2 araç da çok güzel, kazasız belasız kullanır inşallah sahipleri
Ben anlayamıyorum bir türlü.... Type-rı gerçekten çok severim, saygı duyarım.. Tüm Honda'lara öyle.... Fakat; bu sitede Type-R M5 geçiyor dendi, konuşuldu edildi, biz çok iyi denilen ve M3leri geçtiği söylenen Type-Rla denedik, M5 type-Rı geçti. Daha sonra aynı olay 335 için çıktı, yine denedik, 335 stokken type-rı yine geçti. Şimdi bu konuda nasıl oldu da type-r yine herkesi geçiyor oldu ben çözemedimNeyse hayırlısı bakalım, Olgar arkadaşımız da en basitinden bir JB3 takar bakar keyfine...
şimdi başka birşey dicem konuyu dağıtacam 3,35 malzemeleri taksa bende sc yapsam nolur
hade hilmicim sen bu soruya bilinçli bir cevap yazarsın muhakkak
typer 335 m5 m3 yurutenler cok onemlı araba nedır ne degıldır bız burdan vıdeolarla yorum yapıyoruz sonucta bu grı m3 le skn kafa kfaya gıdıyodu tek tekde suan m3 2 boy hızlı eskı halınden sknde bızım elımızde olmadıgı ıcın boyle bı deneme yptık sonucta 240 kadar 335 skn gecsede yarım boy fılan gecer yada 1boy yada esıt gıderler, kı bu dedıgım typerda egzantık conta yok stok sıkıstırma stok motor![]()
3 satır aşağıda arkadaş s40 a çip yapıo 180km ye kadar tam 50 metre iileştim diyor. Burada M3 e güzel bir yazılım ve mükemmel bir egsoz takılmış 2 boymu iyileşti hemde 200km hıza kadar yazık ozaman...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
murat abi deişik şeler seziorm sc vs hayırdır![]()
Barış'ın arabasında supercharger varken nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum.. 6.viteste 150km ile giderken hiç düşünmeden 300 dayıyorduve öyle nazlanarak çıkma değil e46 m3 ün 200e tırmandığı gibi neredeyse.. ki barışın arabaya bir ara beyin takmıştık o sıralar dehşet yürüdü.. sonradan orjinal beyine ayar yapalım diye söktüğümüzde hüsran olmuştu..
cas plaka savaşın dynoda 527hp çıkmıştı.. körfez pistinde nasıl yürüdüğünü izleyenler bilirler.. 5700devirden sonra çok ciddi hızlanmaya başlıyordu ve 335 e hiç şans vermiyorum .. e92 m3 ü olan bir arkadaşım binmişti ve aynen şunu söyledi çok daha tepkili ve agresif kesin olarak geçer beni.. fakat deneyemeden biz turboya geçtik ...
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
Siz SC yapsanız bolt on 335i geçersiniz heralde. Fakat 335i bolton yapmak çok kolay ve ucuz. JB3 dediğimiz aracı nerdeyse 400HP yapan modül 500 dolar sadece. Eğer 335ci para harcamaya niyetlenirse hiç uğraşmaz gider fındık turbolarını büyütür
Tamam sonuçta eskiye dayanan varsayımlara göre konuşuyoruz. Ok...
Metanolsuz 420Hpler mantıklı fakat JB3 metanole göre ayarlanmış bir yazılım ve metanol işin içine girince bu değerler 460-470HPlere doğru gider. Sonuçta bence de SC M3 geçecektir, ama belli de olmaz...
Benim merak ettiğim standart M3le standart 335 nasıl gider sorusunun cevabıydı. Buradaki M3de hafif bir modifiye olduğundan standartta 335in geçebilecek olmasının normal olduğu görülüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)