User Tag List

Sayfa 19/34 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
633 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: 1 mayıs roll night videos

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok be ikiside aynı gidiyodu bizdeyken bakımları yapılıyodu karşıda Merdan ustada
    =)=) bendede ii bakılıo

kıvanç
    Misafir
    aslında clio rs ler bi gece toplu olarak çıkıp sıkmaası lazım gebzeye doğru

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtre egsoz ???

nasıl bi filtre egsoz muş onlar öyle.markasını söyle bizahmet aliym ikişer ikişer.

sen cidden inanıomusun filtre egsoz olduuna.

2 kişisin tek kişi typer ile böyle yürüyosun.

piknik tüpü olmasın arabanın sağında solunda bi bak kontrol et.

şu videodaki rs in filtre egsoz olduuna birisi inansın 2 tane rs alıcam birine filtre diğerine egsoz takıcam.filtreli egsozlu rs sahibi olcam.

bari bu sitede yapmayın STOCK ABİ olayını ya.
    ,

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu sabah 4 civarlarında kartal-pendik yanyolunda trafik kazasında lise arkadaşımı kaybettim bütün gün evinde eski dostlarımla beraberdim moralim bozuk beni bu akşamlık mazur görün

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    UL vtec'te neler vardı o zaman? denediği rs'lerin specleri neydi? hakkatten acayip kafa bulandıran cinsten videolar
    UL = 4-1 Headers, Cai, Komple Egsoz 51mm Son susturucu 51mm

RS'ler = Filtre Egsoz

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sabah 4 civarlarında kartal-pendik yanyolunda trafik kazasında lise arkadaşımı kaybettim bütün gün evinde eski dostlarımla beraberdim moralim bozuk beni bu akşamlık mazur görün
    Başın sağolsun Yiğit

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi yaa Allah ailesine sabır versin başınız saolsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başın sağolsun.
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    UL = 4-1 Headers, Cai, Komple Egsoz 51mm Son susturucu 51mm

RS'ler = Filtre Egsoz
    e sonuçlar niye böyle abi harbi kafa bulandırmanın feriştahı oldu bu

kıvanç
    Misafir
    Yiğit başın sağolsun ..

Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre egsoz ???

nasıl bi filtre egsoz muş onlar öyle.markasını söyle bizahmet aliym ikişer ikişer.

sen cidden inanıomusun filtre egsoz olduuna.

2 kişisin tek kişi typer ile böyle yürüyosun.

piknik tüpü olmasın arabanın sağında solunda bi bak kontrol et.

şu videodaki rs in filtre egsoz olduuna birisi inansın 2 tane rs alıcam birine filtre diğerine egsoz takıcam.filtreli egsozlu rs sahibi olcam.

bari bu sitede yapmayın STOCK ABİ olayını ya.
    araçta sadece custom yapılmış iyi bir cai 51mm düz boru ve son susturucu var.
    chip yok olsa 7200 de kesmez videolara dikkat et kaçta vites atıldığı belli oluyor devirden
    dereceli olsa chip olmadan bi faydası yokki ztn derecelide öle kolay birşey değil
    ufak bir ilçedeyiz araç sürekli garajda evde duruyor ve buralarda öyle istanbuldaki ustalar gibi uğraşacak ustalar yok biz kendimiz el emeği göz nuru birşeyler yapmaya çalışıyoruz bunuda karalamayın lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak hemşerim güzel kardeşim karalamıyorum.yanlış anlama lütfen beni.maksadım asla sizi ve aracınızı burda makaraya alma değil.haddimede değil.

ama bu sölediğin imkansız bunu bilmen gerekli.

filtreli egsozulu rs in çapı değil typerla yürümek.hemde siz 2 typerlar 1 kişi.

burda bir yanlışa düşüyorsunuz.aldıınız insan size stok demişolabilir.bunun farklı sebebleri vardır.

ama emin olabilirsin ki bu rs her ne var sa çok çok iyi gidiyor.hatta anormal gidiyor.

ama bu araç filtre egsoz ile giden bi rs değil canım kardeşim.
    ,

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerda vardır bır sorun arkadasın dedıgı dogru bole gıtmen ıcın ıkı olan olabılır ya senın arabanda farklı bırseyler var kı olmadıgını ıdda edıyosun yada typerda sorun varkı zaten bu sekılde bıle gecılmemıs ama senın bole yuruyebılmen ıcın ya sende fazlalık olması lazım yada typer bozuk olmalı.

kıvanç
    Misafir
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak hemşerim güzel kardeşim karalamıyorum.yanlış anlama lütfen beni.maksadım asla sizi ve aracınızı burda makaraya alma değil.haddimede değil.

ama bu sölediğin imkansız bunu bilmen gerekli.

filtreli egsozulu rs in çapı değil typerla yürümek.hemde siz 2 typerlar 1 kişi.

burda bir yanlışa düşüyorsunuz.aldıınız insan size stok demişolabilir.bunun farklı sebebleri vardır.

ama emin olabilirsin ki bu rs her ne var sa çok çok iyi gidiyor.hatta anormal gidiyor.

ama bu araç filtre egsoz ile giden bi rs değil canım kardeşim.
    ss rs sahibinin ilk clio rs i değil bundan önceki rs i dereceli chip cai egzos kısa full gırtlak bir rs ti ve sattı. 1 sene geçmeden stock binmek için sırf araştırıp bu aracı aldı yaklaşık 6-7 ay önce ve çok güzel bakılıyor araç herşeyinide kendi eliyle yapıyor diyebilirim. Rs lere yapılabilecek işlemler bellidir o işlemleride sahibi ezbere bilir kesinlikle ss rs te cai ve egzos dışında motor ve yürürde bir oynama yok yapmayıda düşünmüyor aracı sırf stock yürümek için aldı zaten neden böyle birşey yapsın senide çok iyi anlıyorum haklı olduğun yönlerde olabilir ama yürüyor diyecek bişi yok

kıvanç
    Misafir
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typerda vardır bır sorun arkadasın dedıgı dogru bole gıtmen ıcın ıkı olan olabılır ya senın arabanda farklı bırseyler var kı olmadıgını ıdda edıyosun yada typerda sorun varkı zaten bu sekılde bıle gecılmemıs ama senın bole yuruyebılmen ıcın ya sende fazlalık olması lazım yada typer bozuk olmalı.

fn2 de değil olmak üzere 3 tane yakın spec. lerde typer ile denedik hemen hemen hepsi yakın gidiyordu zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvanç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ss rs sahibinin ilk clio rs i değil bundan önceki rs i dereceli chip cai egzos kısa full gırtlak bir rs ti ve sattı. 1 sene geçmeden stock binmek için sırf araştırıp bu aracı aldı yaklaşık 6-7 ay önce ve çok güzel bakılıyor araç herşeyinide kendi eliyle yapıyor diyebilirim. Rs lere yapılabilecek işlemler bellidir o işlemleride sahibi ezbere bilir kesinlikle ss rs te cai ve egzos dışında motor ve yürürde bir oynama yok yapmayıda düşünmüyor aracı sırf stock yürümek için aldı zaten neden böyle birşey yapsın senide çok iyi anlıyorum haklı olduğun yönlerde olabilir ama yürüyor diyecek bişi yok
    emin ol eski aracıda ancak bu kadar gider

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arabanıza maşallah ama hala bişiler iddia edip burada yazanları anlamıyorsunuz

denediğiniz arabalar kendi speclerinde zaten gitmesi gerektiği gibi gidiyolar

anormal olan araba sizin arabanız çip filtre egzost la kprolu tayyarla yürüyosunuz bu sizce çokmu normal ?

kıvanç
    Misafir
    bu arada ss rs ilk alındığı günün gecesi bakımsız 17" jantlarla v.s dynoda 161hp vermişti. Buda stock olduğunun açık bir göstergesi zaten.

kıvanç
    Misafir
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arabanıza maşallah ama hala bişiler iddia edip burada yazanları anlamıyorsunuz

denediğiniz arabalar kendi speclerinde zaten gitmesi gerektiği gibi gidiyolar

anormal olan araba sizin arabanız çip filtre egzost la kprolu tayyarla yürüyosunuz bu sizce çokmu normal ?
    dün geceki ss ten bahsediyorsanız onda chip yok cai ve egzos var
    alicanın UR ile utkunun U plaka rs leri chipli olanlar

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fn2 typer dıyosun fn2 sokuk flashprolu olanlardan mı? bırde baska denedıgın ep3 un plakası nedır?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)