User Tag List

Sayfa 13/16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
295 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Mpower RollNight

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BocuQ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle benden büyüksünüz uslubunuza daha dikkat edin.. kafanız alır falan hoş değil.
    Ortamı germenin alemi yok.. işi denemeden yarışa çeviren zihniyet oldumu ben ortamdan uzaklaşırım.. 40tane typer verseler m3ü değişmem .. bi typer sahibi içinde 40tane m3 verseler değişmez.. ep3 arkadan itiş olsaydı alırdım diyen benim bu forumda.. ama malesef önden çekişli zewksiz bir araba bana göre.. zewk ve renk olayı..

evet dm555 plakalı m3 şubat ayında aldım ve ciddi paralar harcadım orjinalliğe dair..
    maşallah ben senın kullandıgın arabadanda oldu typerda ıkıcı typerı alırken tekrar e36 m3 alcaktım fıyat pıyasa mugen typer mantıklı geldı onu aldım yanlamak dısında şurus zevkı typerın daha ıyı bence typer surceksın 9000 9200donceksın zevkı ozaman anlıyıcaksın m3 yanlama dısında +1 zevkı yok bence

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abow süpermiş walla noldu bu typera
    Atmosferik Olabilecek yüklenebilecek ne varsa yapıldı K24 motor vardı hatta draglarda sarmaktan yürüyemiyodu bile.

Yıllarca Cemal abi yarıştı bu araçla sonra elini ayağını yavaş yavaş çekti bıraktı bu işleri Type R ya satıldı Yada duruyor ama söküldü orası kesin. Cemal abi kimmi VTH 16 nın eski sahibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atmosferik Olabilecek yüklenebilecek ne varsa yapıldı K24 motor vardı hatta draglarda sarmaktan yürüyemiyodu bile.

Yıllarca Cemal abi yarıştı bu araçla sonra elini ayağını yavaş yavaş çekti bıraktı bu işleri Type R ya satıldı Yada duruyor ama söküldü orası kesin. Cemal abi kimmi VTH 16 nın eski sahibi.
    arac rbc sız dc hederısla 309hp verdı rbc yada ssr heders olsa ne olurdu merak ettım o arabaya dc heders cok mantıksızdı ama ozaman kı pıyasada dc harıcınde bısey yoktu malesef

BocuQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah ben senın kullandıgın arabadanda oldu typerda ıkıcı typerı alırken tekrar e36 m3 alcaktım fıyat pıyasa mugen typer mantıklı geldı onu aldım yanlak dısında şurus zevkı typerın daha ıyı bence typer surceksın 9000 9200donceksın zevkı ozaman anlıyıcaksın m3 yanlama dısında +1 zevkı yok bence
    ahh ah.. şimdi buraya m3ün kullanım zewkiyle ilgili bişey yazarımda çok atlayan olur.. ama ipucu vereyim trafikte de çok zewkli m3
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh ah.. şimdi buraya m3ün kullanım zewkiyle ilgili bişey yazarımda çok atlayan olur.. ama ipucu vereyim trafikte de çok zewkli m3
    s2000 den zevkli olacağını sanmıyorum . stock 9000Rpm 240 hp .ayrı bi dünya
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac rbc sız dc hederısla 309hp verdı rbc yada ssr heders olsa ne olurdu merak ettım o arabaya dc heders cok mantıksızdı ama ozaman kı pıyasada dc harıcınde bısey yoktu malesef
    Reşit ne olurdu rollinglerde olsaydı bu araç kaç sene önce yapıldı şimdi kim nasıl anardı neler söylenirdi Type R ların piyasası nasıl olurdu??

Ben 1 defa kullandım ellerim titredi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bılmem tırafıgı36 ben 10sene once kullandım dedımya ne var ne yok bılıyorum ustu acıgından dort kapısına m3den 328 den 316sına kadar

tırafık yapsaksan 325 kılıt takıp aynı zevkı alırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 den zevkli olacağını sanmıyorum . stock 9000Rpm 240 hp .ayrı bi dünya
    s2000 kullandım hüsran oldu benim adıma.. yoksa bi s2000 alırdım.. kilitsiz arkadan itişi napayım ben ya güçlü ŞAHİN farkı yok benim için..
    + tork fakiri 240hp de gerçekten çok keyifsiz tıpkı rx8 gibi..
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reşit ne olurdu rollinglerde olsaydı bu araç kaç sene önce yapıldı şimdi kim nasıl anardı neler söylenirdi Type R ların piyasası nasıl olurdu??

Ben 1 defa kullandım ellerim titredi.
    ben alıcaktım, 3 typer kırmıız blok alırdım 2.4 yapcıaktım kafaya koymustum 330hplerde yakıtla, sonra yakınlarım vazgecırdı cupra aldım bız 230 240hpelrle bu m3 tartısıyosak sanırım cml74 don lastıgı gıbı uzatırdı,

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anladım seni kardeş reşo da anladı da boşver..herkez herşeyi biliyor zaten okadar ciddiye alma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben alıcaktım, 3 typer kırmıız blok alırdım 2.4 yapcıaktım kafaya koymustum 330hplerde yakıtla, sonra yakınlarım vazgecırdı cupra aldım
    Yemin ediyorum millet meeee'lerdi geçerken araba. Atmosferik 330 hp den bahsediyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben anladım seni kardeş reşo da anladı da boşver..herkez herşeyi biliyor zaten okadar ciddiye alma
    barış bedavaya supercharger satıyor bence tam senlik.. az paraya çok iş al ve anı yaşa diyorum ben : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 kullandım hüsran oldu benim adıma.. yoksa bi s2000 alırdım.. kilitsiz arkadan itişi napayım ben ya güçlü ŞAHİN farkı yok benim için..
    + tork fakiri 240hp de gerçekten çok keyifsiz tıpkı rx8 gibi..
    Allah Allah .. bendede vardı ondan , ama öle cansız değildi..m3 e göre tabikide daha torksuz olması normal.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı ben kotu demıyorum, bılıyosun benım 7 tane e36 oldu 2000yılında bınıyodum typerdan sonra e36 almadım acıkcası eskı geldı araba zevk olarak yanı typerda cok zevklı bı araba bunu kımse ınkar edemez arkadas typer kullanmadıgı ıcın bılmıyo
    m3 herzaman tercıh ederım ama su senede e46 almak ısterım e36 bınmem, typerdan ın cupradan e36 bın olmaz zamanında bındık e46 alabılırsem alcam zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önden sara sara giden araba benim tarzım değil.. kullandım benzerlerini zamanında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı ben kotu demıyorum, bılıyosun benım 7 tane e36 oldu 2000yılında bınıyodum typerdan sonra e36 almadım acıkcası eskı geldı araba zevk olarak yanı typerda cok zevklı bı araba bunu kımse ınkar edemez arkadas typer kullanmadıgı ıcın bılmıyo
    m3 herzaman tercıh ederım ama su senede e46 almak ısterım e36 bınmem, typerdan ın cupradan e36 bın olmaz zamanında bındık e46 alabılırsem alcam zaten
    sana satcam zati arabamı.....birde senin aldığın arabaların değeri arttığını düşünürsek
    e46 m3 alıp saklasak mı? yatırım amaçlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önden sara sara giden araba benim tarzım değil.. kullandım benzerlerini zamanında
    9000donen aracın sesıde farklı typer benzer ne araba var ben gormedım daha bence 250hplerde bı typer kullan zevklımı degılmı sonra soyle,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana satcam zati arabamı.....birde senin aldığın arabaların değeri arttığını düşünürsek
    e46 m3 alıp saklasak mı? yatırım amaçlı
    her araba guzeldır ama zamanında, cupra fırladı aldık sımdı fn2lerı yurutmeye calıyoruz bı baktım honda typer 74500olmus fn2 de)) 1sene once 62 sıfır verıyolardı, acaba honda bızım vıdeolarımı ızledı,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9000donen aracın sesıde farklı typer benzer ne araba var ben gormedım daha bence 250hplerde bı typer kullan zevklımı degılmı sonra soyle,
    kardeş ne var 9000 devirde biliyorsun bende isteyince çeviriyorum 9000 deviri ama 8000 de değiştiriyorum hep kaçırdım bişimi var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)