KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
benım aracımda throttle body warda benım hbrım mı yok? o parcanın ne oldunu bılıomusun?
ben sana harbı saplarım o zaman anlarsın sen onu..ben sana denıyelm demedım benım yanıma oturan kısı dedı ben onada dedım bırak bosver kaldırma mılletın orasını burasını sen zaten kımsın kı senı gecıp kral olucm.?? senın kulvarın ben deılım bu bır ıkıncısı senın katagorınde zaten sana saplıyanı sen cok ii bılıyosn sende o zaman yok arabam arızalı fln dıemı bahane ettın..??
bence topspeedin mantıgı araclardan biri kesiciye girene kadar devam eder.ama bu videoda öle olmuyor.sonucta 106da 14/60 var kesiciye girmemesi için hiç bir sebep yok normalde 106nın orjinal sanzumanı kesiciye girmez.fakat 13/59 13/61 14/60 sanzumanları cok rahat 5de kesiciye girer..bence bu kadar dolu 106 nında kesiciye girip öyle gectim demesi mantıklı olan..200 e kadar gelip bırakmak olmazz,olduysada bu video konulmaz..bence tekrar cıkılsın 106 kesiciye girene kadar topspeed yapılsınn!!!böylece son noktada koyulsunn..yoksa bu konu uzarda uzarr..
lıste kabarık az daha devır donmeyı tercıh ederdım bu lıstede 8500ler gıbı..,throtle body derken herhalde genısletılmıs yada buyuk gaz kelebegımıdenmek ıstenmış:S..
170hp verır bu lıste ama saglam ayar lazım..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bu 106'ydı galiba yamulmuyorsam Crm perf. Alper kullanıyodu son speedweekend'de benim vti'ı(egzantrik,emme,p28,headers,egsoz) geçmişti.Maşallah sökülmüş galiba şimdi daha iyi gidiyor kazasız belasız..
ceco kardeşim videoyu kendin eklemişsin yorumlara biraz daha esnek ol unutmaki meyva veren ağaç taşlanır. Bu şekilde hızlanan araç ne marka olursa olsun 200 gibi kesiliyorsa mutlaka bir problem vardır onuda çözüp şanzımanın ne gidiyoya kesiciye kadar bastığın bir video eklersin tatlıya bağlanır![]()
her hafta ataşehirdeyım kardeşim dilediğin zaman gelip saplayabılırsın orda elinden gelenı ardına koma emiyanındakı kişiye uyma sen bundan sonra benden sana bı tavsıye allahtan evoyla flan dememiş adam
başkasının vites topuzuyla gerdeye gırmeyı bırakalım... o kategorıde o araca saplanan vıdeolarda var elımızde orayı karıstırmayalım ben kendı aracıma bakarım...
![]()
valla bizim alp36 plakalı 106 mız bile bı egsantrikle ve kısa ile bu kadar fark açabılıyodu filtre ,egsozlu vti lere.. bence bu kadar setupa rağmen bıraz yavaş kalmış. yada bizimki iyi gidiyodu..2. olarak 106 200 de bitiyor diye niye rolling 200 de bitiyokı eminim vti arkadan gelip geçicekti. yada 106 ya göre bi setuplı vti ile denenmeliydi.. egzantrik,kısa,pistonlu felan.. yinede maşallah 2 aracada..
yahu maşşallah tamam ancak aklıma takılan bu kadar dolu 106 bu kadarmı yürüyor neredeyse stock vti ile böyle yürüyorsa bunları yapmanın hiçbir anlamı yok bence orada dikizde vti yın görünmemesi lazım ayrıca pistonlu derecelili bir araçta kısa şanzuman neden var onuda anlamış değilim vede kısadan dolayı bu kadar denmiş videoda ancak araba 5e atınca bariz yığıldığı ortada orada bi sorun war bence ha tmam maşşallah ancak bu kadar yükleyince karşındaki bi clio rs olsa sonuç nasıl olurdu ne kadar fark olurdu oda meçhul böyle yüklü bir 106 dan böyle bir performans görünce insanın doldurası gelmiyor açıkçası
clio rs ıle bı vıdeom war, orcunn kardesım ekler yakında... sıkıntı giderılmek üzere en kısa zamanda 60 - 220 video çekıp eklerım buraya...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)