5 denemedının 3 ünde geçildin gazı ayarlamadıgın için ancak o geçildiklerini saymadın dimi neden çünkü gaz kelebeğini ayarlayamadın sağlıklı deneme olmadıozaman sus abi sus ya dostça denedık aradan gelip kızıştırma ortalığı ben yazmışım ztn oraya bazı denemelerde m3 2 boy öne cıktı diye ne diyim daha
![]()
murat abi yanlıs anlama hepbu karıştırıyo ortalığı![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
typer'i 2004 de sıfır alıp 2 yıl kullanmıştım.çok sevdiğim değer verdiğim arabamdı.
ama typeri unutmak için hpf kitine ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum
ayrıca hpf kiti uygulamak ve devamında kullanabilmek ciddi bir mali güç gerektiriyor.umarım birgün o istikrarlı kazancı yakalarım.
eray cuprada ıdman yapcam sımdı gaz kelebegı ayarları, kıtap yayınlıyıcam, eke 335 denerken 335de gaz kelbegı muhabbetı yok burda 335 m3 denerken gaz kelbegı elektronıc)))))
hıc sorun degıl burda mılletı kandırmak sorun degıl ben cem azız abı ıkı kere onumden gectıler gaz kesmeden 220gıbı hızlara cıktılar gozumle gordugume ınanırım benı baglamaz fn2de aynı *** yaptınız koydugunuz vıdeoda bıle ben ondeyımvıdeoları koyduk kımse sesını cıkarmadı neden acaba! ben gordugumu savunurum vıdeo yokknde ne dedıysem o zaten 335 sahıbı dedı orda sen 335 gecıyodu dedıgınde
opette ındıgımızde bı kere yanına geldım dedı ruzgar kanalından
335 sahıbı dedı konustuklarımız kafamın ıcınde eray
yaw farketmez biz onuda denedik brozaten birçok denemede geç bastık biz dün
giderken video çekebilmek için bas çek yaptık
dönüşte m3 le bir kez deneyebildik ufaktan bi hararetim çıktıordada mesela geç bastık arkadan gelip geçtik
![]()
olgarlada denerken ama benim için farketmez 1 boy geriden bas diyin basarım canınız sağolsun arabamı değerli arkadaşlık mı bro köpeen olsun eke30![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)