maşallah yaw EKE ye burda basınc yine .5 bar mı?
Printable View
maşallah yaw EKE ye burda basınc yine .5 bar mı?
325ix maltepede karşılaşıyoruz
tanışalım bir gün müsait olursakda deneyelim
hiç denemedim m3 ile 190-200 gibi açmaya başlarsın tahminimce?
aslında böyle konu açmakla eray iyi yapıyor . görüyoruz kimin ne derdi var. en alakasız , arabasını denemeyen, hatta m3 bile olmayan adamlar bile hazır konu açılmışken laf sokmaya çalışıyor typera . Bu maça gidip küfür edip rahatlamak gibi bişey olsa gerek :)
hadi madem böyle > < işaretleri kullanıyorsunuz, m3 335 stock oluyorda neden typer stock olmuyor diye soruyorsunuz ya . peki sormazlarmı siz neden 2 litre arabayla 2 litre araba denemiyorsunuz .? bu iş böyle uzar gider . O yuzden bunu sorgulamayı bırakın burası modifye sitesi tabiki typer sahibi arabasına gerekli işlemleri yapıp bi üst sınıf aracı geçmek isteyecektir. Bu gayet doğal... kimsenin kuyruk acısı hissetmesine gerek yok .
eray , tek tük araç stylı e36-e46 m3 ler için geçerli değilmi . hangisiyle denense vanası :) bozuk denmiyormuydu.. Ha o zamanlarda birde şeyi görmüştük e46 m3 e NOS yaramıyor dimi eray . :heyoo:
benimde niyetim halis yıkamasına deneyelimmi :p :D
yok kardesim aslında olay oda deil e36 m3ler typarlardan daha ucuz=)
kol saatimi satıp typar alırı diyemiyorum mesela bu beni cok üzüyo:D:D
ama 1980li yıllardan beri M serisi efsanesi diye bişey var herkesin hayranlıkla seyretttigi hayaller kurdugu bir otomobil, e insanlar yolda M loglu 320 bile gecse seviniyo dogal olarak
tolga abiyede satasmak istemiyorum aama e30 m3 diye bi olay var silindir hesabı yapanlar için :D
kaale almasalar typer geçebilmek icin nos basip araba kırmazlar . ayrıca kaale almak ne demek ya bu bmw ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum arkadaş uzay mekigimi bu ya altı üstü kıçı kırık 4 teker.. kimse kimsenin malını emeğini küçümsemesin rabbim bi vurur nerden geldiğinı sasirir. daha önce forumda milletin arabasına çöp arabaya motor koyuyor diyenler 2 gün soora kendileri swap yaptıda onu bile beceremedi.
olmazmı var tabi en başarılı m serisi e30 olarak gösteriliyo halen daha oyuzden e36 e46 felan biraz yavas kalır e30 m3un yanında heleki biraz oynanmışsa,benim tandıdgım bikac kişide var ama adamların derdi roling deil hulk atmosferikken videoları vardı gecen senelerde bilenler hatrlar nasıl gtittgini
olay bu zaten ya viskini içiceksin 280de tolga abicim :D
http://img97.imageshack.us/img97/619...1273781968.jpg
peki 280 de arabadan arabaya atlayıp kadeh tokuşturulabiliyormu :D
eray vıdeo koymusunda gıderken tek tek deneyın dedım kı zaten turbo arabayla n/a ıkıye ıkı denetmek ıstedınız ben geldım ona engel oldum kımse cocuk degıl aptal da degıl, tek tek de 335i m3 yanına gelemıyo, 2boy fark oluyo 2 kere denedıler ıkısındede 2 boy ondeydı kı zaten vıdeolarda var, ıkıye ıkıde 335 avantajlı olcagını baştan ben cem ve eraya soyledım, yanı 3 korna erken basma fılan yok 335 gazı dolduramaması otomatık olmasından bence arkadaş 3 korna dıyoda alakası yok m3 basar basmaz yuruyo duz vıtes oldugundan erken basma ve gec basma yok ıkıncı denemede yakın gıtmelerının sebebı 2-2 olması, sonuc olrak tek tek de guzel bı ayarla typer stok 335i 240kadar yurur,
eray bız ordaydık neyın ne oldugunu bılıyorum murat abıde gelınce yazar zaten buraya:D sen daha tek tek denemede bıle 335 gectıgını ıdea ettın o bıle yalan cıktı ne dedıgınden korkuyorum artık 2boy m3 gecıtgı halde 4de gecıcegını ımalarda bulundun 2-2 de bıle 5 ortalarına cıktılar 335 gecemedı onun ıcın pek senın lafına guven olmaz cok at gozluguyle bakıyosun, gozunle gördugune degıl kalbınınden gecenı soyluyosun:D:D
bana dersenız 335 gazını ayarlarız az gerıde durup 1.kornayla bırıkte yurumeye başlarız(buda cakallık oluyo) ozaman m3 le deng kalkmıs gıbı gozukur, 335 duz vıtes olmadıgı surece m3 le yanyana kalkamaz ılk kalkıs anı onu gecıcek herkez, onun ıcın vıdeo bakıpta erken yurume fılan demeyın boşuna,
hangi tayyar???
yaw bro kasmaya gerek yok bu kadar murat abidede videolar var o da koyar zaten :icon_tup:
şu bi gerçek her denemede ilk basma anında m3 hep öne atladı zaten bunu kimse inkar edemez :icon_tup:
araçların içindekiler tabi daha net yazarlar farkları ama üstlerde teke tek yada 2ye 2 denerken kafa burun gidiyorlardı bence
yaw hemen celallaniyosun kanka :D
murat abide arabasıda gerçekten on numara tek laf yok :D
ve bana kalırsa olgarla murat abi arabaları yakında takas ederler :D :D
murat abi geldi ama nerden başlıcağını şaşırdı gliba :D:D:D:D
abi nos yarar da basmayı bilene :hehe:
:hehe: çok iyi ya ahasudhaudha
hacı yazdım oraya farkındaysan diğer denemelerde murat abi geçti ancak düzgün bir denemede yakın gittiklerini 1 boy olsun olmasın sonuç olarak murat abi diğer denediği 335ler gibi 3 5 boy atamadı dimi :) olay bu yani
bıde suna dıkkat ettım 5 atınca m3 sanırım dahada acıcakmıs vıdeodan oyle anladım 335 bıtek 4de yanına gelıyo okadar, 5-6da 335 yanında yuruyubılecegıne ımkan vermıyorum m3 le