User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
106 sonuçtan 96 ile 106 arası

Konu: CFT Turbo S2000 800HP+

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son denemeleri ürkütücüydü :?
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda aynı adamlardan...

BORKED

http://www.youtube.com/watch?v=UwiNTsD0Ln4
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baya eglendiriyorsun beni, kac senedir USAdesin sen? yanlis hatirlamiyorsam ilk geldiginde sana egsoz turbo timer falan yollamistim sene 2006 olmasi lazim.

Tercuman lazim sana bir daha oku adam 700WHP diyor arabaya, crankta 950 falan eder, M3 videosunu referans olarak koydum 800 crank / 670WHP dedim dizney jet tipi dynoya cikarsa 1000WHP verir dedim, belki 1550WHP verir bu ara supra beygilerleride zamlandi...

Sen benim acigimi arayacam derken kendini rezil ediyorsun burda, sana tavsiyem 5 kere dusun bana yazarken cunki ben sadece dogrulari yazarim !

have 2 friends here and we had a great time watching your 'let the test drives begin', bicycle footage doing downhill workout was awasome but the 2-3-3.5 runs looked like you were making about 340WHP (voted among us very fairly and generously). Watch this video let me know how 800HP crank / about 670WHP feels like.

note: i built the car incase you wonder about my hp claim, on disneyjet this is about 1000WHP
    egzozla timer la alakasi ne bu isin benim arabayidami sen yaptin dicen eheheh parasini verdim aldim sorada baska alisverisimiz olmadi zaten , neyse konu sacama sapan bi hal aldi kapatalim gitsin ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soylemlerine tamamen katiliyorum su noktada Musti, nlm zaten dynamics kullaniyor bildigim kadariyla ve okudugum kadariyla dave cok daha realist bir adam kendini Al gibi 10 numara satamiyor. christe keza aydin bir adam, cogu dukkandan daha eski ve deneyimli olmalarina ragmen yeni yetme sahtekarlar photoshoplu 400 videosu cekip milleti kandiriyorlar onlar kaliyorlar olduklari yerde.

Cenk in oyle veya boyle, TR deki tuning isinin suanki haline gelmesindeki katkisi bence cok buyuk cidden, ha su an dedigin dogru hakkaten donanimli kendini gelistiren gerek esnaf gerekse kullanici arkadaslar var. 4-5 sene oncekiyle arada bildigin 100 kat fark var bilgi ve deneyim anlaminda. Bence cenk inde soylemi bu, bu asamaya gelmesinde emegim var diyor ve ben kendi adima soyliyeyim ben yaklasik 2 yildir cenk ile hic calismadim ama ondan oncesinde gerek deneyim gerekse ticaret anlaminda bana faydasi olmustur ve suanki ben olmamda bu iste katkisi vardir.
    eyvallah Korhan, tekrar tesekkur ederim..Sizlerdede yurek varki bu islere girdik beraber

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beygir isi ego isidir, dunya genelindeki duzgun adam %si ile dyno dunyasindaki duzgun adam %si asagi yukari aynidir. Buda bence %10 dur. Yani bir adam yalanci ise, araba konusundada ayni sekilde yalan soyler, baskasini etkilemek icin abartir, birinin beygiri ondan cok cikarsa delirir, arabayi prestij zanneder, oyuncak oldugunun farkinda degildir.. Yani bu isin turkiyesi amerikasi yok.. kararsiz olan %25i aydinlatip bu yalan dunyasindan uzak tutmak benim en buyuk dilegimdir. Japonyada kim yalan soylemez, Tomei'nin adamlari ile bu konuyu tartistik, dedikleri sudur; Japonyada yalan ortaya cikarsa o dukkanin butun reputasyonu biter..
    ben su yazdiginin altina imzami atarim haklisin bu konuda bisi demiyorum ki sana , demek istedigimi hala anlamadin sanirim ornekledim bi cok kez ama sikildim yani anlatmaktan .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk egri oturup dogru konusalim;
    araban turbolanmadan once cft videolara bakip heyecanlaniyordun, hayal alemindemiydin yoksa sende?
    normaldir bu, insanoglu kendisi yapmadan once orneklere bakar. Bende supraya buyuk turbo takmadan once takanlara bakiyordum...motivasyondur bu..sendede olmasi lazim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sektorun bu yere gelmesındekı katkısı tabıkı yadsınamaz abı zaten, herkese dunya kadar mal gonderen kısıdır kendısı bılındıgı uzere, o parcalar okadar kolay gelmeseydı bu kadar rahat tedarık edıp setuplarımızı yapamazdık ,sahsen ben aracıma ne yaptıysam bugune kadar herseyımı en ınce detayına kadar ondan almısımdır, zaman gectıkce baska kanallarla parca temın etmeye basladı bu ısı yapmaya baslayanlar tabıkı ama cenkın oranı bayagı buyuk bu temınlerde.ben kotu nıyetlı bı yaklasımını gormuyorum zaten su cft vs ıle ılgılı konuda.
    saolasin abiiiii

parca temininde cok opsiyon var artik, amerikaya her gelen ogrenci parca yollar hale geldi..bende evimden baslamistim bu ise, simdi dukkandayiz.. uzun bir yol katettik ama hala yolumuz var, bakalim hayirlisi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir deli kuyuya tas atti gitti(cenk) 10 adam cikartamadik, iyi geceler beyler.
    ehhehehe deli lazim bir tane buralarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ne şimdi töbeee yazıcam haa Selcuk yalamayı bırak boşboş konuşma bu 1 cenk in ne işler yaptığını osunu busunu hepsini biliyoruz sen tanımazken biz trde beraber yemek yiyiyodk(bunun sidik yarışınamı girices hayır) HATTTA kaaanın jeeep leyken ne geçtimdiii beeee hauhauhauhah neysem şimdi konuyu deiştirmeyelim

2.si cenk e katılıyorum arabanın 800 olduğunu nasıl anlayabildiniz pardon suprayla basarken Kİİİİİİİ turuncu supra nie öle öne atlamış onuda anlayamadım

cft kötü firma deil tamam beygirleri abartıyor olabilirler ** RWHp demiyor ki adam (gerçiturbosunu beyenmedim ama )

videodur güxzeldir izleyip Oha dicek insan olduğunu sanmıyorum okadar cahil deilizdir herhalde

NOT: Cenkkkk konuda gereksizler varmış silinmiş dert etme baktım ben
    lennnnnnnnnnnnnnnn beynini bos yollarim kizdirma beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben k20 swap ypıcagım zaman youtube da sabahtan aksama kadar swap ızlıodum... cenkte ızleme onlar yalan dıyordu. cok konustuk. motoru koyduk parcalar aldık 260hp lı raka maldım stock ınternal ıle. ama aracım adamların stock motor sotck ecu lu halı kadar bıle gıtmedı hatta swap stock typer lardan daha yavastı
    Demistim, diyorum, ama kimseyi inandiramiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda aynı adamlardan...

BORKED

http://www.youtube.com/watch?v=UwiNTsD0Ln4
    az basmislar 55 psi'dan asagi kurtarmaz

bir tuner'in duzgun olup olmadinigi anlamak icin, aracin turbosuna bakin, gidin kompresor haritasina bakin, kac barda % kac verimli gorun..40psida turbo sac kurutma makinasi haline gelir, burda vardi oyle bir denyo, bana beygir ispatlamaya geldi, video sonunda surat ifadesi superdi halal gulerim izledikce

not ayni adam, pist yarislarinda 30psi denedi conta yakti 2-3 kere, sonra 24psi'da kullandi, hakliymissin dedi..

http://www.youtube.com/watch?v=UcBa85udfeI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)