atarı gideri aşağılamayı kaale almamayı bmw sahipleri yapıyor. Kalkıp bunların üstüne hala Typer sahiplerine öğüt vermeye kalkmayın ..
saat satıp araba alıyor . 285 le araba içinde şınav çekiyorsunuz. hırs yapıp nos basılıyor yinede geçemiyor sonra karşı tarafa fanatik diyorsunuz hakkaten ayıp oluyor ya. yani herkes arabasına para harcayıp emek veriyor.
bilmiyorumki bmw araba satarken acaba sizi hiç bi araç geçemez diye taahhüt mü verdi nedir![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
geçenlerde iskender'in orada e36 m3 e kat iptali yaptırıyorum..
yanıma fn2 typer ı olan arkadaşlar geldiler.. seni geçeriz deneyelim muhabbeti yaptılar.. hatta ep3 le hiç deneme deler geçer seni dediler..hatta foruma üye bu arkadaşlar.. acaba bu muhabbeti bir bmw sahibi typer sahibine yapıyormudur ? stok typer stok m3 deneyelim diye bu yuzden söyledim.. çunki m3 her zaman typer dan daha iyi bir otomobil. daha hızlı veya değil![]()
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
bırı lımıtte yapılmış ust sınıf araba egsozların 63mm*2 typerda stokta 51mm tek egsoz varonun ıcınmı m3 e egsoz yapınca guc kaybedıyo
ama typer oyle degıl guc alıyo fılıtreden egszodan takılan bı cıvatadan m3 sonuna gelmıs bı makıne onun ıcın cogu bozuk yurumuyo m3 bakmak saglıklı tutmak zor typer oyle degıl
kı kendıme aıt 7 adet e36 vardı her modelınden
onun ıcın dıyorumkı şu 286la 7-8boy gectık ıdea edenlerı stoksa arabaları gelsınler k-prolu tyeprla denetelım, bız yanyana gıtıklerı m3 u gecıyoruz 3-4boy bunları neden kaleee almıyosunuz merak edıyorum, o koydugumuz vıdeoların gunahı nee![]()
eğer öyle demişlerse gerçekten o onların büyük ayıbı hemde ama gerçekten typer yüklenince kendinden büyük hacimlileri geçebilecek nitelikte bi araç bazı arkadaşlar da dioki m3de nie modifiye yok e modifiyenin amacı ne 40 liralık typerla 80 milyarlık m3 kovalamak deil mi e bunu da fazlasıyla yapıyor type-r![]()
yaw tamam geçiyor olabilirsiniz hatta geçiyorsunuzdur.. bende diyorumki typer ile m3 aynı kategori bile değil 1500kg araba ile typer kıyaslamak mantıksız geliyo.. typer ın atmosferikteki sonu m3 kadar yürüyor desem yok typer atmosferik 400beygire yolu var diyeceksiniz o yuzden susuyorum : )
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
trde yapan yokda bıraz arastır sende usa ya bak 330-390hp k24 bak belkı kafanız alırhatta skunk2 yaptıgı stg3 k24 acura rsx ustunde bı ıncele sıyah arac
typer
nasıl lımıt yahuu sen lımıt gormemıssın yada sana 270 275hp typer deng gelmemıs, en kotu trde olanları soyluyorum, bu denemedıkı araclar 230-240hpbıraktım 300+ olanları
[QUOTE=BocuQ;1395773]Barış'ın arabasında supercharger varken nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum.. 6.viteste 150km ile giderken hiç düşünmeden 300 dayıyorduve öyle nazlanarak çıkma değil e46 m3 ün 200e tırmandığı gibi neredeyse.. ki barışın arabaya bir ara beyin takmıştık o sıralar dehşet yürüdü.. sonradan orjinal beyine ayar yapalım diye söktüğümüzde hüsran olmuştu..
cas plaka savaşın dynoda 527hp çıkmıştı.. körfez pistinde nasıl yürüdüğünü izleyenler bilirler.. 5700devirden sonra çok ciddi hızlanmaya başlıyordu ve 335 e hiç şans vermiyorum .. e92 m3 ü olan bir arkadaşım binmişti ve aynen şunu söyledi çok daha tepkili ve agresif kesin olarak geçer beni.. fakat deneyemeden biz turboya geçtik ...[/QUOTE
bilgi için tşk. arkadaşım tak diosun yani![]()
kısacası; yüzmilyonlarca defada dediğimiz gibi "eğer m3 e tüy bile takmassan, yüklü tayyar tabiki geçer"--"m3ü ve tayyarı eş değer özellikte yüklsersen, tayyar havayı alır"--" her ikisi stok ise, tayyar babayı alır"![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ahh Cemal abi ah cemal abi Şu Type R 'ı rollere çıkartmadın ya sana hiçbirşey demiyorum.
280~300 hp Type R gördümü acaba rollinglerdeki arkadaşlar.
![]()
öncelikle benden büyüksünüz uslubunuza daha dikkat edin.. kafanız alır falan hoş değil.
Ortamı germenin alemi yok.. işi denemeden yarışa çeviren zihniyet oldumu ben ortamdan uzaklaşırım.. 40tane typer verseler m3ü değişmem .. bi typer sahibi içinde 40tane m3 verseler değişmez.. ep3 arkadan itiş olsaydı alırdım diyen benim bu forumda.. ama malesef önden çekişli zewksiz bir araba bana göre.. zewk ve renk olayı..
evet dm555 plakalı m3 şubat ayında aldım ve ciddi paralar harcadım orjinalliğe dair..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)