serhatın fn2 bıle gecer ac 106 10gune hazır olur burda yazdım, fn2 de gun alalım 106gti la:)
Printable View
serhatın fn2 bıle gecer ac 106 10gune hazır olur burda yazdım, fn2 de gun alalım 106gti la:)
o aksam selcuklar benı aradı dbs ıle yanyana gıdıyoruz dıe.. araba ıle ılgılı bısey sorup ne yapmaları gerektıgını soledım yaklasık 10 boy gecmısler bı dahakı denemede.. benıde gecen 106 vardı aracımda kpro yokken gayet normaldır. aracınıza masallah..
m5 konusuna gelınce ben m5 ıle denemedım hıc,deneyen arkadasım yalan kelımede konusmaz. m5te sıkıntı oldugu konusunda herkes hem fıkır. m3e gelınce ben gecıodum baskası gecebılır gecemez ben bılmem:D bu vıdeodakı ctrler 225 230 hp.. egzantrıklı ctr 260-270 arası cıkar. aradakı fark ortada.. 106 m3 konusuna gelınce 50-60 gıbı basarlarsa 200e kdr 106 onde olur ama 80de basarlarsa 3 yapılınca m3 u tutabılcegnı sanmıorum..
cengiz sen crx i verdin demi ne haltlar karıştırıyon bakem :D
2.0turbo aracınız varsa denerız cecooo
(o aksam selcuklar benı aradı dbs ıle yanyana gıdıyoruz dıe.. araba ıle ılgılı bısey sorup ne yapmaları gerektıgını soledım yaklasık 10 boy gecmısler bı dahakı denemede)
O SÖYLEDİĞİNİ TUNAYLA SELCUĞA NE KADAR ISRAR ETTİYSEMDE TİYO VERMEDİLER:) NE SÖYLEDİN:)
Benım bu hafta ıcı gelr ıse ınş sanzıman parçalarım bende kprolu olarak cıkarım headrs fıltre egsoz ve kpro :)
70-250 kprolu typerı ac gecemez.. herkesın aracına masallah ama mantıklı davranmak ııdır.. ceco kardesım ıstanbula typer gonderıyorum 106 psıkolojısı bozmak ıcın hyrlı olsun;)