Maşallah Araçlara EN vti Güzel Yürümüş, UP gti es geçmemek lazım tabi =) Alanada Satanada Hayırlı Uğurlu Olsun.
Printable View
Maşallah Araçlara EN vti Güzel Yürümüş, UP gti es geçmemek lazım tabi =) Alanada Satanada Hayırlı Uğurlu Olsun.
masallah ses güzell
Maşallah harika denemeler.. En vti inanılmaz hoşuma gitti sesiyle duruşuyla gidişiyle.. Hayırlı olsun alan arkadaşa.. Video çekimleri çok kaliteli.. Neyle çektiniz acaba ?
idda değğil sen cihan online olana kadar yazarsıın burda sonra cihan söliycek zaten...ben büyük yeminler ettim hala inanmııyosun ALLAH korkusu varmıı acaba...
ya beyler daha neyin sıdık yarışını yapıyosun kırmyaın birbinizi ayıptır ya iki taraflı bi sorun varsa uygun zamanda demesi yapılır iki araçın deverinde sonuçlar çıkar ortaya böyle forumdan yazarak bi sonuçamı ulaşcaksınız yapmayın etmeyin ya kaç kişi okuyu bu konuyu böyle yaparak kendinizi küçük düşürüyosunuz gaza gelip bu kdr şeyler yazmaya gerek bile yok
Sana yazııcak bi şşeyim yok daha ALLAH acıısıın. sen 2 deyken ben 3 deyken bile dayanııyorum hesabıınıı sen yap aynıı vitelerde ne olur aslıında gördün sölemiyosun söleme benim için rahat ALLAH a inancıım var çünkü burda beni tanııyan cok insan var biliyo..ve Cihan çok ii biliyo.o da yazar rezil oldun...
anladıgım kadarıyla düğümü cihan kod adlı midnight racer cozecek
bu arada konu rica ediyorum kitlenmesin cihan yazııcak bazıı arkadaşşlarda anlasıın...
yusuf kardesım aracın cok guzel maşşallah dıyelım nazar degmesın ;)
şşimdi gördüm yorumunu 3 te bastıığğıımıı her kez biliyo krdeşşim senlede denerim istersen.burakvtida biliyo yanıımdaki cihan cizmecide biliyo.orda ortadayıım sağğıımda solumda araç var önümdeki arabanıın üstündenmi atlayıım kardeşşim.öle bi gecme 26 yaşşıındayıım hayatıımda görmedim sen bu sekilde 1 saniyede 30 boy gecilen araba gördünmü 2 bitiriyolar 3 atııyolar ben hala 3 teyim bakıısıı farklıı sanıırıım.herkezle denemeye acıığğıım denerim zaten bir gün her kez gecilir amaç gectiğğindede geçildiğğindede bunu sölemektir erdemlik.öle değğilmi kardeşşim??
ya gsi li kardeş sen ne kadar uzatmayı seviyosun bu işleri ya bi bırak sabahtan beri yeminler havada uçuşuyo ne için kimin için boşver ya sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın yani denemelerde olur böyle şeyler ama daha bişey netleşmedende geçtim geçiyodum olmaz sen daha cin olmadan adam çarpıyomuşsun gibi olmuş msjlarına bakıldığında! yok siz sokak arasındayken ben roll yapıyodum falan ne demek ya? daha geçen gece 3. kornada gaza oturamadık biliyosun senle deneme olayı sanki zor ben kornaya basıyorum sen gaza bu heyecan niye? neyse sen şimdi dersen sana ne sana ne oluyo? ben senin için söylüyorum iyi niyetli bi arkadaşa benziyosun bence herşey dosthane makarasına atışma havasında olsa daha güzel olucak?yalandan yere konu kilitlenmsi falan hoş şeyler değil
Maşallah güzel denemeler olmuşta keşke gece geç saatte çıksaydınız böyle polemiklere gerek kalmazdı. Tam benlik geceymiş :D
selcukcum daha rolle ve bu ortama yeni başşlamadıım kimseye hak gecmesin diye geldim erken oturdum bir iki defa diye senden defalarca özür diledim kusura bakma dedim biraz heyacan yaptıık diye..kötü niyetim kesinlikle yok Selcukcum o bana yazdıı git mahalle arasıında gazla diye bende öle yazdıım...3 te bastıığğıımda o 2 debastıın diyo diye 2 de mi basııyıım gectiğğimde gecmedimmi diyim..ağğzıımıızdan cııkan laflara insanlar inanmak istemesse geri dönüşşü olmayan yeminler ettimki insanlar yalan olmadıığğıınıı anlasıın..yani yanlıışş kimseye yapmadıım Selçukcum..ama benle dalga gecer gibi konuşşmalar filan..oldu..
işi bilen adamlarsınız açın haporlörün sesinide dinleyin vtec vites atıyo adam hala bööriyo devir almak için ;) neyin kafasını yaşıyosunuz vtec 2 de astra 3 te basıyo ve hala yakın gidiyolar. 2side aynı viteste basarken ki sonucu görmek isterim :) yokmu onun videosu gerçi videoya gerek yok şu videoda sonuç belli gsi 2 3 boy temiz geçer vti ı. maşallah bütün araçlara bu arada :D
bu arada tanımadıgınız adamlarla taşak geçmeyin. yusuf bu adam sen honda nedir bilmezken turbo si a biniyodu ona göre. sokak arası roling i falan bilmez yani