User Tag List

Sayfa 8/16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
295 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Mpower RollNight

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kardesim aslında olay oda deil e36 m3ler typarlardan daha ucuz=)
    kol saatimi satıp typar alırı diyemiyorum mesela bu beni cok üzüyo

ama 1980li yıllardan beri M serisi efsanesi diye bişey var herkesin hayranlıkla seyretttigi hayaller kurdugu bir otomobil, e insanlar yolda M loglu 320 bile gecse seviniyo dogal olarak

tolga abiyede satasmak istemiyorum aama e30 m3 diye bi olay var silindir hesabı yapanlar için
    e30 m3 varmı su ara NA olarak yuruyen denemek gormek isterim ne kadar gidiyor..
    bir tane kazasker de vardı siyah e30 m3 az bakmamıstım zamanında.

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw nin 3.20 si modelini bilirsin WTCC de yarısan otomobil

biri alsın onun ustunde ugrassın n/a olarak yukleyebildiği kadar yuklesin typerda aynı sekilde yuklensin imkan ihtimal vermiyorum typer si'ı gecemez...
    hafta sonu getirin o zaman deneyelim 320 si. icraat a dökelim
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e30 m3 varmı su ara NA olarak yuruyen denemek gormek isterim ne kadar gidiyor..
    olmazmı var tabi en başarılı m serisi e30 olarak gösteriliyo halen daha oyuzden e36 e46 felan biraz yavas kalır e30 m3un yanında heleki biraz oynanmışsa,benim tandıdgım bikac kişide var ama adamların derdi roling deil hulk atmosferikken videoları vardı gecen senelerde bilenler hatrlar nasıl gtittgini
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmazmı var tabi en başarılı m serisi e30 olarak gösteriliyo halen daha oyuzden e36 e46 felan biraz yavas kalır e30 m3un yanında heleki biraz oynanmışsa,benim tandıdgım bikac kişide var ama adamların derdi roling deil hulk atmosferikken videoları vardı gecen senelerde bilenler hatrlar nasıl gtittgini
    sarı e30 hulkun ikizi gibi gidiyorduda her e30 ole mi gidiyor onu merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarı e30 hulkun ikizi gibi gidiyorduda her e30 ole mi gidiyor onu merak ediyorum
    her e30 derken szaten bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar var bakımlısı emin ol öyle gider=)

ben e36 m3 kullanıyrum ama inan benimde hayalim e30m3 evo serisi
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaale almasalar typer geçebilmek icin nos basip araba kırmazlar . ayrıca kaale almak ne demek ya bu bmw ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum arkadaş uzay mekigimi bu ya altı üstü kıçı kırık 4 teker.. kimse kimsenin malını emeğini küçümsemesin rabbim bi vurur nerden geldiğinı sasirir. daha önce forumda milletin arabasına çöp arabaya motor koyuyor diyenler 2 gün soora kendileri swap yaptıda onu bile beceremedi.
    ben typerı kaile alırım hızlı araba ama bir e46 m3 sahibi icin konusuyorum pek kaile alacagını zannetmiyorum...

e46 m3 um olsa typerları hiç umursamazdım hpf kitimi alır takar keyfime bakardım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hafta sonu getirin o zaman deneyelim 320 si. icraat a dökelim
    işte malesef onu yapamıyoruz ztn turkiyede cok nadir 320 si bulunuyor onlarında hepsi stock senin benim gibi bi adamın eline gecerse anca belki biseyler olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben typerı kaile alırım hızlı araba ama bir e46 m3 sahibi icin konusuyorum pek kaile alacagını zannetmiyorum...

e46 m3 um olsa typerları hiç umursamazdım hpf kitimi alır takar keyfime bakardım...
    olay bu zaten ya viskini içiceksin 280de tolga abicim
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki 280 de arabadan arabaya atlayıp kadeh tokuşturulabiliyormu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki 280 de arabadan arabaya atlayıp kadeh tokuşturulabiliyormu
    ahahhahahhaah puahhahahhaha alem adamsın ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

oh ne kadar kolay değilmi bugün m3 le kit satın al. ctesi taktir akşamına gaza bas. herkes yapan arkadaş kadar emek zaman para ayırabilecekmi . ? foruma yazı yazmak kadar kolay değil bu işler dadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oh ne kadar kolay değilmi bugün m3 le kit satın al. ctesi taktir akşamına gaza bas. herkes yapan arkadaş kadar emek zaman para ayırabilecekmi . ? foruma yazı yazmak kadar kolay değil bu işler dadaş
    e46 m3 e binecek kadar param olsa heralde o kiti de alacak param olurdu diye dusunuyorum dadas

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah yaw EKE ye burda basınc yine .5 bar mı?
    yok gülüm basınç olayı bi garip bende araba 0,5 peak yapıyo

sonra 6000 devirlere gelirken 0,6-0,7-0,8 yapıyor sonra 0,7 ye oturuyor

bu arada 7200 kesici

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray vıdeo koymusunda gıderken tek tek deneyın dedım kı zaten turbo arabayla n/a ıkıye ıkı denetmek ıstedınız ben geldım ona engel oldum kımse cocuk degıl aptal da degıl, tek tek de 335i m3 yanına gelemıyo, 2boy fark oluyo 2 kere denedıler ıkısındede 2 boy ondeydı kı zaten vıdeolarda var, ıkıye ıkıde 335 avantajlı olcagını baştan ben cem ve eraya soyledım, yanı 3 korna erken basma fılan yok 335 gazı dolduramaması otomatık olmasından bence arkadaş 3 korna dıyoda alakası yok m3 basar basmaz yuruyo duz vıtes oldugundan erken basma ve gec basma yok ıkıncı denemede yakın gıtmelerının sebebı 2-2 olması, sonuc olrak tek tek de guzel bı ayarla typer stok 335i 240kadar yurur,

eray bız ordaydık neyın ne oldugunu bılıyorum murat abıde gelınce yazar zaten buraya sen daha tek tek denemede bıle 335 gectıgını ıdea ettın o bıle yalan cıktı ne dedıgınden korkuyorum artık 2boy m3 gecıtgı halde 4de gecıcegını ımalarda bulundun 2-2 de bıle 5 ortalarına cıktılar 335 gecemedı onun ıcın pek senın lafına guven olmaz cok at gozluguyle bakıyosun, gozunle gördugune degıl kalbınınden gecenı soyluyosun

bana dersenız 335 gazını ayarlarız az gerıde durup 1.kornayla bırıkte yurumeye başlarız(buda cakallık oluyo) ozaman m3 le deng kalkmıs gıbı gozukur, 335 duz vıtes olmadıgı surece m3 le yanyana kalkamaz ılk kalkıs anı onu gecıcek herkez, onun ıcın vıdeo bakıpta erken yurume fılan demeyın boşuna,

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi tayyar???
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eray vıdeo koymusunda gıderken tek tek deneyın dedım kı zaten turbo arabayla n/a ıkıye ıkı denetmek ıstedınız ben geldım ona engel oldum kımse cocuk degıl aptal da degıl, tek tek de 335i m3 yanına gelemıyo, 2boy fark oluyo 2 kere denedıler ıkısındede 2 boy ondeydı kı zaten vıdeolarda var, ıkıye ıkıde 335 avantajlı olcagını baştan ben cem ve eraya soyledım, yanı 3 korna erken basma fılan yok 335 gazı dolduramaması otomatık olmasından bence arkadaş 3 korna dıyoda alakası yok m3 basar basmaz yuruyo duz vıtes oldugundan erken basma ve gec basma yok ıkıncı denemede yakın gıtmelerının sebebı 2-2 olması, sonuc olrak tek tek de guzel bı ayarla typer stok 335i 240kadar yurur,

eray bız ordaydık neyın ne oldugunu bılıyorum murat abıde gelınce yazar zaten buraya sen daha tek tek denemede bıle 335 gectıgını ıdea ettın o bıle yalan cıktı ne dedıgınden korkuyorum artık 2boy m3 gecıtgı halde 4de gecıcegını ımalarda bulundun 2-2 de bıle 5 ortalarına cıktılar 335 gecemedı onun ıcın pek senın lafına guven olmaz cok at gozluguyle bakıyosun, gozunle gördugune degıl kalbınınden gecenı soyluyosun
    yaw bro kasmaya gerek yok bu kadar murat abidede videolar var o da koyar zaten

şu bi gerçek her denemede ilk basma anında m3 hep öne atladı zaten bunu kimse inkar edemez

araçların içindekiler tabi daha net yazarlar farkları ama üstlerde teke tek yada 2ye 2 denerken kafa burun gidiyorlardı bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw bro kasmaya gerek yok bu kadar murat abidede videolar var o da koyar zaten

şu bi gerçek her denemede ilk basma anında m3 hep öne atladı zaten bunu kimse inkar edemez

araçların içindekiler tabi daha net yazarlar farkları ama üstlerde teke tek yada 2ye 2 denerken kafa burun gidiyorlardı bence
    bıde kanka ılk vıdeo nasıl kafa kafaya dedınız murat abı 2 serıt saga atıyo araba solluyo gelıyo onde yıne ne alaka kafa kafaka ben goremedım bısey tek tek de 2boy oluyo 2-2de yarım boy m3 yıne onde araba sollamasa şerıt degısmese o fark 1boy cıkardı emın ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bıde kanka ılk vıdeo nasıl kafa kafaya dedınız murat abı 2 serıt saga atıyo araba solluyo gelıyo onde yıne ne alaka kafa kafaka ben goremedım bısey tek tek de 2boy oluyo 2-2de yarım boy m3 yıne onde araba sollamasa şerıt degısmese o fark 1boy cıkardı emın ol
    kanka ben artık videolara yorum yapmayacam

sen TDCI power la gazlarken çok önde kaldın ondan göremedin bro

valla daha videoları seyretmedm yalan yok o yüzden yorumda yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka ben artık videolara yorum yapmayacam

sen TDCI power la gazlarken çok önde kaldın ondan göremedin bro

valla daha videoları seyretmedm yalan yok o yüzden yorumda yok
    ne onde kaldım kanka cem azız abı bende tek tekde ne zaman omunden gecseler m3 en az 2 boy ondeydı neden bahsedıyosunuz onu anlamadım 2-2 denemeyı ızlemedım bastım gıttım donuste

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)