User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
168 sonuçtan 153 ile 168 arası

Konu: Tork Garaj Sti & Msky

eminbtu
    Misafir
    arkadaslar herkes kendine gore bir yorum yapıyor yok sarıydı yok nos basılmadı ama herkes biliyor kim ne yaptı diye buda onemli degil.gercekleri soyleyeyim ben dragcı degilim bu ikinci drag yarısım ve cok sukur alnımın akıyla cıktım.ama bilirlerki ben uzun da son suratte meraklıyım ve rallide.gecilmisim gecmisim cok da umrumda degil cunku bu benim icin hobi isimin yogunlugundan zaten zar zor bu islere gonul veriyorum.benim aracım 12 ay boyunca yurusun ve ben darlandıgımda elimin altında olsun gazlıyayım rahatlıyayım yetıyor.burdan tork garaj masterlarına tesekkur etmek istiyorum benim gibi inatcı bir adama dayanabildikleri icin cunku yapma dedikleri herseyi deniyorum patlatıyorum rahatlıyorum ve onlar usenmeden daha iyisini sunuyorlar nitekim bunu herkes goruyor.gerilen varsa otursun yanıma ben rahatlatırım ama burdan kimseyi uzmeye kırmaya gerek yok biz hepimiz arkadasız sonucta hepimiz hıza gonul vermısız.sevgiler

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yanlış anlamayaında DİSCOVERY'de birçoğumuz izlemiştir bahsettiğim belgeseli. Draglarda en son sarı ışıkta kalkış yapılır ki yeşili beklersen geç kalırsın die...

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ızmırde son kırmızı yanar bı kelıme solerım ıcımden kalkarım fodepar mı deıl mı ben bıle anlamam onemlı olan tımıng deıl mıdır? fotoselı gecmeden ıstersen kırmızıda cek ayagını ne fark eder? yesılde arac fotoselden gecıcek,tepkı suresı sofore kalmıs ne zmn tepkı vermeye baslıcagını kendısı bılır. bunun adı yarıs her seferınde farklı sonuc olmazsa zewkı kalmaz. 2 aracta cok guzel ALLAH kaza bela vermesın..burda arabalar bırbırnı gecmemıs,ısmaıl abı gıbı turkıyedekı en deneyımlı dragcılardan bırını btu sahıbı emın abı gecmıs. olay budur bence. tepkı suresınde erken davranılmıs ve yarıs kazanılmıs. bı dahakı yarısa ısmaıl abı erken davranır gecer,ondan sonrakıne baskası erken davranır o gecer. onemlı olan stress atmaktır,stress olmak deıl.. arac sahıplerı gayet sıkıntısız ıken baskalarının sıkıntılı olmasına anlam vermek cok guc.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edo kımsede sıkıntı yok rahat ol bu yazdıgın son cumleyı ustume alındım cunkı ısık muhabetını ben acdım onuda neden acdım söleyım 2 arka sayfalarda yok pılotaj konusmus yok bılmem ne kımın kımı nasıl gectıgı acıkcası umrumda degıl ben sıstemın yanlıslıgından bahsedıyorum bılmıyorum ne derece anladın sıkıntılı olmakla yazdın bende sana anlam veremıyorum ısık olayı nı ozaman kaldıralım araclarıda yan yana koymuyalım her araba kalksın fotoselın onunden gecınce zaten sanıye saymaya baslıycak demı bölesı daha mantıklı pekı ozaman konyayı dusunelım sen fotoselın onunden gecsende gecmesende yesıl yandıgında saymaya baslıyor bu nasıl olcak anlatmak ıstedgımı sıkıntısızce anladınmı ? sıstemdekı sorunu en ıyı belırten bu kalkısdı ufacık onemsenmıycek gıbı gorunen sonucun sonuclarını gordunmu anlatmak ıstedgım olay buydu

hıc farketmez söle böle bu buna su suna gecmıs gecılmıs yarıs sonucta gecmek veya gecılmek ıcın gıdıyoruz oraya

yarıs baslamadanda konusuldu orda hatta 10 dk ısıgın onunde hatayı sıstemı yapanlara organızasyonculara gostermek ıcın elle ısıgın onunde ısaret verıldı sıstem sayıyormu saymıyormu dıe bazı seylerı yazarken bence durumu tam bılmek lazım

benim gonlum msky dan yanaydı ve sonuna kadarda hakeden bır araba ama ısmaıl abı ısıgın azızlıgıne uradı...
    et giren yere dert girmez.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edo kımsede sıkıntı yok rahat ol bu yazdıgın son cumleyı ustume alındım cunkı ısık muhabetını ben acdım onuda neden acdım söleyım 2 arka sayfalarda yok pılotaj konusmus yok bılmem ne kımın kımı nasıl gectıgı acıkcası umrumda degıl ben sıstemın yanlıslıgından bahsedıyorum bılmıyorum ne derece anladın sıkıntılı olmakla yazdın bende sana anlam veremıyorum ısık olayı nı ozaman kaldıralım araclarıda yan yana koymuyalım her araba kalksın fotoselın onunden gecınce zaten sanıye saymaya baslıycak demı bölesı daha mantıklı pekı ozaman konyayı dusunelım sen fotoselın onunden gecsende gecmesende yesıl yandıgında saymaya baslıyor bu nasıl olcak anlatmak ıstedgımı sıkıntısızce anladınmı ? sıstemdekı sorunu en ıyı belırten bu kalkısdı ufacık onemsenmıycek gıbı gorunen sonucun sonuclarını gordunmu anlatmak ıstedgım olay buydu

hıc farketmez söle böle bu buna su suna gecmıs gecılmıs yarıs sonucta gecmek veya gecılmek ıcın gıdıyoruz oraya

yarıs baslamadanda konusuldu orda hatta 10 dk ısıgın onunde hatayı sıstemı yapanlara organızasyonculara gostermek ıcın elle ısıgın onunde ısaret verıldı sıstem sayıyormu saymıyormu dıe bazı seylerı yazarken bence durumu tam bılmek lazım

benim gonlum msky dan yanaydı ve sonuna kadarda hakeden bır araba ama ısmaıl abı ısıgın azızlıgıne uradı...

sıkıntı konusunda aklımın ucundan bıle gecmedım.. sız orda yarısan ınsanlarsınız orda yrısanların dısında ısık ıle ılgılı konusan sadece fıkır belırtır.. begenıp begenmemek sız yarısanların elındedır.. begenmemekte haklısınız eksık bı sıstem bencede ama benım bu konuda gorus belırtmem yanlıs orda yarısanlar varken.. sıkıntı dedıgım kımın gectıgı yada gecemedıgı ıle ılgılı sıkıntı.

ısık ıle ılgılı bısey solıyım,araclarımızı farklı kosullara gore hazırlıoruz,yagmur yagsa farklı lastık takarız,hava sıcak olsa ayarıızı ona gore yaparız,arkadan ıtıslı aracları olanlar farklı kaldırırlar araclarını vs.. ben emın abıyı ordakı ısık sıstemının agrızasına gore harekt ettıgı yanı duruma ayak uydurabıldıgı ıcın bı kez daha tebrık ederım.. tekrar soluorum ısmaıl abının yarıscılıgına laf solıcek adamın en az onun kdr bu ısı bılmesı gerekır kı trde kac tane bole bı ınsan var. oda bı anlık bosluga dusmus olabılır sonucta hepımız ınsanız.. tekrardan yarısan butun araclara kazasız belasız masallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismail niye sinirlenmis anlamadim, sasirdim..nos basmasam gecerdim demis, abi yapma 2 kere dusun 1 kere konus

ozgun neyi savunmus onuda anlamadim.. gecilmissen yorumlarada katlanacaksin, hazirlanin kardesim cikin tekrar, manisada 10sn gitmezse ozgun diyecek acaba konusmak yerine aksiyon abicim ayrica sen tunersin, daha profesyonel davranman lazim, bu konulara yorum bile yapmayaksin sen, tune ile ilgili teknik soru varsa yanitlayacaksin, bu isin raconu budur, sonucta senin araban degil, musterinin arabasi.

Korhani tebrik ederim, ne kadar konussa hakki var, ama profesyonel davranmis. Dogrulari yazmis. Fodepar falan yok, tabiki sarida kalkicaksin, yesilde kalkan gecilir her zaman, sari ile yesil arasini tutturmak zor, pilotuda tebrik ederim, %100unu vermis sadece 4te kesiciden sekmis 0.010 saniye kaybetmis

rekabet muhtesem, ama onemli olan kalp kirmadan centilmence yarismak..daha cok araba cikacak 10sn alti kosan, herkesi gonulden tebrik ederim bu isler kolay degil belli bir limiti asmak buyuk sabir ve azim gerektiriyor.

sevgiler, saygilar,

cenk

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

benim tuvALETE GİTMEMEDE karışın isterseniz yaptığım arabayada yorum yaparım yapmadığımada neden bu gocun man onu anlayamadım benim ne yazdığım ne yapıcağım kimi ne ilgilendirr onu anlayamadım

dragta konuşalım değilmi resmi rekor 10.8 sıkıntı yok 10 saniye var 9 saniye yok olsun görelim değilmi buyrun yeni rekorlar gelr geçilir ozaman konuşulur ben oarkadaşa bizzzat klima yı antalyada taktim edicem rahatlar HAHAHAHHAHAHAHA

HEr araba aks kopartır jant sanzıman kırar KIRMADIK diyen yalancıdır
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koki_1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    khan dedıgın gıbı gerek yok sokmeye zaten klıma acık hali bile yeterli))
    yaptıgım alıntıya bakın onagöre neye sinirlendigimi anlayın
    millet götünü başını boşu boşuna sallıyo kim kime yalakalık yapıyo anlamadım benim kimseyle derdim yok ben rekabeti severim bu işlerle uraşan emek veren her insanı severim
    ben alıntıya cevap veriyorum dikkatinizi çekerim laflarımı degişik noktaya çekmeyin
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

benim tuvALETE GİTMEMEDE karışın isterseniz yaptığım arabayada yorum yaparım yapmadığımada neden bu gocun man onu anlayamadım benim ne yazdığım ne yapıcağım kimi ne ilgilendirr onu anlayamadım

dragta konuşalım değilmi resmi rekor 10.8 sıkıntı yok 10 saniye var 9 saniye yok olsun görelim değilmi buyrun yeni rekorlar gelr geçilir ozaman konuşulur ben oarkadaşa bizzzat klima yı antalyada taktim edicem rahatlar HAHAHAHHAHAHAHA

HEr araba aks kopartır jant sanzıman kırar KIRMADIK diyen yalancıdır
    olm ben sana ogut veriyorum ister degerlendir ister kulak arkasi et. Daha oncede sahsen vermistim hatirlarsan, dinledinmi bilmiyorum

dragta konusalim evet aynen ismailin rekoru ortada gerisi eglence zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet götünü başını boşu boşuna sallıyo kim kime yalakalık yapıyo anlamadım benim kimseyle derdim yok ben rekabeti severim bu işlerle uraşan emek veren her insanı severim
    ben alıntıya cevap veriyorum dikkatinizi çekerim laflarımı degişik noktaya çekmeyin
    ehhehe damarina basmilar o bellide, takma abiiiiiii

manisayi bekliyorum ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah cenk sagolasin msky cok hizli daha da hizli olacak eminim ismail kafaya koydumu yapar.

Oz um tabiki kirilacak eger kendini, surelerini, arabani zorlarsan aks, sanzuman bir suru sey kirilacak kirilmadan olmaz, fakat yaristigimiz seylerden biride dayaniklilik ve sureklilik, yani yaris kirilmama yeri, onceden kirilacak yapilacak, cozulecek yarista kirilmayacak, bu bizim icinde boyle, benim kendi yaris arabamda tek kabul ettigim ariza motor arizasi baska hic biryerinden ariza istemiyorum mesala ona gore yapiyorum veya yapmaya calisiyorum.

Ismail sende o kadar kizma be abi, sende esprili sakalasmayi seven bir adamsin, her lafi ciddi alma dalgadir de gec, sana kizmak yakismiyor gazlamak yakisiyor.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manisada gazlayalım ozaman hadi hayırlısı hepimize

En degerli zamanlar bizimle (iso335)
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah cenk sagolasin msky cok hizli daha da hizli olacak eminim ismail kafaya koydumu yapar.

Oz um tabiki kirilacak eger kendini, surelerini, arabani zorlarsan aks, sanzuman bir suru sey kirilacak kirilmadan olmaz, fakat yaristigimiz seylerden biride dayaniklilik ve sureklilik, yani yaris kirilmama yeri, onceden kirilacak yapilacak, cozulecek yarista kirilmayacak, bu bizim icinde boyle, benim kendi yaris arabamda tek kabul ettigim ariza motor arizasi baska hic biryerinden ariza istemiyorum mesala ona gore yapiyorum veya yapmaya calisiyorum.

Ismail sende o kadar kizma be abi, sende esprili sakalasmayi seven bir adamsin, her lafi ciddi alma dalgadir de gec, sana kizmak yakismiyor gazlamak yakisiyor.
    ismaile kizmakta yakisiyor be korhan

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kırılmasaydı manisada 9 saniye yapıcaktım

bencede yarışta kırılmasın önce ne olucaksa olsun mantık aynı

yarışta kırılan makina hem daha cok üzer adamı hemde bu ne biçim araba bunu hazırlayan nasıl usta derler
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbuldan hiç arac olmaması üzücü..?

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmail abi kusura bakmayın.bugun usta söyledi site karışmış ne dedın sen dıye bana anlattı sasırdım valla.benım bu cumlenın buralara nasıl geldıgını anlamadım.demek ıstedıgım cok cıddı bır sekılde yanlıs anlasılmıs.soyledıgım cumleyı yanılıorsam soyleyın klımalı halı bıle mskya yeter gıbı anlamıssınız sanırım.kesınlıkle boyle bırseyı dusunerek fln yazdıgım bır cumle degıldı.khan adlı arkadasın yazdıgına karsılık klıma acık olsa da farketmez araba gercekten guclu bır araba cok etkılemez dıe soylemıstım.Bundan once kı yorumumda da msky hakkında yazıdıgmı gorebılırsınız.ayrıca bnım konya ya gelme sebebım msky dı bı kere.canlı olarak aracı gormek ıstedıgım ıcın geldım ve arkadas cevremızle yapılan ısın ne kdr cıddı oldugunu elde edılen sonucun profesyonelce yapılmıs mukemmel bır ıs oldugunu bır cok kere konusmusuzdur.bu yazıdan sonra da yanlıs anlasılıcak bır sey varsa yapacak bır sey yok.ozgun abı de bır cok sey yazmıs.yanlıs anlasılmadan dolayı dıye dusunuorum bunları da.bır dıp not olarakta kımse yalakalık yapma şak şak falan ısım olmaz.ne torg garajı tanırım nede bızzat ozgun yada ısmaıl abı ıle tanısmıslıgım yok.tamamen yarıs sever bırı olarak bsy yazdım.tekrar kusura bakmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)