kanka bende anlamadım valla kaganla anlasılmıcak bu ıs en guzelı senle denemek bıde tuncerle denemek bılıyosun tuncerle senle yarısırken denk gelmıstık eskı halımle tuncer kullanmıyoken o aracla denemıstım ozaman gecmıstım tuncerde daha ıyı gıdıyor gıbı o arac ama deneyıp gormek lazım kıyas boyle yapalım
bence sen tayyarla dene uğurum senin klasman değişti artık
lpg etkılesede aracın gıdısını ama ekonomı agır basıyor cıkartamıyorum
lpg de kullanırken benzin gibi tabiki gitmez.sıralı sistem lpg benzindeki yürüyüşünüzü zayıflattığını kastediyorsanız bu yorumunuza katılmadığımı belirtmek isterim
Gökhancım... Ben Ayhan abi timingi ii yapamamış demiorum, biz istediğimiz verimi alamadık dereceliden dedim. Zaten ilk versyon dereceli seçeneği idi. Timing yapmak için ne vakit vardı nede log tutacak afr ye bakıp karar verilecek bir yazılım yapma şansı.
Anlıyacağın araç boş haline oranla 2 boy daha ii gidio şuan. Oda bizi memnun eetmio doğal olarak.
anladım tago, ama egzantik kaç boy etkileyecek diye bekliyordunuz onu anlamadım eheh buarada arkadaşların dediği gibi kaandaki düzelmeyi de bence hesaba katın yani bence egzantrik güzel güçler katmış. artık sıra emme ve egzoz manifoldlarına gelsin
Normalde gideriz topspeede kadar ki gittigimiz zmnlarda var biliyosun inanc. O aksamda soledim. Yanimda esim varken anca o kadar oluyor. babasini trafik kazasinda kaybetmis biri olarak korkuyo haliyle. Bana yavas diyince mecburen kaldik o suratlerde. Yoksa yolda bos mis gibiydi. Musait zmnda deneriz zaten sonuna kadar. Buarada bende sifir debimetre var suanda bende de iyilesme oldusa aslinda ugurun gsi gorunenden daha iyi hale gelmis olabilir aslinda. Ugurla onceki denememizde tuncayin debimetre vardi bende cunku
Kaan vefat olayını bilmiyordum.. Başınız sağolsun. Evet dedigin gibi en güzeli bu cuma hava güzel olursa artık bi top speed yapmak
lpg de kullanırken benzin gibi tabiki gitmez.sıralı sistem lpg benzindeki yürüyüşünüzü zayıflattığını kastediyorsanız bu yorumunuza katılmadığımı belirtmek isterim
bu arada maşallah çok güzel yürüyor aracınız.
yorumun ıcın tesekurler ama bızım dmek ıstedıgımız lpg kıtın agırlıgı aracı en az ıkı boy gerıye cekıyor benzındeyken lpgın tek dezavantajı agırlık yanı 2 boy calıyor
kanka şakaya alma inancı geçersen (ki bence çooook rahat geçersin antiparantez inanca gaz ) rakip direk type r dır demedi deme
tuncerım ınancla ve tuncerle denıcez zatı 3lu sıkarız ıkılı sıkarız eger sonuc olumlu olursa aracım hakettıgı gıbı yuruyodur yalnız bu sefer onume gecmıceksın
gaza gelmem, geleni sevmem
harbiden kanka ya geçin beni artık
of anam of bu nasıl bir gazdır böyle.. "geçin beni artık!" şu arabayı bi satiim hepinizin içinden geçicem bekleyin Sahibinden'e 79 lira bayılıp ilanıma doping bilem yaptırmışım
olum ekleme fılan yapmadan deneyın bakalım eskısıne gore kım ıyı kım degıl hem boylece kagan ıyılesmısmı gorelım senın debıyı
acikcasi bende ondan dolayi istiyorum. Orjinal bosch deil debim. Bu debi daha mi iyi daha mi kotu oldu yada degisen bisey yok mu goruruz hem. Cumaya kadar eklicegim tek sey benzin olum ne eklicez baska. Alemsin valla