olmazmı var tabi en başarılı m serisi e30 olarak gösteriliyo halen daha oyuzden e36 e46 felan biraz yavas kalır e30 m3un yanında heleki biraz oynanmışsa,benim tandıdgım bikac kişide var ama adamların derdi roling deil hulk atmosferikken videoları vardı gecen senelerde bilenler hatrlar nasıl gtittgini
BOZBEY
peki 280 de arabadan arabaya atlayıp kadeh tokuşturulabiliyormu![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
eray vıdeo koymusunda gıderken tek tek deneyın dedım kı zaten turbo arabayla n/a ıkıye ıkı denetmek ıstedınız ben geldım ona engel oldum kımse cocuk degıl aptal da degıl, tek tek de 335i m3 yanına gelemıyo, 2boy fark oluyo 2 kere denedıler ıkısındede 2 boy ondeydı kı zaten vıdeolarda var, ıkıye ıkıde 335 avantajlı olcagını baştan ben cem ve eraya soyledım, yanı 3 korna erken basma fılan yok 335 gazı dolduramaması otomatık olmasından bence arkadaş 3 korna dıyoda alakası yok m3 basar basmaz yuruyo duz vıtes oldugundan erken basma ve gec basma yok ıkıncı denemede yakın gıtmelerının sebebı 2-2 olması, sonuc olrak tek tek de guzel bı ayarla typer stok 335i 240kadar yurur,
eray bız ordaydık neyın ne oldugunu bılıyorum murat abıde gelınce yazar zaten burayasen daha tek tek denemede bıle 335 gectıgını ıdea ettın o bıle yalan cıktı ne dedıgınden korkuyorum artık 2boy m3 gecıtgı halde 4de gecıcegını ımalarda bulundun 2-2 de bıle 5 ortalarına cıktılar 335 gecemedı onun ıcın pek senın lafına guven olmaz cok at gozluguyle bakıyosun, gozunle gördugune degıl kalbınınden gecenı soyluyosun
bana dersenız 335 gazını ayarlarız az gerıde durup 1.kornayla bırıkte yurumeye başlarız(buda cakallık oluyo) ozaman m3 le deng kalkmıs gıbı gozukur, 335 duz vıtes olmadıgı surece m3 le yanyana kalkamaz ılk kalkıs anı onu gecıcek herkez, onun ıcın vıdeo bakıpta erken yurume fılan demeyın boşuna,
hangi tayyar???
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yaw bro kasmaya gerek yok bu kadar murat abidede videolar var o da koyar zaten
şu bi gerçek her denemede ilk basma anında m3 hep öne atladı zaten bunu kimse inkar edemez![]()
araçların içindekiler tabi daha net yazarlar farkları ama üstlerde teke tek yada 2ye 2 denerken kafa burun gidiyorlardı bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)