User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
106 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: CFT Turbo S2000 800HP+

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki araba aynı beygir aynı kilo ise aynı gidicek diye bişey yok. Oyle yandaki arabaya göre beygir tahmini çok komik. Yoksa dynosu aracın ölçülmedi demek lazım Son süratleri bırakın şanzuman oranları aynı olsa bile belli olmaz, biri peak yüksek verir biri daha uzun bantta verir birinin belki torku yüksektir, aktarma kaybı fazladır vs...

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aaa 60-130 bolumu gibi buda uctu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet sitede neden 100 200 bolumlerı kapandı ben mi bulamıyorum ?

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ucmadı halil duruyo temizleöeölazım itköpek dolmuş korma koyarım hafta sıonu yada en kötü çarşambaya kadar online olcak korkma CNM sivrisineğim hahahau
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben k20 swap ypıcagım zaman youtube da sabahtan aksama kadar swap ızlıodum... cenkte ızleme onlar yalan dıyordu. cok konustuk. motoru koyduk parcalar aldık 260hp lı raka maldım stock ınternal ıle. ama aracım adamların stock motor sotck ecu lu halı kadar bıle gıtmedı hatta swap stock typer lardan daha yavastı
    stock swap diyen k20 lerin hepsi noslu..

Amerikalılar bmwlerdede bir beygirler çıkarıyolar aman aman yalan dolan

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ucmadı halil duruyo temizleöeölazım itköpek dolmuş korma koyarım hafta sıonu yada en kötü çarşambaya kadar online olcak korkma CNM sivrisineğim hahahau
    tamam canim o zaman bu konuda sildigin msgimida maseratinin konusuna eklersin

isteyen inanir isteyen inanmaz kendi bilir orasi ayri konu tosunum

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım amerikada şöyle bir durum var , artık bizde nasıl filtre headers egsoz olan araba standart deniyorsa. Amerikadada 50 100shot nos, headers , filtre , komple egsoz , beyin olan arabalara stock deniyor.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock swap diyen k20 lerin hepsi noslu..

Amerikalılar bmwlerdede bir beygirler çıkarıyolar aman aman yalan dolan
    aynen moruk

biz bu işi türkiyede ilk yaptık sandıkki arabamız ucucak ona gider buna gider

kerem b20 ile yasladı

oysa ben B20 söküp k20 yaptım he arada fark çok var birinde ip üstündesin

K20 çok saglam b20 ye göre ama NA dedin mi bence B20 nin torku hiç birinde yok honda olarak

oda yarış kazandırıyor zaten
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock kavramı kim nasıl isterse oraya gidiyor.

Bana göre mesela hulk un stock diye yazılması çok alakasız. Turbo, sonradan atılmış 2.0 motor, beyin vs

en güzeli türkçe terim bulmak.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bana göre mesela hulk un stock diye yazılması çok alakasız. Turbo, sonradan atılmış 2.0 motor, beyin vs

motor stock dendi araba stock denmedı biteck conta vardı kalın oda yok artık tamamen stock motor olması lazım halkın

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kast edilenin stock block oldugunu burdaki herkez anlar sanirim omer
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ama ne zaman sen stock arba yazdıgımı duydun

stock engine bak türkçsini de yazayım daha iyi anla

stok motor hatta açıklamasını da yapayım

orjinal krank - kol piston - egzantrikler - yaylar - şapkalar - yataklar vs vs
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ne zaman sen stock arba yazdıgımı duydun

stock engine bak türkçsini de yazayım daha iyi anla

stok motor hatta açıklamasını da yapayım

orjinal krank - kol piston - egzantrikler - yaylar - şapkalar - yataklar vs vs
    Neden bahsettiğinizin farkındayım tabi ki. arabaya stock dediniz diye bişey de söylemedim.

Tanımın çok geniş olduğundan bahsediyorum. Standart parça kullanılmış turbo bir araba ile fabrika çıkışı bir aracın "stock engine" diye değerlendirilmesi saçma geliyor. Dövme kollar takınca araba komple yapılı motor mu olucak yoksa hala stock mu...

Neyse şu günlerde hulk gündemde diye aklıma geldi onu örnek vermiştim. kişilerle alakalı bir durum yok.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heh sona özgün çeksin ceremesini 11.7 ye 1 bar 97 oktan sÜPERİZ
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heh sona özgün çeksin ceremesini 11.7 ye 1 bar 97 oktan sÜPERİZ
    yetıo kardesım Allah bereket versın... daha gecılmedık Allaha sukurler olsun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kusura bakmada sen kendini feci rezil etmissin o verdigin linkte , Al'i muhattap alip konusmak la zaten bastan yanlisi yapmissinda birde ben yaptim diyerek msuprayi gostermek hic olmamis . ayrica trde hangi dynoya guvendinde 1000whp bazinda ornekledin bu arabayi ? sahibinin , tunerinin , ustasinin haberi varmiydi bu arabayi boyle bi tartismaya sokarken , zaten Al farketmis ve yazmis sende klasik cevabini vermissin ha benim ha musterimin ilginc valla .
    post bu : http://forums.nasioc.com/forums/show...&postcount=488

neyse hakkatten daha fazla yazmaya gerek yok , uzuldum ben su linki gorunce sahsen .
    Baya eglendiriyorsun beni, kac senedir USAdesin sen? yanlis hatirlamiyorsam ilk geldiginde sana egsoz turbo timer falan yollamistim sene 2006 olmasi lazim.

Tercuman lazim sana bir daha oku adam 700WHP diyor arabaya, crankta 950 falan eder, M3 videosunu referans olarak koydum 800 crank / 670WHP dedim dizney jet tipi dynoya cikarsa 1000WHP verir dedim, belki 1550WHP verir bu ara supra beygilerleride zamlandi...

Sen benim acigimi arayacam derken kendini rezil ediyorsun burda, sana tavsiyem 5 kere dusun bana yazarken cunki ben sadece dogrulari yazarim !

have 2 friends here and we had a great time watching your 'let the test drives begin', bicycle footage doing downhill workout was awasome but the 2-3-3.5 runs looked like you were making about 340WHP (voted among us very fairly and generously). Watch this video let me know how 800HP crank / about 670WHP feels like.

note: i built the car incase you wonder about my hp claim, on disneyjet this is about 1000WHP

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cenk`e tamamen katiliyorum, direk reklam amacli videolar bunlar.
    disneyjete cikiyorlar m1 m2 yakitla patlatana kadar aciyorlar, ucuk gucler cikartiyorlar ondan sonrada millet bu arabalari binip bogazda gazliyacagin, kizarkadasini alip gezecegin aksamda denemeye cikacagin bir araba gibi goruyor. CFT, o bu su %90 amerika gunden gune buna gidiyor, iyiden iyiye ucmaya basladi beygirler. Bu kadar beygir var, bu kadar dyno var ama adam gibi driftbox olcen yok. niye? cunku kilo ve 60-130 o arabanin gercek gucunu gosterir. drift box neymis!! bizim burdaki redneckte oyle diyor ordakide, redneck heryerde redneck. ha tutunamiyorum bahanesi, gitsin vhtli pistte slickle olcsun ordada tutturamiyorsa yeri o zaman araba yapmasin, istersen 10000 beygir ol tutunup, yere veremedikten sonra hicbir anlami yok, yuruttugun kadar tutturmasinida bilmelisin.
    Nasioctada populer olan birkac arkadas arabalari icin yok 700 yok 800 diye iddali yaziyorlardi, drift box suresi icin 10 kere yazistim, gondermediler. Ben bizimkini gonderdim ve tamamen sustular o cok bilen amerikali arkadaslarim, yakit soruyorlar ben yapiyorum diyorum dalga geciyorlardi sureyi gonderdim direk dumur oldular.

Neyse kisaca ben cenke tamamen katiliyorum, videolar cok ama cok yaniltici.
    Bravo abi, dogrulari goren soyleyen adamsin. Musteri ego tatmin amacli is yapmayan nadir tunerlardansin, cidden tebrik ederim forumdaki amerikalilari susturdugun icin Ben baya tartistim 3-5 kisi destek verdi, yalan beygir dukkaninin musterileride dogal olarak saldirdi bana, dukkan sahibinin yalani ortaya ciksa onlarinda balonu patlayacak cunki su videoyu seyret abi, bu adama guvenilirmi soyle bana

http://www.youtube.com/watch?v=KRIifpbwDbQ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katılıyorum .
    olay video savunmak değil Bir malın yalan olduğunu söylemek için ispatı olması lazım insanın elinde ...
    İdda bu varmı elinde aksi delili olan ?
    Yok ise şşş ....
    Var ise zevkle okur dinleriz taktir de ederiz rezil de ...
    valla ben net olarak ispatini yazdim, bir daha izle koydugum videoyu lutfen..

1000cc motor her zaman iyi referanstir, 1500-1600kg bir arabanin 1000cc motoru gecmesi icin lazim olan beygir 750-800BHP civaridir. Bunu nerden biliyosun diye sorma lutfen

http://videos.streetfire.net/video/T...000_722917.htm

ayni S2000 supra meet beygir zammina ugramis 880WHP olmus cikmis 880WHP supra ile dememis 3 boy atmis..ayni supra 200 noslu C5 (kurusu 400BHP) ile dememis zar zor gecmis ayni supra 1000cc motor ile dememis ayiramamis.. hesabi siz yapin videoda aksiyon 5.dk dan sonra.. ah Msupra burda olsada su amelelere beygir neymis gosterse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bazi seyleri izleyerek bile gorebiliyorsun , biliosun ben aracima cok bisi yapmadim stage 2 bindim keyfini cikardim mspt dave brown tune etti dynoda istemedim road tune yapti , dynoflash al lada konustum bazi seyleri , dave daha kafama yatti . hem dave in Crisin ( nolimit )dukkandaki olcumleri before after seklinde oldugundan stok wrx ve stilarin verdigi ve aldiklarida ortada , ne abarti ne dusuk . boyle bir genelleme yapilcak ve bu dynolara inanilmayacak die bisi olmamali . tuner isi bu bunuda sen hepimizden iyi bilirsin , tunerin seni 800 hp de yapar 80 de yapar .
    ama cenkte soyle bir hava var acikcada belirttim surekli Turkiyedeki kisiler koyunmus gibi herseye inanir kanarmis gibi bi tutum icinde , onu gosteriyorum , buna destek verdim vsvs . Trdeki o kisitli imkanlarla cikan arabalari iyi analiz etmek lazim , bizde ne dyno var ne yakit var ne tutuncak yol var ama bu halde bile 3 tane (ki digerlerinin cogu olculmemis yada bildirilmemis ) canavar gibi araba 6speed onlineda listede. biraz haksizlik yapiyor cenk Trde kisitli imkanla bu tip arac hazirlayan kisilere , tabi bu benim gorusum benim dusuncem , kimse yanlis anlayip kirilmasinda art niyetli biside degil .
    Beygir isi ego isidir, dunya genelindeki duzgun adam %si ile dyno dunyasindaki duzgun adam %si asagi yukari aynidir. Buda bence %10 dur. Yani bir adam yalanci ise, araba konusundada ayni sekilde yalan soyler, baskasini etkilemek icin abartir, birinin beygiri ondan cok cikarsa delirir, arabayi prestij zanneder, oyuncak oldugunun farkinda degildir.. Yani bu isin turkiyesi amerikasi yok.. kararsiz olan %25i aydinlatip bu yalan dunyasindan uzak tutmak benim en buyuk dilegimdir. Japonyada kim yalan soylemez, Tomei'nin adamlari ile bu konuyu tartistik, dedikleri sudur; Japonyada yalan ortaya cikarsa o dukkanin butun reputasyonu biter..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)