Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
İbrahim maşallah mehmet bahsetmişti güzel gidiyor aracım diye şükür olsun videolardan gördük
headrs yapıldıkdan sonra inşallah söylenenler olur bekliyoruz .
Saygılar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
headres var zaten ama komple katalizör orta da 2susturucu bide kendi susturucusu var onları sökücem bidaha deneyeceğim bakalım nekadar fark edecek bende merak ediyorum
Egsoz filtre ile bu kadar iyi gittiğine göre vaf yani demek diğerlerinden dana sağlıklı kalbe sahip . Araçlara maaşallah.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
vaf gerçekten iyi gidiyor inkar etmeye gerek yok benim gsi varken yürüdüğüm bir vti vardı sadece filtre kiti vardı herdenemede 2 boy 3 boy geçiyordum adam eksoz taktı busefer o geçmeye başladı beni benimde suanki düşüncem bende katalizör ve ortadaki ardarda olan 2susturucuyu söktürsem benim aracımda kesin okadar hızlanır zaten konya draglarına kadar sökmeyi düşünmüyorum söktüğüm gün yine denemeye çıkıcam ozaman belli olur nekadar işe yaradığı inşallah vaf kadar hızlanmış olurum
inşalalh istediğim gibi olur şimdi kaçlık eksoz yapıcam onuda burdan vti uzmanları sölerse sevinirim
back pressure için ortaya 60 lık susturucu koyunca düşüş olmuyo diyenlerde olucak![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
60lık yapmayı düşünüyorum msnden bi çok vti sahibine sordum 60lık yap son susturucunda 51lik olsun dediler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)