zafa benim kardeşim adam istemedigini söylüyo zaten bence sen kendi egonu tatmin etmek için bu şekil davranıyosun gereksiz hareketler.
Printable View
maşallah her 2 aracada cupra ufak oynamayla geçecektir :)
yaa bırader bı sıkıntın varsa tlfn ac yuzume sole ordan abuk subuk konusma.yok egolarını tatmın edıomusumda falnda fılanda
sen kendı araclarının fn2 nın vıdeolarını koyarken neyını tatmın edıodun onu merak edıorm.konuyu uzatma.ben gerekenı safaya ozelden yazdım kendını kasma oralarda olurmu...
iki aracada maşşallah....cupra güzel yürümüş stoc hali ile..:D:D
yara bende dıılkı sende lafı uzatan sensın kendı kasan sensın bos bos yorum yapan sensın ben arac sahıbı ıle hallettım dıorum adam ordan yılmadan bana çene yapıo.laf uzatıo ben sanal alemde de gercek alemde de konusulması gereken neyse onu konusurum SENIN gıbı bos cene yapmam ben.
Hiç gerek yok bunlara üzülüyorum. Ama Alpaslan abim sağolsun aramasaydı videonun koyuldugunu ruhum duymayacaktı Burdan Tekrar Teşekkür ediyorum ona...
Kirk beygir fark icin biraz fazla tutunmamis mi? Hem hep vtec ustu diye kasmasaniz adamin artik turbosunun spool etmedigi yerde denemeseniz hep avantajli olan typer olmak zorunda olmasa cupranin esas gucu ozaman daha farkli ortaya cikacaktir.ben hala lafimin arkasindayim,cupra 40 beygir farka gore cok iyi tutunmus,eger fark 40 beygir varsa!!!!
heyecan yapmaya gerek yok ünlemlerle falan postlar atmaya, bence iyi tutunmamış bazı videolarda 7-8 boy fark var. Biri sıfır dsgli araba, diğeri 7-8 yıllık, yavaş vites atmış bazı yerlerde arabayı kesiciye sokara vites atmış araba.
vtec altı vtec üstü demişsinde 1. viteste bile denemişler, type r avantajı için kassalar neden 1. viteste denesinler...
ayrıca zorlamı vtec üstü deniyorlar :) cupra sahibi söyleseymiş birde şu devirde basalım diye sonuçta birbirini tanıyan insanlar
ayrıca cupra bence motoruna göre güzel gidiyor 1.4 araba sonuçta ki turbo olduğu için yazılım sonrası dahada iyi olacaktır. İçi falanda gayet güzel fiyatlarını bilmiyorum ama pazarda güzel iş yapacaktır.
bazı insanlardaki bu type ra karşı heyecan niye onu anlayamıyorum sadece
yazışmalarda ünlem genelde tepki olarak kullanılır o yüzden :)
tabiki uzatmayalım ikiside güzel güle kullansınlar, o güzel yolların hakkını versinler
ibiza çok çok iyi gitmiş bence, bi yazılım + egsoz ile type r ın şansı olmaz.