Hakkaten süper geceydi yaw gene yapalım :P Bu arada TechTurkey olarak birçok kişi ordaydık da ben birtek manisa tayfasını,Kaan,Erol ve Bora'yı tanıdığım için başka kimseyle konuşamadım :S Bir dahaki sefere tanışmak kaynaşmak dileğiyle...
Printable View
Hakkaten süper geceydi yaw gene yapalım :P Bu arada TechTurkey olarak birçok kişi ordaydık da ben birtek manisa tayfasını,Kaan,Erol ve Bora'yı tanıdığım için başka kimseyle konuşamadım :S Bir dahaki sefere tanışmak kaynaşmak dileğiyle...
TV kartım yok. Benim PC PIII 500 8GB harddisc:D. Şu an boş yerim 350mb. Ulead diye prog var. en az 1gb yer istiyor. Görüntüleri bu prog ve i-link kablosu ile atmassan hiçbirşeye benzemiyor. Geçen arkadaşın evinde yapmaya çalıştık GTR videolarını, o da kese kese 3 saat falan sürdü. Kesmeden atarsan da bu sefer başka bir prog ile kesmek gerekiyor. Uzun iş anlıcaanız. Yapacak çıkarsa kasedini vereyim. MiniDV
ok bende p3 1.13 :) tv kartıyla atıyoruz kasetli kameradan başka yol olmadı için o yüzden şeettim minidv miş :D
Öncesinde bi mekanda oturup sohbet etmek, tanışmak en mantıklısı. (O gece ben bile kankam Özdine fırsat bulup sormam gerekn bir soruyu soramadım) Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanır, camiamızda nelerin nelerden daha önde geldiğini öğrenir, gereksiz polemiklere de neden olmamış oluruz. Olan da bi süre sonra kalkacak araba bulamacağını anlamış olur.
Kesinlikle... Örneğin; ben dün geceki kalkışların,roll'lerin sadece eğlence, iyi vakit geçirmek amacıyla yapıldığının farkındayım ama bunun farkında olmayan ve beni(bizleri) tanımayan insanların yapabilecek olduğu gereksiz yorum ve polemikler mutlaka olacaktır... Önemli olan bunun önüne geçmeye çalışmak...
Her zaman söylüyorum önemli olan Muhabbet ve Arkadaşlarınla,Dostlarınla Eğlenceli Vakit geçirmek diye... Geçmek - geçilmek mevzusu sadece kendimizi geliştirmek için, gözlem amaçlı yapılması gereken mevzular...
Saygılarımla,...
Ellerinize sağlık arkadaşlar daha güzel buluşmalarda daha güzel dostluklar kurmak üzere katılan herkese saygılar....
ayıp ayıp cık cık cık
insan kardeslerı yokkken bunu yaparmı
kınıyorum izmiri...
azınıza tukuriim...:Deli:
kim tutar ulan beni yedim ula hepinizi..:icon_tup:
kesinlikle tam olarak olması geren de bu bizde manisa olarak sizleri daha yakından tanımak muhabbet etmek istiyorduk fakat sadece gti la roll sırasında denk gelebildik sizinle ve ozdin abiyle.ama dedigim gibi kısmet diger sefere daha iyi bi sekilde bol muhabbetli bol aksiyonlu toplantılara...
Kardesim bizde seninle muhabbet etmekten cok keyif aldık.Hatta cok ozlemisiz ne zamandır gorusmuyorduk:rolleyes:
saygılar bizden günay...
i_could...
mutlu ay abi sen kasedi olmazsa bana ver bi ara buluştugumuzda ben onu halletmeye çalışayım.Senin kameradada son kalkış videoları var çünkü efe orda biraz yardımcı oldu bana sağolsun elimde 3 kamerayla :)
yok abicim yok sen bırak gez takıl oralarda ben bişi demiyom artık:(
Bu arada bi video daha var linkini yetiştirememiştim dün
CAR VTeC(mutluay abi) - AU TypeR(type-RRR mert)
http://www.youtube.com/watch?v=uFlFxj4KDy4
kaan hanı bız özdın abının aractaydık o vıdeo yokmu:)
yaw siz ya topspeed kopuyonuz biz sizi yakalmaya çalışıyoruz sonra yada arkada kayboluyonuz denk gelemedik bi türlü yanyana :D ztn geç başladık çekmeye
hadı len sende integra bu:)vıraja gelseydınız hihihih
noldu saksoyu unttun bi anda hondaya döndün? haah :D kbl et gerçei honda daha iyi ;) yaw o otoban inişi virajda fecidi ama ahahahaha baktık top speed gidionuz bizde yarıverdik arkadan sonra düzlüğe inince noldu mrk ettm ama:beuj: :heyoo: :D
Walla bir sonraki geceyi sabırsızlıkla bekliyorum... :D
Mert vites kaçırmasına rağmen geçti beni. Erol 3000-3500 gibi kalk diye tiyoyu verdi ama ben inanmamıştım. (6000 devir aşşa kalkmam abi durumları) Sonradan dank etti ama geç kaldık. (Pist her ne kadar dişli görünse de acaip tozluymuş)
Araban süpper oldu Mert, eline sağlık, kazasız belasız. senin arabanın gidişini gördükten sonra typeR hakkında fikirlerim değişmeye başladı valla. Hele M3 ile gidişini görüdkten sonra. M3 e karşı pek şans tanımamıştım sana açıkcası. (Ahhhh ah, keşke şu typer 'ın kasası e36 coupe bmw gibi olsaydı. Hastayım tipine ve egsoz sesine.)
mutluay abi arkadasın fazlaca konusmasından dolayı sesini kesmiştik videonun tabikide orjinalini koyarız;)
http://www.youtube.com/watch?v=1u0J0BbgXP0
bende typerın gidişini çok beğendim böle kalkıosa rollda nası gider die mrk ettim bide aslında toplu rolling yapılsa iddıalı arabalar öylede güzel olur çunku bizim lastikler kötu durumda ve o mesafede pek bişi anlaşılmıo...
saol mutlu ay bidahakine 3500 de kaldırırsın deneriz gene
dikkat edersen ben hiç gaz vermiyorum bile
ben o kalkışta 2ye atamadım sonra 3 e attım baktım geçiyosun tekrar 2 falan yaptım :) saçmaladım baya
m3 le subaruyu gördükten sonra vaz geçmiştim kalkmaktan hiç gerek yok diye 100m yan yan gidiyo bide egzoz falan yıkıyodu piskolojik olarak çökertti beni :) sonra dedim gittik oraya kadar bi deniyelim
m3 le ilk kalkışımda çok iyi kaldırdım ben bile afalladım nooluyo diye diğerlerinde biraz daha doldurup kalkıyım dedim olmadı doldurup derken 2000 2500 devir :) ilkinde kaybediceğim bişi yoktu geçer diyodum rahattım çok sonra geçince heycan yaptım sardirdım :)
geçmek geçilmek önemli değil çok güzel geceydi gelen herkeze teşekkürler
Yaw benim kalkışı mutluay abi mi çekti yoksa başka çeken varmı???:soru: :soru:
valla ben çekemedim onu :) bebek gibi vtec çekmeye kıyamadm walla :P
........................
....................................
.....................
daha iileride olucak inşallah.;)
salı akşamına ne dersiniz.hem o gün dyno günümüz var muzonun orda bütün techturkey ailesi davetlidir..:p
hoba yarın akşam mı eroll abi??
yarın akşam efe..
oyy biri actıon mu dedi:) ayarlayabildiniz mı milleti? salıya hemen... inş gelirim bi sorun çıkmazsa...
zaten dynoda geç saatlere kadar kalıcaz gibi..neden olmasın yani ynı gece:cool:
hımm action ha gaz oldu herkez :D:D:D:D
:):):)
yaw ta orlara git deli benzin gidıo valla bana rakip yoksa gelmem:)
ee serkan haklı yani araba 2.0 top speedde yakıyor adam euheuhueh :D:D:D:D
ilk once soyle baslayım; typer lı arkadas sen ılk kalkısta benım lastıklerıme dua et yoksa on kere kalkıcaz 9 kere ben alırım artık; erol bahsettıgın araba aponun arabası ıcın cesme gıselerınden baslarız sonuna kadar ben bır dıreksıyon ve koltukla kalkmıyorum; typerlı arkdasımızı bu hafta gene beklıyorum tabıkı subaruyuda
he he sakin ol yaa 10 kere kalkıcaz 9 unu geçerim falan böyle dersen olmazki hani makarasına gelmiştik oraya
10 kalkışın ilkini geçildin ama ;) şaka yapıyorum haa alınma
ikinci kalkışta ben kaldıramadım 3. de de çok fark yoktu aramızda yarım boy falandı
ben bişeyler yapmadan kimseyle kalkmıcam çünkü arabamın gidişi belli sen geçsen 1 boy geçersin ben geçsem 1 boy
ben senin lastiklere sen kiltli difransiyeline dua et ozaman
benim için önemli olan kimin geçtiği değil arabamın nasıl gittiği aslında rolling yapsak arabaların gücü daha ön plana çıkar pilotaj 2. planda kalır
yanlız subaruyu geçmen için 2 lastik yetmez onuda söyliyim kardeşim demedi deme
kardesım ben makaraya gelmesem subaru ıle kalkmam ama su bır gercek senınle ılk kalktıgımda ben 3500 de kalktım araba 1 2 yan verdı ıkıncısınde ve ucuncusunde 1500 devırde kalktım araba ok gıbı ılerı fırladı bu hafat ıcın konusuyorum artı olarak sadece chıp ve lastıkler var bakalım sonuc ne olacak
ya rahat ol sen ben de chip de yok bişeyde yok sadece hava filtresi egzoz ve debriyaj var
sende artı 1000cc var ;) dediğim gibi önemlideğil sonuç tanışmış olduk bu sayede güzel bi gece oldu ben yoksa seni nerden tanırım :) birbirimize her konuda yardımcı olalım senin arabanla ilgili benim aklıma yapılcak bişey gelse hemen senle paylaşırım yada aradığın bi parça bulsam bu beni geçer aman söylemiyim demem yani arkadaşça herşeye varım
yanlız çip çok farkediyo m3 lerde inşallah çok daha başarılı olur araban
İNSALLAHHHHHH bakalım subaru ıle ne yapıcaz