Yekta vurursa gol olur aaa olmuş![]()
![]()
![]()
![]()
Yekta vurursa gol olur aaa olmuş![]()
![]()
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ağları deldim ağlarııı.. mehmet diktirmeye gitmiş şimdi aradı çok kötü ağlıyordu kıyamadım bir daha denemicem mehmetle..
YouTubeDR.ECU
dün bağlandım bu gün aldım arabayı bırakırmıyım peşinibu gece rol varmı
![]()
Tesekkurler serhat abi bende yazilim downpipe bide havafiltresi var biraz daha para bulablirsem biseyler daha yapicam insalllah![]()
videodan bşy anlaşılmıyor
murat abi seni araya kaynatmak lazım toplu videolardayiitle beraber french kiss hesabı
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Abı yok ya gram umrumnuzda değil ıkımızınde 24 saatın 14 saatı beraberız zaten amaç makara kı zaten su gercek bende kpro olmadan yektayı zor gecerım
Ama herşey bır kenera ne gectım senı be yektaaaa
Akşama gel olum acık ve net soluyroum dun balansım yoktu mecbur bıraktım ama bugun bırakmammmm![]()
demin ataşehirde yine mehmetle yekta bilendiler birbirlerine gece denemeye çıkarlarsa şaşırmayın![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Mehmet Clio RS ile denemeye çıktı biz döndük efsane kameraman EKErayda Savaş abinin S3 ile video çekmeye çıktı gece güzel videolar gelir izleriz![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
=) dün bağlatmasam bende bu gece denerdimegsoz filan yok
3 rs mehmeti ortamıza alırdık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)