User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
196 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Ak 769 & vaf 38

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180+ beygir civarı birseyler okudumda acaba dogrumu merak ettim
    barbaros bayrakta 178 hp dyno verısı vardır... torku yukseltmek için gerı cekılmıs hp gücü bu...
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizpc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw goki atıcagını atmıssın daha sen nein peşindesin uc bes gunden berımı sankı pıyasadasın senın araban yurumuyo işte neın pesındesın kral ak..))))) mami nın yaptıgı araba..)) speclerınıde yazalım yaw daha yenı geldı
    AK 106
    Wössner Piston ( 12.5cr ),
    Chip ( 8000Rpm),
    KentCams (Pt53),
    PiperCams Valve Springs & Retainers,
    Cold Air Intake,
    Adjustable Cam Gears,
    Final Drive 4.28,
    Organic Clutch(300hp),
    Port Polished Cylinder Head and Throttle Body,
    Freeflow Muffler
    Yellow 106 : 950-100=850 Kg

WAF vtec
    egzos + fitre
    deneyelım dıyen sendın, bana saplasaydın kral sen olucaktın, saplanınca iş spec lere kaldı dımı geçseydın ak ı gectım dıcektın ak saplayınca benım aracım standart dıosun aracına ayar vwer tekrar deneyelım kardesım ok,,, yıyemıcen pastanın altına gırme anladın sen onu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım aracımda throttle body warda benım hbrım mı yok? o parcanın ne oldunu bılıomusun?

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deneyelım dıyen sendın, bana saplasaydın kral sen olucaktın, saplanınca iş spec lere kaldı dımı geçseydın ak ı gectım dıcektın ak saplayınca benım aracım standart dıosun aracına ayar vwer tekrar deneyelım kardesım ok,,, yıyemıcen pastanın altına gırme anladın sen onu
    ben sana harbı saplarım o zaman anlarsın sen onu..ben sana denıyelm demedım benım yanıma oturan kısı dedı ben onada dedım bırak bosver kaldırma mılletın orasını burasını sen zaten kımsın kı senı gecıp kral olucm.?? senın kulvarın ben deılım bu bır ıkıncısı senın katagorınde zaten sana saplıyanı sen cok ii bılıyosn sende o zaman yok arabam arızalı fln dıemı bahane ettın..??

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okadar parcayı kaputun üstüne koy bundan cok gider
    1.6tdi.
    Ecutech.

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okadar parcayı kaputun üstüne koy bundan cok gider
    aynen katılıyorum. sanırım bi vtec de bu kadar yüklü olcak 6 tır boy sayardık

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence topspeedin mantıgı araclardan biri kesiciye girene kadar devam eder.ama bu videoda öle olmuyor.sonucta 106da 14/60 var kesiciye girmemesi için hiç bir sebep yok normalde 106nın orjinal sanzumanı kesiciye girmez.fakat 13/59 13/61 14/60 sanzumanları cok rahat 5de kesiciye girer..bence bu kadar dolu 106 nında kesiciye girip öyle gectim demesi mantıklı olan..200 e kadar gelip bırakmak olmazz,olduysada bu video konulmaz..bence tekrar cıkılsın 106 kesiciye girene kadar topspeed yapılsınn!!!böylece son noktada koyulsunn..yoksa bu konu uzarda uzarr..

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw goki atıcagını atmıssın daha sen nein peşindesin uc bes gunden berımı sankı pıyasadasın senın araban yurumuyo işte neın pesındesın kral ak..))))) mami nın yaptıgı araba..)) speclerınıde yazalım yaw daha yenı geldı
    AK 106
    Chip ( 8000Rpm),
    KentCams (Pt53),
    Cold Air Intake,
    Adjustable Cam Gears,
    Final Drive 4.28,
    Organic Clutch(300hp),
    Freeflow Muffler

WAF vtec
    egzos + fitre
    denemeseydın abi o zman adam gecmış konusuyo tebrık etmek lazım o kadar parcatı v tec e koy koyabılıyosan ondan sonra konus koydum gel deneyelım dıye gectıyse adam senı haklıdır brawo ceco arabanada massllah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lıste kabarık az daha devır donmeyı tercıh ederdım bu lıstede 8500ler gıbı..,throtle body derken herhalde genısletılmıs yada buyuk gaz kelebegımıdenmek ıstenmış:S..
    170hp verır bu lıste ama saglam ayar lazım..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 106'ydı galiba yamulmuyorsam Crm perf. Alper kullanıyodu son speedweekend'de benim vti'ı(egzantrik,emme,p28,headers,egsoz) geçmişti.Maşallah sökülmüş galiba şimdi daha iyi gidiyor kazasız belasız..
    ceco kardeşim videoyu kendin eklemişsin yorumlara biraz daha esnek ol unutmaki meyva veren ağaç taşlanır. Bu şekilde hızlanan araç ne marka olursa olsun 200 gibi kesiliyorsa mutlaka bir problem vardır onuda çözüp şanzımanın ne gidiyoya kesiciye kadar bastığın bir video eklersin tatlıya bağlanır

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 106'ydı galiba yamulmuyorsam Crm perf. Alper kullanıyodu son speedweekend'de benim vti'ı(egzantrik,emme,p28,headers,egsoz) geçmişti.Maşallah sökülmüş galiba şimdi daha iyi gidiyor kazasız belasız..
    ceco kardeşim videoyu kendin eklemişsin yorumlara biraz daha esnek ol unutmaki meyva veren ağaç taşlanır. Bu şekilde hızlanan araç ne marka olursa olsun 200 gibi kesiliyorsa mutlaka bir problem vardır onuda çözüp şanzımanın ne gidiyoya kesiciye kadar bastığın bir video eklersin tatlıya bağlanır
    en güzel yorum.ağzına sağlık kadir abi
    barnak bassam olurmu ?

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah Ahmet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemeseydın abi o zman adam gecmış konusuyo tebrık etmek lazım o kadar parcatı v tec e koy koyabılıyosan ondan sonra konus koydum gel deneyelım dıye gectıyse adam senı haklıdır brawo ceco arabanada massllah
    eyv usta saolsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sana harbı saplarım o zaman anlarsın sen onu..ben sana denıyelm demedım benım yanıma oturan kısı dedı ben onada dedım bırak bosver kaldırma mılletın orasını burasını sen zaten kımsın kı senı gecıp kral olucm.?? senın kulvarın ben deılım bu bır ıkıncısı senın katagorınde zaten sana saplıyanı sen cok ii bılıyosn sende o zaman yok arabam arızalı fln dıemı bahane ettın..??
    her hafta ataşehirdeyım kardeşim dilediğin zaman gelip saplayabılırsın orda elinden gelenı ardına koma emi yanındakı kişiye uyma sen bundan sonra benden sana bı tavsıye allahtan evoyla flan dememiş adam başkasının vites topuzuyla gerdeye gırmeyı bırakalım... o kategorıde o araca saplanan vıdeolarda var elımızde orayı karıstırmayalım ben kendı aracıma bakarım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerden göğe kadar haklısın usta... evet sıkıntı gıderılıyor suanda dileyen ile istedıgı zaman tekrar denerım...

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bizim alp36 plakalı 106 mız bile bı egsantrikle ve kısa ile bu kadar fark açabılıyodu filtre ,egsozlu vti lere.. bence bu kadar setupa rağmen bıraz yavaş kalmış. yada bizimki iyi gidiyodu.. 2. olarak 106 200 de bitiyor diye niye rolling 200 de bitiyokı eminim vti arkadan gelip geçicekti. yada 106 ya göre bi setuplı vti ile denenmeliydi.. egzantrik,kısa,pistonlu felan.. yinede maşallah 2 aracada..

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw saolasın.. anlıyanla anlamıyan heryerınden bellı oluyo

tender06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    specler
    AK 106
    Chip ( 8000Rpm),
    KentCams (Pt53),
    Cold Air Intake,
    Adjustable Cam Gears,
    Final Drive 4.28,
    Organic Clutch(300hp),
    Freeflow Muffler

WAF vtec
    egzos + fitre
    yahu maşşallah tamam ancak aklıma takılan bu kadar dolu 106 bu kadarmı yürüyor neredeyse stock vti ile böyle yürüyorsa bunları yapmanın hiçbir anlamı yok bence orada dikizde vti yın görünmemesi lazım ayrıca pistonlu derecelili bir araçta kısa şanzuman neden var onuda anlamış değilim vede kısadan dolayı bu kadar denmiş videoda ancak araba 5e atınca bariz yığıldığı ortada orada bi sorun war bence ha tmam maşşallah ancak bu kadar yükleyince karşındaki bi clio rs olsa sonuç nasıl olurdu ne kadar fark olurdu oda meçhul böyle yüklü bir 106 dan böyle bir performans görünce insanın doldurası gelmiyor açıkçası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio rs ıle bı vıdeom war, orcunn kardesım ekler yakında... sıkıntı giderılmek üzere en kısa zamanda 60 - 220 video çekıp eklerım buraya...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)