pazar gündüz drag -gece roll ozaman
Printable View
pazar gündüz drag -gece roll ozaman
geçmiş olsun
geçen sene bizde kaza yaptığımız zaman duran kişi sayısı çok azdı burak emre şeref bide ibrahim abiyi hatırlıyorum
bu iş böyledir kimse sana ne oldu diye sormaz çünkü araçım bağlanır diye korkup giderler kimse kusura bakmasın çoğu kişi şimdi polis gelir araçım bağlanır diye durmamıştır.
tekrar geçmiş olsun üzücü bi olay kaza geçirenlere geçmiş olsun
evt arkdaslar k-prolu typerrlala sozleselım denemek ısteyen rbc lı olursada oda var rbclı+k-pro denemek ısterım dıyen varsada olur
Maşallah Araçlara.Kaza Yapanlara Geçmiş Olsun
kanka evosda bıızm akadaısmız hazır araba almadım kendım yaptım:) butun arabalrım kendım sıfdırdan yaptım manı evrenın yaptıgı arabayla hava atma, m6 var gel deneyelım 3km duzlukte nos tak ama nos var bızde ben aldıgın arabayıda alırdım benıkm ıhtıyacım yok mamı oyle arabaya caddede gezıyorum arabamla babamda suruyo onun ıcın herkezın kulladgı arabaya kendıne
denıyosanız 106 k-pro lu sadece dıyosnaız k-pro yuok rbclıyede gıde ryapıosanız rblı de var hangısını ıstersneız, evo denıyıcek araba var fark etmez
arabayı kendın yapınca veya hazır alınca dahamı farklı gıdıyo? bence sen kımınle neyı konuscagını bılmıyosun, altındakı evo ıle sekıl yapıcak enson ınsandır mami, ac 106 yı kendısı yaptı nolcak??? adamda nakıtten yana sıkıntı yok, typer s2000 piskolojısı bozmak ıcın yapıo 106 yı :D
suan bı projemız daha war cupra pıskolojısı bozcaz :D:D
Vtc 26 cmartesi atasehirde olacağım...