User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
179 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 30,12,09 Denizli roll night

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka sıkıntı yok ızmıre toplanıp gelın guzel bır grup yapalım

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Z20LET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seninle neden bir sıkıntım olsun? tanımıyorum bile sadece ismen biliyorum. Herhangibi bir sorunum olamaz seninle. Kaldiki Hakan abi yani gayet güzel yazmış hala aksinimi iddia ediyorsun? vmax rs turbo ve yazilim ile işte bu sekilde neticeleniyor. Standart coupe turbo ile fn2 ile ne olur diorsan fn2 max 1 2 boy önde olur. Tekrar soluyorum seninle alakali hiç bir sıkıntım yok cunku tanımıyorum bile seni.
    benimde seninle bir sıkıntım yok. ayrıca benim velinin şu anki hali ile bişey iddia ettiğimde yok. videolar ortada zaten.
    always AT by AT

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşasın hondacılar
    1.6tdi.
    Ecutech.

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde seninle bir sıkıntım yok. ayrıca benim velinin şu anki hali ile bişey iddia ettiğimde yok. videolar ortada zaten.
    bizde diyoruzki senin koydugun videolarda rs turbo vs.. yoktu baska bir mapperin bir mapi vardi ve hakkaten yurumuyordu.
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde diyoruzki senin koydugun videolarda rs turbo vs.. yoktu baska bir mapperin bir mapi vardi ve hakkaten yurumuyordu.
    ben 5 sene astracoupe kullandım. gerci veli kankimin dediği gibi çakma turboydu ama çoğu arkadaşımız bilir bende az çok anlıyordum yine o videolarda olmasın varsın ben astra coupe turbonun neler yapabildiğini biliyorum zaten hepimiz dün neler yapabildiğini gördük. dün velinin yüzüne söyledim size de söyleyim sizin eski aracmış sanırsam. çok iyi güzel yürüyen bir arabası var. kazasız belasız iyi günlerde binsin. bizim için kardeşlik dostluk önce gelir
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 5 sene astracoupe kullandım. gerci veli kankimin dediği gibi çakma turboydu ama çoğu arkadaşımız bilir bende az çok anlıyordum yine o videolarda olmasın varsın ben astra coupe turbonun neler yapabildiğini biliyorum zaten hepimiz dün neler yapabildiğini gördük. dün velinin yüzüne söyledim size de söyleyim sizin eksi aracmış sanırsam. çok iyi güzel yürüyen bir arabası var. kazasız belasız iyi günlerde binsin.
    standart coupe turbonun neler yapabildiği ortada zaten bizde standart bir coupe turbonun ep3le yürür vss demiyoruz. Ufak tefek seylerle gayet tatminkar bir arac oldugunu soyluyoruz. iyi dileklerin icin tşk ederiz satsamda hala benim arabam sayılır
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbosu nedir er typerin?
    18g..kaan makarasına soylemıs anladıgım kadarı ıle astra turboyla denemeyı dusunmem. ama araclar ızmıre gelırse cıhana kendı beynımı sewe sewe takarım ısterse surerım ve tahmınımce bu astrayı gecerım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya muhabbet gene nerden nerlere geldi sagol taner kanka hepberaber kazasız belasız biz dün deneme yaptık onu paylaştım kimse bi iddiada bulunmadı veya birbirine inat bişey yapmadı herşey ortada zaten nerden nerelere çekildi konu o kadar araba varken direk astra turbo & typer muhabbeti çıktı ortaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18g..kaan makarasına soylemıs anladıgım kadarı ıle astra turboyla denemeyı dusunmem. ama araclar ızmıre gelırse cıhana kendı beynımı sewe sewe takarım ısterse surerım ve tahmınımce bu astrayı gecerım
    Saolasın kardeşim düşünmen yeterli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saolasın kardeşim düşünmen yeterli
    her zmn beklerım senın vtecıde surmustum alıskanlık yapmasn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım evet makarasina soylemiş turboya turbo felan diye. cunku 18g ile k04 arasinda dağ kadar fark var. beyinli typer ile gonul rahatliği ile deneyebilir tabikii veli.
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım evet makarasina soylemiş turboya turbo felan diye. cunku 18g ile k04 arasinda dağ kadar fark var. beyinli typer ile gonul rahatliği ile deneyebilir tabikii veli.
    maksat muhabet olsun. cay kahve ıcerız,araba denerız ustune tekrar cay ıcerız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maksat muhabet olsun. cay kahve ıcerız,araba denerız ustune tekrar cay ıcerız
    afiyet olsun simdiden
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyinli ile deneyelim farketmez maksat muhabbet olsun çay kahvede içeriz turbolu için de ilerleyen zamanlarda konuşuruz

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir'e gelecek arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. BAŞIMIZIN üzerinde yerleri var. yeterki aramayı unutmasınlar.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fn2 ile bu astranın denemesi gereksizsin dik alası olur ztn.Cihanın typerda çok eksik var şuanda kprosu bile yok arabasında o yuzden bu sonuc normal cihan kprosunu bakımlarını yapsın ayarını yapsın gelsinler izmire adam gibi otoban da tekrar denesinler.Yine geçerse astra tebrik ederiz
    ama bana gore suan cihanın arabda cok eksik var.

he illa durboya durbo deneme istiyolarsa ER typer hazır burda deneris sıkıntı yok
    kaan yine fanatik specsin ha eheh, astranın da gt35 eksiği var mı diyelim ozaman. kpro eksik sayılmaz ilavedir, taktıkça hızlanırsın parçaları. hani eksiği var filtresi pis desen anlıcam da

ha er typera da ankaradaki siyah astra var dicem, sonra siyaha ygz var fln.. bunları 2010 senesinde yazmayın artık bari ya

araçlara maşallah güzel denemeler olmuş. daha güzellerini bekleriz.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan yine fanatik specsin ha eheh, astranın da gt35 eksiği var mı diyelim ozaman. kpro eksik sayılmaz ilavedir, taktıkça hızlanırsın parçaları. hani eksiği var filtresi pis desen anlıcam da

ha er typera da ankaradaki siyah astra var dicem, sonra siyaha ygz var fln.. bunları 2010 senesinde yazmayın artık bari ya

araçlara maşallah güzel denemeler olmuş. daha güzellerini bekleriz.
    ya kanka şu fantik opHELLcilikten kurtul sende biraz ben fanaatik olduğumu kabuL ediorm K20 konusunda fanatiğim ama belli limitlere kadar ben olaylara çekimser gözlede bakabilrom.

krpo eksik çünkü astranın fazlası var baya hatta şunuda söyleim o denemede cihanın stock filtresi takılı sadece egzsu var baska bisey yok o bırakında geçsin astra k04 turbo var yazılımıda vardır filtreside vardır vardırda vardır...

Ankaradaki siyahı bilmiorm ER dener ama geçerse nolcak ER filtre değiştirse bile güç alıyo ahahha

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kanka şu fantik opHELLcilikten kurtul sende biraz ben fanaatik olduğumu kabuL ediorm K20 konusunda fanatiğim ama belli limitlere kadar ben olaylara çekimser gözlede bakabilrom.

krpo eksik çünkü astranın fazlası var baya hatta şunuda söyleim o denemede cihanın stock filtresi takılı sadece egzsu var baska bisey yok o bırakında geçsin astra k04 turbo var yazılımıda vardır filtreside vardır vardırda vardır...

Ankaradaki siyahı bilmiorm ER dener ama geçerse nolcak ER filtre değiştirse bile güç alıyo ahahha
    buna inanmam kanka hahah gokhanın demek istediği şeyi sende söylüyorsun astrada k04 vsvs. var bırakta geçsin diyorsun.. haklısın geçmesi doğal ozaman niye tebrik etmiyorsun hemen ctr de kpro yok onu tak gel bıde burda basalım mantıgına gırıyorsun denemeyi ateşleme bırak deneyenler tartıssın arabası hakkında demek istediğim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara bu yol teraspark yolu mu acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)