şimdi iskenderle görüştüm senı tanımadı sen bı ara sor ceco de ;)
Printable View
ya anlamıyosunuz adamın yazdıgını bi saattir cebelleşiyosuunuz. bide bilmiş gibi sert sert cvp lar verirsiniz. yaşar yazmışl demişki iskendere geldiğinde söyle dükkanımı biliyo tarif etsin yanıma gel yüzyüze tanışır konuşuruz manasında yazmış tuttunuz yok iskender senı tanımıyo yok ben tanıyorum o tanıyo tanısanız noluyo tanımasanız noluyo şimdi onu anlamadım amma uzattınız ya çocuk gibi
Hayır iskender benim :)
hayır iskender benim:)
speclere bakılırsa RC bitik gibi bişey olması lazımki 106 gelip bide geçiyor ufaktan:beuj:
don lastiği gibi olmuş :D uzamışta uzamış
denersiniz olur biter.yaşar davet etmiş iskendere gelmişken buyur gel çayımıda iç demiş ki yazdığı kişide anlamış zaten.anlaşılmayacak bi yanıda yok aslında niye uzamış bende onu anlamadım
illa çıkaralımmı c2 turboyu garajdan :D
206 rc nasıl gıdıo bı ara sıyah vardı rolle cıkıordu cemın aracıydı sanırım fn2 tayyarla denemesını gormustum ama speclerı nelerdır bılemıcem chıp fıltre egsoz sanırım..
Arkadaşlar uzatılcak bir mevzu yok bence eray kardeşimizin arabası güzel sıkı yürüyeni olan bir araba RC de sıkıntı olabilir neden olmasın ama deneme sonucu belli uzatmann mantı yok yakın olsa eray ztn gelir ama mesafe var orta denencek stock 106 da var YG gibi EK gibi denersiniz görürsünüz bizde burdan keyifle izleriz inşş HER 2 ARACADA MAŞ KAZASIZ BELASIZ..
maşallah araçlara.. 106 çok iyi... şuda bir gerçek egzost suz RC ,egzostsuz Vtec gibi dir can damarı RC nın egzost tur.:)
Eray ortalığı darman duman etmişin be kanka :) neden bu kadar uzadıki mevzu anlamadım denemiş geçmiş yada geçilmiş. RC arızalı sorunlu yazmşsınız aracı arızalıysa denemicek yada arizasını bilmiyodu yaptırıcak gelicek bi daha deniicekler video'ları eray bizimle paylaşıcak konuda kapancakk
o araç su anda bende.
su anda artı bi de yazılım yapıldı araca.ama bu speclerdeki iki aractan 106 nın gecmesi yada yanında gitmesi rc de sıkıntı oldugunu apacık belli eder.:icon_tup:aksini söyleyenler sağlıklı bi rc nin nasıl gittigini tam bilmiyorlar galiba.;)
muti senin aracın iyi kardeşim bunu tartışmaya gerek yok benim şuana kadar gördüğüm en iyi yürüyen rc idi senin aracın tayyarla felan deniodu cem göksel abilerle yanılmıyorsam deneme yapılıodu onlarda konuyu görürlerse yazarlar zaten, dolayısıyla mevzu senin rc ile 106 olsa tartışmaya gerek yok kanımca:) ha şölede bişe var her araç bir deildir, ayrıca bizim bi araçda burda vardı beyaz serkanın rc si full stock filtresine kadar tc ve vy 106 (filtre, egsoz)denerlerken bende vardım gördüğüm şu ki 200e kadar rahatlıkla önde gidiyor 106 GTI... saygılar:icon_tup: