.o zaman sen neden 30bin dolar harcadın.aynı arabadan bitane daha bulup denemek içinmi eğer öleyse çokk beklemen lazım.nse konu kililiği yapmaya gerek yoq..bu muhabbet bitmez.herkes o setup larla olmıycağını söylüo sadece kötü birşey demio,ama arkadaş halaa savunuyo boşverinn yawww.tolga dede kitle konuyu gitsin yaw.gereksiz yere laf kalabalığı.takmayın bu kadar kafanıza bence
    iste anahtar soru bu neden kasıyorsunuz kendinizi bu kadar???sen hiç düsündün mü niye bu kadar saldırgan tavır diye???gerekli kişiler ve gereksiz kişiler bi dünya yorum yapıldı bu topic altında fakat bi tanesi de benim bekledigim gibi eglenmek için yapılmış bi videoya güzel eglenmişe benziyorsunuz diye bi cevap yazmadı.sence boyle tavırdan sonra 206 ile degil 124 ile denenir mi?arac arızalıyken bile deniyorsa bi nisan ne diye daha kasıyorsnuz ki.işten anlayan gerekli kişiler bile biliyorlar saglıklı yuruyen bi sieranın 206 ile rakip olamayacagını.he denenmez mi denenir tabi o ayrı ama dürüst bi sekilde sierra arızalıyken gectik ya da iki aracta saglamken durum soyle oldu diyebilecek adamlarla...

bu setupla olup olmayacagını da bi süre sonra buraya konulacak dyno verisi ortaya koyacaktır...

Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YAW AİLELER KLANLAR EŞLER DOSTLAR kivreler kankalar dayılar hacılar herkez ne istiyorsa yapsın bırakın ya ama motorsiklet muhabbetini bırakın bu formda gerekmez ya .Sierralı arkadaşıma gelince sen o turboyla r1 le filan yürümene imkan yok.sen hiç gt 42 duydunmu.adamlar 85o hplerde 2,3 litrede geçebiliyorlar evolarla makinanın çevirdiği nedir tahminin 7200 de çok fazla 9000 devir.yani sonuç eğer makinan minumum 800 hp ise yürürsün.http://www.youtube.com/watch?v=gKmZ5...elated&search=
    ya kardes sana bu kadar uzun konuyu okumak zor mu geldi de boyle bi cevap yazdın hiç anlamadım?o turboyla r1 le yurumenin ne alakası var kim boyle bi cünle kurdu ki sen bu kadar yanlış anladın?

Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu ıslerden alenı anlamadıgını bellı edıorsun herlafındada batıorsun ıı toplayalım hadı 4 ıslem yapıoz ya aldıgın parcanın kutusunda +50 verır yazıorsende ordan topladınheralde sen dyno cıktısını al gel konusalım 450 mı 250 mı orası ondan sonra bellı olur beygır hersabını okudugun okulla yapamazsın

206 ıle kıyaslanmıcak ne varkı arabanı bole bı sınıflara soktun anlamadım nesınıfı yanı ben 206 yukledım ama senın 4 cekerınle deneyemıcekmıyım varmı bole bı sacmalık denemek ıstemıorum dersen o baska evet sen harcarsın 30 bındoalr o arabaya adam alır 10 mılyara bı cıvıc 5 mılyara bı motor koyasr ustrune 10 bın dolar senı 50 boy gecer bu ısler parayla orantılı ıscılık ve bılgıye bakar sen daha cooler yok enjektor yok 2 bar basıosun bas buyur enjektor yetmeyınce ne yapıcan merak ettım burda alenı govde gosterısı yapıosunuz
    ya senin wrx ini arızalıyken gecsem sonra buraya ben M_PROJECT in wrx ini gectim benim arabam cok iyi ben yapınca yürüyo desem hoşuna gider mi?

Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 ile sierra kıyaslanmaz diosunuz peki nie sierra ile R6 yı kıyas alıosunuz aynı sınıflarmı....
    ya nerden cıktı bu muhabbet zor mu geliyo insanlara diger sayfaları okumak?ne alaka sierra r6???

Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşım neden hemen ezme çabalarındasın

ben lagunaya dünya para harcadım cıkıpta sölüomuyum bu kadar harcadım kimseyle denemem

sacma sapan mantıklarla karşımıza cıkma

yok bilmem kaç para harcamışta yok porşe ile kalkmışta

he sen şimdi Porşe böle yazılmaz önce onu ören dersin

tekrar yineliyorum sizin 450 HP nize karşılık bizim 240 HP miz buyrun gelin deneyelim

bizi de yorma eger denemiceksen denemicem de

ezmek ezilmek ne kadar heveslisin niye bu hınç bi yerden kuyruk acın mı var canım miniğim .sana bu topic altinda kim sordu güzeller güzeli laguna na ne kadar harcadın diye
    kalkılamaz mı porsche ile harcanmaz mı bu kadar para bu da ayrı ama gercekten de porsche boyle yazılır

niye sizin 450 hp nize karsılık bizim 240hp miz demissin.siz kimsiniz biz kimiz?ne bu kutuplaşma?yoksa daha onceden olan bi kutuplasmanın devamı mı?benim bildigim bi tek kuyruk acısı olan insanlar bu kadar saldırgan ve saygısız olurlar...beni tanımıyorsun ama kankamı nerden tanıyorsun nerede tavuguna kışt dedi de bu kadar ezik davranıyosun diger insanlar da senin gazına gelip sadece eglenmek için cekilmiş bi videoya bu kadar sert yanıtlar yazıyor???

benim eski twingoyu alayım geleyim soz ben deniyecegim senin o güzeller güzeli lagunanla da 206 ile de.eger kankam da deneyecek olursa da sierrayla kalkıp gelecegim manisa dan kendi gozlerimle canlı gormek için.daha net konuşmak için...

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı profcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum yaşın kaç ne egitim seviyesindesin ama gercekten de birazcık dengesiz olunsa direk patlayabilecek laflar etmişsin.otomobil nasıl silah gibidir nasıl kullanmadıgın halde bakımlı tutarsın nasıl bakımsız ama kullananlar vardır.hayatında kaç kere silah ya da gercek bi otomobil muhabbeti icinde oldun da insanlara bu kadar kolay benzetmelerde bulunabiliyorsun?dügünde ya da sacma sapan yerlerde silah kullanan gerizekalılarla nasıl bir tutabiliyorsun bir otomobil sahibini?ve bu insanların da nasıl silahlarına bakmadıklarını bilebiliyorsun...

otomobiller mekaniktirler ve eger sen bakımını yapsan bile bazı durumlarda arıza yapabilirler ve sadece küçük sartların degişiminde bile farklı karakterler gosterebilirler.bunun içindir ki her zaman en form da olan arac bile gecilebilir arıza yapabilir sorun cıkarabilir..ornegin izmir draglarında aponun vtec en formda zamanında aks koparabiliyo ya da başka bi problemle gecilebiliyo bu onun aracına bakmadıgı ya da zamanında yaglamadıgı anlamına gelmiyor...

o kalkış meselesine gelince yapmadan once yapamam arızam var gidereyim ondan sonra deneriz demedigini nereden biliyorsun?oradamıydın???sadece forumda okuduklarının gazına gelip dur bende iki kelime edeyim demişsin ama gercekten de olmamış...

i_could...

araba denilince akan sular durur korhan abimde...
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konu dışına çıkıldığından kitlenmiştir....
    "Wagen"thusiast

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)