User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
144 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Stock sti & M z 4 roling

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi herseye ok derimde her seferinde uzunda gectigim arac nasıl son denemede birden 260 kmh de yanıma geldi ?? yan yana gittik demiyorum arkadan atladı geldi ....

Zaten orjinalden buyuk turbolu 1.8 bar basan stidan stock sti nasıl daha iyi gider ikisininde ayarı yüreğir ikisininde garajı Tork garaj ikisinin pilotuda pilot...
    nos basan cok gordum ama 2,3,4,5 te basmayıp. top speedte basan delıkanlı hıc gormedım

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sti egsoz yazılımla 360hp goruyo 320hp degıldır belkı başar, sti 360 370hp se yuro yapmış bıde ayarı normal olabılır

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nos basan cok gordum ama 2,3,4,5 te basmayıp. top speedte basan delıkanlı hıc gormedım
    Değişik diyaloglar olmustu o gun ilk denedik işte yokus yukarı olan yarım boy gectım durduk dediki sen şimdi geçtim dersin dedi e geçtim dedim eliyle gosterdi on tamponum kapının ordaydı dedi yarım boy yani... (uzuna gidemedik viraj vardı ben cektım frene bastım stop lambaya dikkat bagzı arkadaslar uzunda subaru gectı demıstı)

En son denemede işte uzunda farkı actıgım araba atladı yanıma geldı sonra camı açtık oldumu şimdi demişti

Nos basan 2,3,4 de basmazmı emrenin demek istediği belki son denemede 5.vitesdede bastı

nos basmanın olcusu yokki her vites 2 saniyede basabılırsın her vitesi bitiredebilirsin basıp çekebilirsin vs vs

komplo teorileri ustunde konusmayalım )

konu kilitlenebilir biz kapamaya calıstıkca canlanıyor denedık eglendık kafamızdakılerı yazdık bıtti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sti egsoz yazılımla 360hp goruyo 320hp degıldır belkı başar, sti 360 370hp se yuro yapmış bıde ayarı normal olabılır
    korhanın ve yuregırın soyledıklerı max 320 hp biri tuneri diğeri aracı toplayan garaj dostum bilmiyorum turbosu nedir subarunun kac hp alır

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarya bir sefer arcımı denemeye götürdüm
    korhanın söledii bi oly var rakım farkı bakın NA iken benim aracım orda hiç yürümemişti
    Aynı hp aynı tork aynı kg de biri turbo digeri NA iki arac denerlerse turbo olan fark yapar Ankarada o denenen yerde
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankarya bir sefer arcımı denemeye götürdüm
    korhanın söledii bi oly var rakım farkı bakın NA iken benim aracım orda hiç yürümemişti
    Aynı hp aynı tork aynı kg de biri turbo digeri NA iki arac denerlerse turbo olan fark yapar Ankarada o denenen yerde
    dostum bılıyorum bende ıstanbula gelınce çıldıryo araba ama denedıgım dıger subarular istanbulda degıldı onlarda ankaraydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değişik diyaloglar olmustu o gun ilk denedik işte yokus yukarı olan yarım boy gectım durduk dediki sen şimdi geçtim dersin dedi e geçtim dedim eliyle gosterdi on tamponum kapının ordaydı dedi yarım boy yani... (uzuna gidemedik viraj vardı ben cektım frene bastım stop lambaya dikkat bagzı arkadaslar uzunda subaru gectı demıstı)

En son denemede işte uzunda farkı actıgım araba atladı yanıma geldı sonra camı açtık oldumu şimdi demişti

Nos basan 2,3,4 de basmazmı emrenin demek istediği belki son denemede 5.vitesdede bastı

nos basmanın olcusu yokki her vites 2 saniyede basabılırsın her vitesi bitiredebilirsin basıp çekebilirsin vs vs

komplo teorileri ustunde konusmayalım )

konu kilitlenebilir biz kapamaya calıstıkca canlanıyor denedık eglendık kafamızdakılerı yazdık bıtti

moruk madem aklında şüphe vardı ozaman açtırsaydın bagajı kaputu baksaydın iş iş ten geçmiş aradan ne kadar zaman geçmiş bu muhabbetlere tekrar girmenin bir anlamı yok

ben senin yerinde olsam açın kaputu bagajı bkıcam derdim en büyük hakkım karşımdaki dürüst olmassa ozaman denemenin ne anlamı kaldıki aracım nasıl gidiyor öle anlıcam ben bir daha aynı speclerde bi araç ile denemek için
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk madem aklında şüphe vardı ozaman açtırsaydın bagajı kaputu baksaydın iş iş ten geçmiş aradan ne kadar zaman geçmiş bu muhabbetlere tekrar girmenin bir anlamı yok

ben senin yerinde olsam açın kaputu bagajı bkıcam derdim en büyük hakkım karşımdaki dürüst olmassa ozaman denemenin ne anlamı kaldıki aracım nasıl gidiyor öle anlıcam ben bir daha aynı speclerde bi araç ile denemek için
    yok dostum huyum degıldır forum ortamı olmasa zaten gercek hayatta 2 dakkıka bu konuyu maksımum korhanla konustuk veya konusmadık kapadık zaten.

Denemedende sonra tesekkur ettık gittik.

Forumda şimdi farklı yorumlar gelınce onlara cevap sonra o gunu anlat vs derken sayfalarca yazı doluyo işte

Serkan.S
    Misafir
    Zaten orjinalden buyuk turbolu 1.8 bar basan stidan stock sti nasıl daha iyi gider ikisininde ayarı yüreğir ikisininde garajı Tork garaj ikisinin pilotuda pilot...
    Bu mevzu garip ve komik işte.ilk kez sti ile denemiyodur heralde başar.

Uzunda gelince camı açıp şimdi oldumu demeside komik olmuş.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam anlamadım ama sti almıs gıbı gorunuyor

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim geçtiğim bi arabada seni top spedde geçiomuş ne ilginç dimi ? rolling 4 vites değildir...
    kimmiş o araba cok merak ettım senden sonra kımseyle denemedım ben her dakıka rolıng yapmamahahaha ıyımıs bu yenı taktıkmı muharerrem ozel msjlarda ole demıyodunda 4 sonu 230 goruyorum arabamdada 240 yaptım oda bır kere top speed hıc yapamadım amortısorlerımden korkuyodum patlaktı hep ıstıyodum ama yapmadım daha yenı coil aldım yalan solemeye gerek yok
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimmiş o araba cok merak ettım senden sonra kımseyle denemedım ben her dakıka rolıng yapmamahahaha ıyımıs bu yenı taktıkmı muharerrem ozel msjlarda ole demıyodunda 4 sonu 230 goruyorum arabamdada 240 yaptım oda bır kere top speed hıc yapamadım amortısorlerımden korkuyodum patlaktı hep ıstıyodum ama yapmadım daha yenı coil aldım yalan solemeye gerek yok
    bro 5 bıter rol bıter ole deme senın makıne gıdıo laf yok.. bıde konu dısına cıktık
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi örnek verdim evo9 ile ilgili plaka v.s isim belirtmedim..her defasında seni geçtim öle böle die konuşma.. Boşa iddalaşma tekrar deneyecek bi durum yok çünkü arabamı sattım..boş laf yapma daha fazla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok basarin benim bir soylemimden suphe edecegini dusunmem, dedigime inanir ki bende bu konuda yalan soylemem neyse onu soylerim, bende onun soyledigine inanirim cunku o gun denemeye giderken nosu bagladinmi dedim yok baglamadim daha bagajda dedi ok dedim sorgulamam bir daha, cunku bilirim oda neyse onu soyler. Benim icinde Nos varsa var, turbo neyse, basinc neyse, yakit neyse, agirligi neyse soylerim, her hangi bir arabada bizim yaptigimiz, hatta kullanilan egzantriginden, pistonuna ve hatta soranlara bosluklarina kadar soylerim hicbir zaman saklamam saylayacak birsey oldugunu dusunmuyorum cunku.
    O arac guzel giden bir arabaydi hala da oyle. Evet baska bir arabayla denedin gectin haklisin basar, bende bu yuzden gectin dedim tebrik ettim, ben bir karar aldim yolda araba denedigimiz zaman gectim veya gecildim bahane sunmuyorum ama bu kadar uzerine dusuldugu icin soyluyorum daha oncede bahane olarak sunup soylemedim, denedigin arabanin birinde turbo sorunlu cikti digeri ise o gun pek gununde degildi, yakit sikintisi yasadi, fakat sonuc olarak gectin tebrik ettim.
    Selim abinin sevdigim bir huyu ise, iste pilotaj ve deneyim dedigimiz sey o dur, arabasinin ne durumda oldugunu cok iyi bilir ve yakitina cok ozen gosterir, abuk subuk yerlerden benzin almaz. Genc arkadaslar denemeye gidiyor ve arabanin gitmedigini deneyince goruyor sonra bakiyoruz ya icindeki benzin ciddi kotu, ya bir sorun var, hep birsey cikiyor. Fakat motorsporlari gecmisi olan bir insan misal Selim abi, misal Turan abi direk korhan bu arabada bir sikinti var heralde, biraz performansi dustu diyor, bizde bakiyoruz ve evet abi uppipeda bir catlak var veya turbonun omru dolmus vs gibi direk problem tespit edilip, cozuluyor. Ufak sikintilari en kolay binici tespit eder, cunku biz devamli farkli arabalara biniyoruz eger cok belirgin bir performans kaybi yoksa anlamiyoruz, eger ki diagnostic verilerinde de bir sikinti gorunmuyorsa.

Sonuc olarak guzel denemelerdi, guzel videolar. turan abi bilgisayari karistiriyor, buldukca koyuyor eskilerden iyi de oluyor konu cikiyor, muhabbet ediyoruz.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korhan o zamanda konuşmuştuk bu konuyu sen stock demiştin bende sana güvenirim her zaman demiştim. Peki söylermisin bana benim 0.9 barda 97 oktan benzinle gt30 muadili turbomla yanımda 120kg 2. kişi varken bu mz4 le aynı gidiyordum o zaman stock turbolu sti lar beni geçer mantığımı çıkıyor bunu anlamış değilim yoksa intake temp. düşürmek için sahibi bazı şeyler yapmış olabilir mi?

Beni yanlış anlama ama Başarın sorgu sualinin sebebi budur bence. Sadece benim arabamda örnek değil 100 oktan gt3076 ile 0.9 bar basan başka bir s2000 de başarı zar zor geçebilmişti mesela bu bahsettiğim araba paşaoğlu dynoda 450hp veren bir araba. Başar bu kadar sorgu sualde haklı bence ve bende hak veriyorum çünkü hatırlarsan benimde Muratla bir anım vardı yapılan üç kağıdın haddi hesabı yoktu. Sana gözüm kapalı her zaman güvenirim Korhan ama her denediğim imprezanın sahibine güvenmem böyle konularda
    Başar buradayken sağolsun bizim ricamızı kırmamıştı , sonucu ne olursa olsun 30-40km yol yapıp 2-3 kere sıkmak için geldi . Arabasında o zaman sadece düz boru vardı sanıyorum.

Yanlış anlaşılma olmasın , sadece zar zor kısmına takıldım , kaldı ki tolgahanın arabası kendi haline göre beklenenden zaten çok hızlıydı.

Video paylaşmamdan sonra lütfen Başar'ı küçük düşürücü yorumlardan kaçınalım.

http://www.youtube.com/watch?v=FDbEs8jG3Ag

http://www.youtube.com/watch?v=a--kToJTeq4

Tolgahanın arabası 0.9bardaydı takribi 450hp değildi bile belki + 2kişiydik ve tolgahan ilkinde biraz tepkisiz başladı. Başar nereden basmak istediyse o devirde basıldı. 2. videoda s2k kesiciye girdiği yerde Başar daha fazla basmamıştı sanırım.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korhan o zamanda konuşmuştuk bu konuyu sen stock demiştin bende sana güvenirim her zaman demiştim. Peki söylermisin bana benim 0.9 barda 97 oktan benzinle gt30 muadili turbomla yanımda 120kg 2. kişi varken bu mz4 le aynı gidiyordum o zaman stock turbolu sti lar beni geçer mantığımı çıkıyor bunu anlamış değilim yoksa intake temp. düşürmek için sahibi bazı şeyler yapmış olabilir mi?

Beni yanlış anlama ama Başarın sorgu sualinin sebebi budur bence. Sadece benim arabamda örnek değil 100 oktan gt3076 ile 0.9 bar basan başka bir s2000 de başarı zar zor geçebilmişti mesela bu bahsettiğim araba paşaoğlu dynoda 450hp veren bir araba. Başar bu kadar sorgu sualde haklı bence ve bende hak veriyorum çünkü hatırlarsan benimde Muratla bir anım vardı yapılan üç kağıdın haddi hesabı yoktu. Sana gözüm kapalı her zaman güvenirim Korhan ama her denediğim imprezanın sahibine güvenmem böyle konularda
    sinan yanlis anlamada senin basar videon uzerinden konusursak trdeki turbo s2k lerin icinde en yavasi seninki gibi geliyor bana , sanirim problemleri vardi arbanin orda, yoksa senin basari gecememen gibi bisi yada zar zor gecmen gibi bisi soz konusu degil , gorkemin koydugu videolar acik ve net zaaten . inaniyorum ki aracin ciktiginda kendin farkediceksin aradaki farki .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinan yanlis anlamada senin basar videon uzerinden konusursak trdeki turbo s2k lerin icinde en yavasi seninki gibi geliyor bana , sanirim problemleri vardi arbanin orda, yoksa senin basari gecememen gibi bisi yada zar zor gecmen gibi bisi soz konusu degil , gorkemin koydugu videolar acik ve net zaaten . inaniyorum ki aracin ciktiginda kendin farkediceksin aradaki farki .
    aynen öle olucak inşallah diyelim bir aksilik olmasın
    şu anda emin ve temiz ellerde
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pasaoglunda yapilacagi icin sinanin araba +100 hp verir kafadan kesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pasaoglunda yapilacagi icin sinanin araba +100 hp verir kafadan kesin...
    Daha fazlasını verir orası kesin

ama bu mesajın ne alaka onu anlamadım

daha önce senmi yaptın aracı
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)