106 ile gectıgımız ılk typer ılk s2000 deıl bunlar, bırısı su typerın ıyısını yapsında bızı gecsın...
Printable View
106 ile gectıgımız ılk typer ılk s2000 deıl bunlar, bırısı su typerın ıyısını yapsında bızı gecsın...
ep3 typerla m3 lerı 240 230 gecıtımgızde m3le 270 cıkın 6da bası ndıyenler 106gti neden 220de bıtıyo 240 250kadar typerla deneyın neden demıyosunuz şakşakcılar cevp verın hadı
:) :) ..........
beni egemenden başka kimse aramadı yanımızdakileri arayanlara candan teşekkürler evet şükürler olsun bir arkadaşımız dışında yaralanan olmadı oda kafasında sıyrık başını cama çarptığı için.. kaza sebebi de arızalı aracın arkasına reflektör koymadan duran bir vatandaş yüzünden oldu kader kısmet diyelim ama bu vefasızlık hakikaten bu işten soğutuyor adamı sadece bu olay değil otobanda arıza yapan sıkıntı yaşayan kimsenin yanında durmuyor kimse basıp gidiyor ben buna çoğu kez şahit oldum 1 kişide diyemez bende arıza yaptım kaza yaptım mustafa durmadı 5dk evvel eğlenirken kanka kardeş bro vs idik kaza oldu araba bozuldu nerde kaldı kardeşlik en azından yalandan bile olsa 10sn durup kardeş birşey gelir mi elimizden demek zor olmasa gerek zaten birşey bekleyen yok:(
fn2 goz ardı edenlerde serhatın aracla denerler 10gune kadar, 106 fılan ne gelrıse:)