İşte o zaman iddianın boyutu değişirKörfezin yanında beraber balık tutarsınız
Nasıl olsa artık körfezde pist mist yalan
![]()
Tüm araçlara maşallah, seko hayırlı olsun yeni ekipmanlar, bunlar olmadan zaten typer typer olmuyor iyi yapmışsın, bir süre sonra vites atman gereken devri sestende anlamaya başlarsın ve daha iyi sonuçlar alırsınUtkunun arabayı zaten biliyorum, herzamanki gibi oldukça güzel yürümüş, egzantrik manifold gibi uygulamalara geçerse çok ciddi farklar yaşayacağına eminim.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
=) maşallah gerçekten Sekonun arabada gsl olmş utkununkini ztn biliyormutku şu headers + shipping yapsakmı
daha ii gitmesi lazm artk
![]()
rs lere hareket gelsinutku clio 197 varmi tanidik?
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
çok fazla doğru diosn kanka bulsak şöle 2. el filan takmak istiorm .. Düz boru çek daha ii olr knka orta susuturuyla ii yinede
![]()
Reno'cuların cebınde akrep var
egzantrıklerı, 4-2-1 headers'ı yok parasına zar zor satabılmıstım...
GuzeL denemeler olmus...Tebrıkler...
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Daha önce anlattım yine anlatıyım sana: clio da vtec yoktur, vanos benzeri bir sistem vardır bu da 1800rpm civarında devreye girer 7000rpm civarında çıkar. Senin 5000rpm de kıçına tekme yeme hissi uyandıran şey vtec değil manifold runnerlerının rezonansından kaynaklanan bir nevi boost dur. Cahil cahil hava basıcağna neyin ne olduğunu öğren önce.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
sende yazımı iyi okumadan zart die atlamasaydın istersen
ben vtec altı üstü olayını rs için yazmıyorum zaten rs te vtec die bişi olduğunu kim söyledi sana ? bc typer ın bastığı devirler için diyorum..
vanosun ne olduğunu biliyorum merak etmers i bana anlatmayın yahu komik oluyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)