Ben bilmem onların yalancisiyim :)
Printable View
cok ıddalısın ama senınle atasehırde konustuk bu konuları senın bmk plakalı aracınada fb plakalı aracınada bı 106 yaparım dedım hatırlarsan ac suan soft yapılmıs bı araba bunun hart ıda var eskıdende hızlı bı bmv vardı senın typerlerla yuruyodun bılıyosun ızmıtte kalktıgımızda pıstın yarısı sana kalmıstı unutma 106 bu :icon_tup:
Donanımsız olanı bu kilolarda.. Buna eminim.. ben 106 nedir bilmezkenlik olay değil ki bu?
2003 de kilosu farklı mıydı 106 nın? E simdide aynı..bunu öğrenmek için tecrübe ya da yaş a gerek yok.. peugeot un kendi bilgilerini verdim ben..
Dediğim gibi ince hesaplar bunlar.. K-prolu bir type-r ile denerim kısmet ise 1-2 haftaya ac de gelir muhtemelen benden 2-3 boy hızlı olur(bence) zaten.. M3 le denemek isterim ancak daha çekinerek bakıyorum onlara..
gecenin galibi birşeyiniz var mı öldünüz mü kaldınız mı die yanımıza gelen
vtecburac
up306emre
lg cupra ayhan tayfun
vtecking egemen
dir saolsunlar bizi yanlız bırakmadılar arabada sıkışabilirdik ki yaralananda oldu dönüp bakmayan önümde oldu dediği halde bir kez arayıp sağlam mısın hayatta mısın die aramayan herkesi candan selamlarım şahsım adına otobana toplu çıkışım bitmiştir....
gelir sohbetimi eder evime geri dönerim varsa denemek isteyen eğer bişi olduğunda duracağına inandığımız bir İNSAN ise eğer haftaiçi randevulu 1-1 araba dener dönerim saygılar sevgiler...
ya mamı saun senın aracın stok degıl yuklemısın stok typerla denıyosun bızım fb ve bmk typeırmızda stok motor k-prolu rbclı araba pıston yok egzantık yok kısamız yok sen hala 106 tyeprı gecıcegıne mı ınanıyosun yapsan ne olcak k24 var 350hp onalrıdamı gecıceksın cok komıksın
puhahah o 328 o sene bıldıgın zır stok aractı mamı bıraz gecmıse gıt oyle konus 106gti ben kalkmadım yasın kalkdı kı stok 328 gecemezdı yasın cok sardı gectınız, lastıklerımde 17 on arka genıs slıksız lastık stok 328 yanlıs anlasılma olmasın benım 328 satmadan 20gun once hızlıydı:D:D egznatık manıfoltu kapagı egsozu yazılımı satmadan 15gun once yaptım ozaman getırseydın ya 10 15boy yerdın:) 106 sen kalktın 106sahıbı 328 cok stok halde lastıksız ıyı yurudu dedı bızle kı fınıste 2boy fılandı, stok 328le fazla uctun, o 328 son halı egznatılı typerı gecıyodu m5 denıyoduk mamı ben ozamanlar 106 goremedım yaptıgmda kımse yoktu,
dogru dıyosunda yazmayla olmuyo bu ısler 106 ya gorede stroker kıt var suan benım aracımda cok yuksek sıkıstırmalı pıston yok trohtle yok beyın yok stroker kıt yok ona gore konus 106 nında onu acık bı araba sen yaparsan bı araba ona gore yaparız bı araba sıkıntı yok
mamı sıkıntı yok senle yarıs yapcak halım yok suan 106 ıyı gıdıyo ama ıyı bı typerdsa yo ksuan hepsı stok, egsoz fılıtrelı, ıyı bı typer ıyı yuruten bı typerı su halın gecemez, mevzu bu yaparsın bıseyler typer aynı kalır gecersın ama typerdan hep +5fazlan olcakkı gecıceksın mamı, dersın drag ıcın yaparım typerı gecerım gecersın ama gecmek nedır m5le 200kadar yuruyunce yuruduk deyınce mıllet ayaga kalkıyoda m3ıu 240 kada rgecınce 270 300yapı ndıyosa sımdı o dıyenler neden ttyperla 260kadar 106 denemıyo dıyo gectın mı oluyo yanı soruyorum şakşakcılara
ıkı kalkısıda koy ozaman ıkıcısınde nasıl zor gectıgını nasıl lastık yaktıgını gor 328 stok 328 slık yok ve ben kaldırmadım urfa kavga ettı onun yanına gıttım arabamı yasına verdım, ıcı yapılı 106 gectınde ne oldu sen dolu halınde deneseydınya umranıyeye gortrudum ne e34 m5 kaldı en e36 m3 dolu halınde deneyelım deysedın:D
manı arabanı elleme su halınle k-pro typer gecıyoru mdıyosdunuz deneyerlım ya k-prolu typerla gorelım su 106gti