User Tag List

Sayfa 6/25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
464 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ac106Gti-Job Typ-r- Zy Typ-r

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes benım typerımı eskı fb bmk, ac 106 yanında duramaz vıdeolarımı ac ızle m3lerle karar ver ac 106 vıdeo ızledım k-prosuz grı typerla 2-3 aynı gıdıyolar 1.5boy oluyo oda 4de, rbclı k-pro lu typer nasıl tutuncak) şaka herhalde
    Ben bilmem onların yalancisiyim

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes benım typerımı eskı fb bmk, ac 106 yanında duramaz vıdeolarımı ac ızle m3lerle karar ver ac 106 vıdeo ızledım k-prosuz grı typerla 2-3 aynı gıdıyolar 1.5boy oluyo oda 4de, rbclı k-pro lu typer nasıl tutuncak) şaka herhalde
    cok ıddalısın ama senınle atasehırde konustuk bu konuları senın bmk plakalı aracınada fb plakalı aracınada bı 106 yaparım dedım hatırlarsan ac suan soft yapılmıs bı araba bunun hart ıda var eskıdende hızlı bı bmv vardı senın typerlerla yuruyodun bılıyosun ızmıtte kalktıgımızda pıstın yarısı sana kalmıstı unutma 106 bu

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emme manifoldu sadece type-r a göre üretilmedi 106 ya göre olanı da var..

Aynı zamanda m3 videolarında benim bildiğim sizin araçlarınız söküktü.. 106 da sökebilir ? Ayrıca bence o kadar aşağılamayın geçtiğiniz araçları illaki daha iyisi çıkar..
    ep3 den bahsedıyorum benım sıyah araıcmı hıc sokmedım fb typerıda 1kere soktum 50kg bende 110kg yanlıs anlasılma olmasın oda oyle m3 e nos basmıs gıbı gectım 106 ep3 heders egsoz fılıterelıyı gecer okadar baska gecemez,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük hesaplar peşinde koşmak istemem ama göki nin arabası bile 800 kilo ya inemedi.. ac 900-950 arası... örneğin kendi aracım 930 civarı..

Sonuç olarak 106 bunlardan geçti demek ile bir m3 sahibinin type-r bunlardan geçti demesi arasında hiç bir fark yok..

Yani gidip o kadar para vermeyin m3 e type-r geçio onu diyen ''bazı'' arkadaşlara gidip o kadar para vermeyin type-r a demek geliyor içimden..
    Yazdıkların çok mantıklı Cuk oturdu kanımca...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ICE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıkların çok mantıklı Cuk oturdu kanımca...
    bencede cok mantıklı

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük hesaplar peşinde koşmak istemem ama göki nin arabası bile 800 kilo ya inemedi.. ac 900-950 arası... örneğin kendi aracım 930 civarı..

Sonuç olarak 106 bunlardan geçti demek ile bir m3 sahibinin type-r bunlardan geçti demesi arasında hiç bir fark yok..

Yani gidip o kadar para vermeyin m3 e type-r geçio onu diyen ''bazı'' arkadaşlara gidip o kadar para vermeyin type-r a demek geliyor içimden..
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sefa sasırdınmı sen? ac de ne klıma var ne aırbag var ne sunroof var. bu 3 u olan 106 zaten 930 kılo gıbı bı rakama sahıp. sen 106 nedır bılmezken bız hafıfletıyoduk sefacım lutfen benle bunun yarısına gırme. mamı abıye sor bakalım kac kıloymus AC kendı soylesın. onun konusunu cok konustuk mamı abıyle.AC yı kantara cıkardı mamı abı net net yazar kılosunu
    Donanımsız olanı bu kilolarda.. Buna eminim.. ben 106 nedir bilmezkenlik olay değil ki bu?

2003 de kilosu farklı mıydı 106 nın? E simdide aynı..bunu öğrenmek için tecrübe ya da yaş a gerek yok.. peugeot un kendi bilgilerini verdim ben..

Dediğim gibi ince hesaplar bunlar.. K-prolu bir type-r ile denerim kısmet ise 1-2 haftaya ac de gelir muhtemelen benden 2-3 boy hızlı olur(bence) zaten.. M3 le denemek isterim ancak daha çekinerek bakıyorum onlara..

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecenin galibi birşeyiniz var mı öldünüz mü kaldınız mı die yanımıza gelen
    vtecburac
    up306emre
    lg cupra ayhan tayfun
    vtecking egemen
    dir saolsunlar bizi yanlız bırakmadılar arabada sıkışabilirdik ki yaralananda oldu dönüp bakmayan önümde oldu dediği halde bir kez arayıp sağlam mısın hayatta mısın die aramayan herkesi candan selamlarım şahsım adına otobana toplu çıkışım bitmiştir....
    gelir sohbetimi eder evime geri dönerim varsa denemek isteyen eğer bişi olduğunda duracağına inandığımız bir İNSAN ise eğer haftaiçi randevulu 1-1 araba dener dönerim saygılar sevgiler...
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_sti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emınmısın benı aradın arabamı ayarlattım gelıyorum dedın guneslı mc geldın ceco larda ordaydı hatta yolda gelırken subaru gectım dedınyuregıre ayarlattıgını soyledın cıktık denedık herkes gordu eksıgı olan arabaya ayarmı olur

Yanlış anlaşılma olmuştur herhalde.Gazdir mazdir herkese laf sokar ama yalan söylemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok ıddalısın ama senınle atasehırde konustuk bu konuları senın bmk plakalı aracınada fb plakalı aracınada bı 106 yaparım dedım hatırlarsan ac suan soft yapılmıs bı araba bunun hart ıda var eskıdende hızlı bı bmv vardı senın typerlerla yuruyodun bılıyosun ızmıtte kalktıgımızda pıstın yarısı sana kalmıstı unutma 106 bu
    ya mamı saun senın aracın stok degıl yuklemısın stok typerla denıyosun bızım fb ve bmk typeırmızda stok motor k-prolu rbclı araba pıston yok egzantık yok kısamız yok sen hala 106 tyeprı gecıcegıne mı ınanıyosun yapsan ne olcak k24 var 350hp onalrıdamı gecıceksın cok komıksın

puhahah o 328 o sene bıldıgın zır stok aractı mamı bıraz gecmıse gıt oyle konus 106gti ben kalkmadım yasın kalkdı kı stok 328 gecemezdı yasın cok sardı gectınız, lastıklerımde 17 on arka genıs slıksız lastık stok 328 yanlıs anlasılma olmasın benım 328 satmadan 20gun once hızlıydı egznatık manıfoltu kapagı egsozu yazılımı satmadan 15gun once yaptım ozaman getırseydın ya 10 15boy yerdın 106 sen kalktın 106sahıbı 328 cok stok halde lastıksız ıyı yurudu dedı bızle kı fınıste 2boy fılandı, stok 328le fazla uctun, o 328 son halı egznatılı typerı gecıyodu m5 denıyoduk mamı ben ozamanlar 106 goremedım yaptıgmda kımse yoktu,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtecburac
    up306emre
    lg cupra ayhan tayfun
    vtecking egemen
    dir saolsunlar bizi yanlız bırakmadılar arabada sıkışabilirdik ki yaralananda oldu dönüp bakmayan önümde oldu dediği halde bir kez arayıp sağlam mısın hayatta mısın die aramayan herkesi candan selamlarım şahsım adına otobana toplu çıkışım bitmiştir....
    gelir sohbetimi eder evime geri dönerim varsa denemek isteyen eğer bişi olduğunda duracağına inandığımız bir İNSAN ise eğer haftaiçi randevulu 1-1 araba dener dönerim saygılar sevgiler...
    adamsın gelen gelmeyen önemli deil kardeşçe muamele yapıosak insan aa kaza var kaç dememeli arabasını s.k.. önemli olan can mal deil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya mamı saun senın aracın stok degıl yuklemısın stok typerla denıyosun bızım fb ve bmk typeırmızda stok motor k-prolu rbclı araba pıston yok egzantık yok kısamız yok sen hala 106 tyeprı gecıcegıne mı ınanıyosun yapsan ne olcak k24 var 350hp onalrıdamı gecıceksın cok komıksın

puhahah o 328 o sene bıldıgın zır stok aractı mamı bıraz gecmıse gıt oyle konus 106gti ben kalkmadım yasın kalkdı kı stok 328 gecemezdı yasın cok sardı gectınız, lastıklerımde 17 on arka genıs slıksız lastık stok 328 yanlıs anlasılma olmasın benım 328 satmadan 20gun once hızlıydı egznatık manıfoltu kapagı egsozu yazılımı satmadan 15gun once yaptım ozaman getırseydın ya 10 15boy yerdın 106 sen kalktın 106sahıbı 328 cok stok halde lastıksız ıyı yurudu dedı bızle kı fınıste 2boy fılandı, stok 328le fazla uctun
    dogru dıyosunda yazmayla olmuyo bu ısler 106 ya gorede stroker kıt var suan benım aracımda cok yuksek sıkıstırmalı pıston yok trohtle yok beyın yok stroker kıt yok ona gore konus 106 nında onu acık bı araba sen yaparsan bı araba ona gore yaparız bı araba sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

puhahah o 328 o sene bıldıgın zır stok aractı mamı bıraz gecmıse gıt oyle konus 106gti ben kalkmadım yasın kalkdı kı stok 328 gecemezdı yasın cok sardı gectınız, lastıklerımde 17 on arka genıs slıksız lastık stok 328 yanlıs anlasılma olmasın benım 328 satmadan 20gun once hızlıydı egznatık manıfoltu kapagı egsozu yazılımı satmadan 15gun once yaptım ozaman getırseydın ya 10 15boy yerdın 106 sen kalktın 106sahıbı 328 cok stok halde lastıksız ıyı yurudu dedı bızle kı fınıste 2boy fılandı, stok 328le fazla uctun, o 328 son halı egznatılı typerı gecıyodu m5 denıyoduk mamı ben ozamanlar 106 goremedım yaptıgmda kımse yoktu,
    o vıdeo bende duruyo aksam atarım bakarsın kac boyyyyy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogru dıyosunda yazmayla olmuyo bu ısler 106 ya gorede stroker kıt var suan benım aracımda cok yuksek sıkıstırmalı pıston yok trohtle yok beyın yok stroker kıt yok ona gore konus 106 nında onu acık bı araba sen yaparsan bı araba ona gore yaparız bı araba sıkıntı yok
    mamı sıkıntı yok senle yarıs yapcak halım yok suan 106 ıyı gıdıyo ama ıyı bı typerdsa yo ksuan hepsı stok, egsoz fılıtrelı, ıyı bı typer ıyı yuruten bı typerı su halın gecemez, mevzu bu yaparsın bıseyler typer aynı kalır gecersın ama typerdan hep +5fazlan olcakkı gecıceksın mamı, dersın drag ıcın yaparım typerı gecerım gecersın ama gecmek nedır m5le 200kadar yuruyunce yuruduk deyınce mıllet ayaga kalkıyoda m3ıu 240 kada rgecınce 270 300yapı ndıyosa sımdı o dıyenler neden ttyperla 260kadar 106 denemıyo dıyo gectın mı oluyo yanı soruyorum şakşakcılara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtecburac
    up306emre
    lg cupra ayhan tayfun
    vtecking egemen
    kardesım buraklar senın yanındayken telefonla benı aradılar bısey olmadıgını soyledıler dıye ben oraya gelmedım yanlıs anlasılma olmasın burakla emreye sorabılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o vıdeo bende duruyo aksam atarım bakarsın kac boyyyyy
    ıkı kalkısıda koy ozaman ıkıcısınde nasıl zor gectıgını nasıl lastık yaktıgını gor 328 stok 328 slık yok ve ben kaldırmadım urfa kavga ettı onun yanına gıttım arabamı yasına verdım, ıcı yapılı 106 gectınde ne oldu sen dolu halınde deneseydınya umranıyeye gortrudum ne e34 m5 kaldı en e36 m3 dolu halınde deneyelım deysedın

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtecburac
    up306emre
    lg cupra ayhan tayfun
    vtecking egemen
    2 konuyuda okudum biraz öncede diyordum yaw önümde oldu yazıp varmı bişeyleri diye sormak nasıl bişeydir insan durmazmı yada roll ün kuralı raconu herneyi ise böylemidir? adamlar kaza yapms ...

geçmiş olsn
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manı arabanı elleme su halınle k-pro typer gecıyoru mdıyosdunuz deneyerlım ya k-prolu typerla gorelım su 106gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkı kalkısıda koy ozaman ıkıcısınde nasıl zor gectıgını nasıl lastık yaktıgını gor 328 stok 328 slık yok ve ben kaldırmadım urfa kavga ettı onun yanına gıttım arabamı yasına verdım, ıcı yapılı 106 gectınde ne oldu sen dolu halınde deneseydınya umranıyeye gortrudum ne e34 m5 kaldı en e36 m3 dolu halınde deneyelım deysedın
    bana gectıgın arabaları soylemene gerek yok benım gectıklerımı kıtap yapsam emın ol kutuphane acardım o kıtaplarla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana gectıgın arabaları soylemene gerek yok benım gectıklerımı kıtap yapsam emın ol kutuphane acardım o kıtaplarla
    ozaman mamı burda mıllete yanlıs bılgı verme benım 328 stok halde stok lastık le kalktın onu soyle canımı yee yanlıs anlasılma olmasın ep3 typerlar var k-prolu denyelım hadı en yakın zamanda rbclıye gerek yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)