Type-r her türlü geçer geçilmişse mutlaka bir sebebi vardır.
Geçtiyse mutlaka hakkı ile geçimiştir..Bunun ötesi yoktur olamazda..Daha hızlı araçlar için Kprolu vardır.Daha hızlı araçlar için SC li daha hızlı araçlar için turbo lu vardır daha hızlı.....
Şaka bir yana tüm arabalara MaşAllah..
Kazasız belasız binin bir ara Antalya ya gelmeyi düşünürseniz ağırlarız tanışmış oluruz yollar daha müsait Antalya da...
yok kardeşim teraspark degiil bu yol kipa yolu izmir yolu tüneller var orda deniyebiliyoruz ancak bu arada bendede filtre kiti takılı degildineyse bi ara filtreleri takıp gene deneriz bizim aramızda lafı olmaz sadece deneriz muhabbetine sıkıntı olmaz artık aramızda sıkıntılık bişey olsa turbo civicle denemezdim veya kendim videoları koymazdım sadece muhabbet olsun inş. izmirede gelecez hep beraber çay kahve içmeye
![]()
deveden büyük fil var lafını unutmadan konuşmak lazımiki araba denemiş herkes gördüğünü yorumluyor atara gidere gerek yok burasıda o tarz bir forum değil... seviyeyi koruyalım öle tangalı mangalı konuşmayalım gereksiz olur yani astra kprosuz type-r a büyük gelmiş hee nolur type-r yükler o gecer bu iş kimin nekadar yüklediği ile alakalıdır. mutlaka her arabadan hızlı bir araba çıkacaktır kimse ben en hızlıyım tribine girmesin
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
opele tebrikler e yani bu iş emek işi kim aracına hakkıyla bakarsa meyvesini alır tabiki maşallah tüm araçlara
laf kalabalıgına geldı yazmadımbutun araclara masallah. astracı arkadas aracını yenı almıs anladıgım kdrı ılede ıcıne sınmıs
kazasız belasız ıns.. ankaradakı sıyah astranın setup nedır? ıns denk gelırız bı ara denerız.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
izmir tarafinda pek yolumuz dusmuyor ama duserse mutlaka haberlesiriz. Sizinde yolunuz adanaya felan duserse hakan abi ile iletisime gecebiliriz.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Güsel deneme olmuş, tüm araçlara maşalla. Zaten karşılaştırmalar bölümüne konu açıldığı zmanda bizim tarafımızdan yapılmış k04lü astra nın ep3 ü geçeceğini belirtmiştim açıkça. Sonuçta bunu görmüş olduk tekrardan. Ep3 kpro vs konursa iddialo olacaktır. Araçları karşılaştırırken turbo-turbo atmo-atmo olayına katılmıyorum. Çünkü kg-hp olayına bakmak lazım. Astra coupe turbo 1345kg, ep3 typer 1160kg galiba? Stockta 2 si de 200hplerde(tr ye gelen astralar192hp), arada bayağa kg avantajı var bunu anca tune edilerek astra kapatabilir. Daha önce chiefkadirin ep3 le deneme olmuştu, galiba onun ep3 230hp civarındaydı. Astra da 280hp civarındaydı. Benim tahminim 245-255hplik bi typer, bu setuptaki astrayı geçebilir ya da denk gider ama top speed de astra aerosunun avantajıyla önde olur. Yane kg-hp oranı daha önemli, Velinin araç şu anda 0.95 bar cont. boostla gitmekte en son ayarda biraz benzin ve boost kısmıştık. 1.1bar cont. boosta göre de ayar verilebilir, 1.1bardayken paşaoğlunda 313hp aldı, biraz daha kurcalanırsa aynı boostta daha agresif ignition timingle 320hpleri rahatlıkla görebilir. Ama motor ömrü az olur, sonuçta stock makina ve turbo içinde 1.1 bar gerçekten de limit o da zarar görebilir. Siyah astramız adanada, izmir tarafına yolumuz düşerse mutlaka uğrarım. Adanaya da sizin yolunuz düşerse Başımızın üstünde yeriniiz var bekleriz. Kimse marka fanatikliği yapmasın, matematikle uğraşsın biraz. Düzgün ellerde yapılınca her araba her arabayı geçer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)