anlatıyım diye bir talebim olmadı zaten. fikrimizi söylüyoruz sivri sivri cevap veriyorsunuz.
düzgününü bulur denersiniz görürsünüz.
Printable View
Ben RC kötü demedim yürümüyorda demedim ama ortamı gerdiler beni konuşmak zorunda bıraktılar olayı bu kadar germeninn annamı yoktur denemk isteyen ist yaşar abiyle dener dedi gibi ister gırtlak ister stock ;)
Yaş 32 kardeş sivrilik zamanında çok vardı şimdi biraz yamultdu hayat sen yazdıklarını oku gözden geçir sivri cevap verenin kim oldugunu anlamak istersen anlarsın:icon_tup:
Kıçı kırık bir araba için ne seni nede başkasını kırarım lakin böyle atar giderli konuşmalar vücudumdaki kılcal damarları harakete geçiriyor aracı deneyen rc geçildigi videoları koysak demekki bayaaa bir kavga edecegiz.
Benim bildiğim en iyi 106 lardan bi tanesi sarı 34 al 3591 plakalı arabaydı.kankamın arabasıydı ondan iyi biliyorum çok sürdüm.kısalı vtecleri falan geçiyoduk ki o araba bile rc ile yürüyemedi.iişte bende ondan dolayı merak ettim.kimse yanlış anlamasın.106 fanatikliğine gerek yok.stock ya da gırtlak bunlar hoş sözler değil.gırtlak 106 tabiki rc yi geçer ama gırtlak rc nin arkasında 106 nokta olur...
iskendere neden sormam gerekiyo ki anlamadım
iskenderden 50 adım da yaşar abinin tükkan gidip bi çay içrsin :D
tamam o zaman sorun yok iskenderin ordyasa ilk rolinge çıktığımızda haberleşiriz
arkadaşlar bende 206 rc kullandım 2 sene boyunca rc arabasını ya orj süreceksin cat iptali yapıp yada paraya kıyıp iyi malzemeler alıp takacaksın şahsen ben çok uğraştım ve övünmek reklam yapmak gibi olmasında beni geçen ve piyasada reklam yapanların hepsini geçtim:D...geçme geçilme muhabbeti bence hiç iyi bişe değil önemli olan arkadaşlık muhabbet arabaların sağlıklı olup olmadığını görmek taktığın malzemelerin ne denli yarayıp yaramadığını görmek şahsi görüşüm bu yoksa bu geçip geçilmemenin sonu yok...
sen iste ben gelirim üstad çay içerim araba yıkarım :D:D
itina ile sıkıntı cözülür....