Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
YouTubeDR.ECU
belkide etken o olabilir
dün gayet güzel eğlendik
yekta ile vtc 26 yı sonuna kadar takip ettim bende
vtc 26 nın sahibide şaşırmış hayırdır nolmuş bu miniye diye dedim vardır bişiler opette böle bir sohbet geçti
Bs Type R rada maşallah Çok güzel bir ses geliyor ve görünüş gerçekten o jantlarla süper.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben de hala standart yazılımlayım biliyosun dimi
ayrıca beraber yaptırırız derken? ben senin kendi arabana birşey yaptırdığını göremedim bütün işlerini bize kitliyosun senin arabanı bile biz yapıyoruz hauahaişin gücün millete iş kitlemek zaten
hay ağzını ....
evet dün hava çok iyiydi tam benlikmevsimlik araba valla bu kupırlar yahu
![]()
YouTubeDR.ECU
clio rs le 2 kere denedik 2 ve 3. viteste tutundu sonrasında ben geçiyorum fark dbs ile olandan biraz fazlaydı sankivideoyu koyarsa görürüz zaten
dj type-r ile o 2 kişi ben tektim kafa kafaya gittik 5.viteste kafa çıkarıyordum
dbs type-r ile aynı gittik yine 5e atınca kafa cıkarmaya başlıyorum sanki dj type-r dbs den biraz daha iyi gibi geldi bana
yekta ile denedik saolsun 2 ve 3 ortalarına kadar tutunuyorum sonrasında ışınlanıyorfark 4 boy civarıydı
geceden aklıma takılanlar
clio rs çok iyi gidiyor bana üzerinde başka şeylerde olabileceğini hissettirdi
dbs type-r ın vtc 26 ile aynı gitmesi şaşırtıcı
dj type-r la denedikten sonra yanındaki arkadaşı benim araca göndermesine şaşırdım sanırım bendeki ağırlık dezavantajını bilmiyordu neyi görmeye çalıştığına anlam veremedim, teketek denemek isterdim fırsat bulamadık
haftaiçi müzik sistemini söküp aradaki farkı görmek istiyorum, potansiyeli hissettim bu fn2 ler yürüycek![]()
TeamPASAOGLU
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)