filtrenin yapılmış olduğu malzeme filtrenin geçirgenliğini ve akışı belirler
filtrenin kendisi fark ettirmiyorsa kutu içi filtrelerin tamamı parayı çöpe atmak o zaman?
wtcc, btcc, bunlara bi göz atın derim..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
güç bende artık He-Man![]()
![]()
fıltrenın turu ne ıse yarıyor suphesı olan varsa
goz atsın lınke
http://translate.google.com/translat...&sl=auto&tl=en
nasi arabaysa bu filtre koymaya yer seciliyor falan, evcilik oynuyolar filtreyle![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
sadece geçirilen hava değil ardından içeri o havayı ne şekilde verdiğinde önemli konu performans ise bırakın 1500 TL leri gidin 2 TL ye düz boru ucuna bi kadın çorabı çekin devam edin ama uzun süreli kullanım ve performans istiyorsan ozaman filtrenin geçirgenliğinden bahsedebiliriz işte
ben hiç bi arabaya 2 günlük gözüyle bakmadığım için 100 tl ye cai olmuyor bence..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
en iyi filtre bende yaakafam rahat utku spec
![]()
şimdi gelip kaput altına bakarlarutku spec walla çok gsl pc ilede baktık hava girişi filan çok iyi ama yağmur yağdığı için söktüm haziranda takıcam tekrar kankam saolsn
![]()
http://i13.photobucket.com/albums/a3...x-manifold.jpg
bu da manıfold ısleme oncesı ve sonrası hepsınde bu aggressıve sonuc vermez ama guzel artıslar alınır.
burada söz konusu 2-3hp ise aldığınız logları yolda alıyorsanız
o yolun durumu arabaya vuran rüzgar şiddeti dışardaki havanın o anlık değişimi vs herşey etken kaldıki 5hp olsa (ki zor) bile 1500 TL saçmalık bir filtre kiti için ?
standart kutu ile manifolt basıncı atmosfer basıncı farkı buradan görülebilir
yolda aldığım logların grafiği, paintte çizmedim.
![]()
arkadasım ıgnıtıon advance duty cycle closed loop open loop knock correctıon vs duydun mu ne kadar anlıyorsun bu ısten rıcam para vs kazanc olayına hıc gırme RS te ıstersen o zaman ben sana dırek cuprayı ornek verır butun tezını curuturum. egzoz chıp pompa 340 HP
240/340 = % 42 artıs yapar bız farklı sey soyluyoruz sen farklı sey soyluyorsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)