User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
187 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: İbiza cupra vs ep3 typer

cht2424
    Misafir
    ıkı aracada masallah kazasız belasız

zafa38
    Misafir
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heyecan yapmaya gerek yok ünlemlerle falan postlar atmaya, bence iyi tutunmamış bazı videolarda 7-8 boy fark var. Biri sıfır dsgli araba, diğeri 7-8 yıllık, yavaş vites atmış bazı yerlerde arabayı kesiciye sokara vites atmış araba.

vtec altı vtec üstü demişsinde 1. viteste bile denemişler, type r avantajı için kassalar neden 1. viteste denesinler...

ayrıca zorlamı vtec üstü deniyorlar cupra sahibi söyleseymiş birde şu devirde basalım diye sonuçta birbirini tanıyan insanlar

ayrıca cupra bence motoruna göre güzel gidiyor 1.4 araba sonuçta ki turbo olduğu için yazılım sonrası dahada iyi olacaktır. İçi falanda gayet güzel fiyatlarını bilmiyorum ama pazarda güzel iş yapacaktır.

bazı insanlardaki bu type ra karşı heyecan niye onu anlayamıyorum sadece
    Viteslerin uyuşması cok zor oluyor o bakımdan detaylı denemedik ben aslında FN2 ile denemeye gittim son anda o araç gelmeyince zevkine bir denemeydi. Burda madem vtec altı ustu bilmem ne diyosunuz benim aracın 3. 4. denemelerinde turbosunun şişmediğini nerden biliyosunuz sizce neden ilk denemede tutunuyorda dierlerinde daha dusuk kalıyor? Her denemede radyatöre intercoolera buzlu su döküp deneyen arkadaşlarda var. Zaten hava sıcaklıgı 30 derece bırakında 3.4. denemede performans düşsün....

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibiza çok çok iyi gitmiş bence, bi yazılım + egsoz ile type r ın şansı olmaz.
    sana öyle geliyor ...
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

zafa38
    Misafir
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana öyle geliyor ...
    Arkadaş turbolu Typer ın şansı olmaz dememiş bence karşıdaki araç için demiş ve gayet haklı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş turbolu Typer ın şansı olmaz dememiş bence karşıdaki araç için demiş ve gayet haklı...
    turbolu icin denediğini bende biliyorum. na typer icin genelleme yapıyor gibi yazmış son zamanlarda iyi giden typer görmediniz sanırım. öyle şansı yok falan yazınca arkadaş

zafa38
    Misafir
    Ayrıyeten Denediğimiz araç sökükmüydü onu bilmiyorum stepne koltuk vs? Halit gelince yazar...

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safa jad'ıda geçer yüklense :P:P:P
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

zafa38
    Misafir
    turbolu icin denediğini bende biliyorum. na typer icin genelleme yapıyor gibi yazmış son zamanlarda iyi giden typer görmediniz sanırım. öyle şansı yok falan yazınca arkadaş
    İyi giden kötü giden diye bişey yok nekadar emek harcarsan okadar gider hocam. Eger 2 arabayı karsılastırmak istiyosak hangisi iyi görmek istiyosak Stock EP3 bulalım deneyelim sonuç görülsün ama tırnagına kadar stock ve passenger olmadan.

zafa38
    Misafir
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    safa jad'ıda geçer yüklense :P:P:P
    Evet Tek rakibim THY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    revo revo revo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi giden kötü giden diye bişey yok nekadar emek harcarsan okadar gider hocam. Eger 2 arabayı karsılastırmak istiyosak hangisi iyi görmek istiyosak Stock EP3 bulalım deneyelim sonuç görülsün ama tırnagına kadar stock ve passenger olmadan.
    Ben 5 sene önce bile typer a stok binmiyordum. şimdi sana stok typer mi bulucam ibiza ya chip egzos yapın typer beyin takmasın. böyle mi istiyorsun

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Safa boşver kime ne söylesen boş. Biz senin arabanın 2. viteste en iyi yürümesinin 50 km hız olduğunu gördük çünkü dişliler hiç bir arabaya uymayacak kadar kısa. Kısa şanzumanlı 106 gtı dan bile çok çok daha kısa olduğunu gördük.Bilmeyen arkadaşlar varsada söyleyelim araba 2. viteste 70-75 km hız arasında redline'a giriyor.Yani denemeler hep type-R'ın avantaj sahasına giriyor.2. vites 50 basılsaydı ibizanın şişmemiş haliyle ben o zaman görürdüm type-r'ın ibizayı kaç km hızda yakalayacağını???

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Viteslerin uyuşması cok zor oluyor o bakımdan detaylı denemedik ben aslında FN2 ile denemeye gittim son anda o araç gelmeyince zevkine bir denemeydi. Burda madem vtec altı ustu bilmem ne diyosunuz benim aracın 3. 4. denemelerinde turbosunun şişmediğini nerden biliyosunuz sizce neden ilk denemede tutunuyorda dierlerinde daha dusuk kalıyor? Her denemede radyatöre intercoolera buzlu su döküp deneyen arkadaşlarda var. Zaten hava sıcaklıgı 30 derece bırakında 3.4. denemede performans düşsün....
    ısı faktörü iki araç içinde geçerli o arabada bir yerlerden özel soğuk hava çekmiyor içeri

intercoolera su dökülür veya dökülmez onu bilemem sonuca bakmak lazım, yoksa o olsa bu olsanın sonu yok.

ayrıca bence aracınız gayet güzel, alıştıkça daha da hızlanırsınız büyük ihtimalle ama denemelerde o söküktü ben şöyleydim o böyleydiye takılmaya başlamayın.

adı üstünde deneme adam sizi geçmek için elinden geleni yapar söker takar vs, sonuçta pist yarışı yapmıyorsunuz ikinizin aynı şartlarda olmanız gibi bir durum yok

son olarak passenger olmadan deneriz demişsiniz type r tek kişiyken ciddi hızlanır haberiniz olsun

bu arada aracı kaça aldınız ? sıfır fiyatı sciroccolardan ucuz mu pahalı mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Safa boşver kime ne söylesen boş. Biz senin arabanın 2. viteste en iyi yürümesinin 50 km hız olduğunu gördük çünkü dişliler hiç bir arabaya uymayacak kadar kısa. Kısa şanzumanlı 106 gtı dan bile çok çok daha kısa olduğunu gördük.Bilmeyen arkadaşlar varsada söyleyelim araba 2. viteste 70-75 km hız arasında redline'a giriyor.Yani denemeler hep type-R'ın avantaj sahasına giriyor.2. vites 50 basılsaydı ibizanın şişmemiş haliyle ben o zaman görürdüm type-r'ın ibizayı kaç km hızda yakalayacağını???
    na typer sahibi bi arkadaş versin arabasını bana . deneyelim göstereyim nasıl yürütülür typer. 2 de 50 de basicam ok ?

zafa38
    Misafir
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısı faktörü iki araç içinde geçerli o arabada bir yerlerden özel soğuk hava çekmiyor içeri

intercoolera su dökülür veya dökülmez onu bilemem sonuca bakmak lazım, yoksa o olsa bu olsanın sonu yok.

ayrıca bence aracınız gayet güzel, alıştıkça daha da hızlanırsınız büyük ihtimalle ama denemelerde o söküktü ben şöyleydim o böyleydiye takılmaya başlamayın.

adı üstünde deneme adam sizi geçmek için elinden geleni yapar söker takar vs, sonuçta pist yarışı yapmıyorsunuz ikinizin aynı şartlarda olmanız gibi bir durum yok

son olarak passenger olmadan deneriz demişsiniz type r tek kişiyken ciddi hızlanır haberiniz olsun

bu arada aracı kaça aldınız ? sıfır fiyatı sciroccolardan ucuz mu pahalı mı ?
    Öncelikle yorumlarınızdan ötürü tşk ederim. Tayyarın soğuk hava çekmesi ile benim aracın soguk hava çekmesi aynen belirttiğiniz kilo ve kişi faktörü gibidir bunu sizde bilirsiniz. Bende diyorumki hangi araba daha iyi yürür daha az yürür stock kaldırınca belli olur. Eşit şartlarda olma gibi bi durum yok ise zaten ozaman tüm kalkışlar şöle olsaydı böle olsaydı diye gider hangi araç daha iyi eşit yürütülünce anlaşılır diyorum ben bu iyi su kotu demiyorum.
    Sorunuzu yanıtlayayım evt sciroccoların tam en düşük boş fiyatını bilmemekle birlikte benimkine yakın olması lazım ama 160 lıklardan ucuz cunki bendeki ozellikleri roccolara koymaya kalksanız zaten fiyat 65 lere cıkıyo yani Hem motor performanslı hem daha dolu özellik olarak fiyatı daha ucuz.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na typer sahibi bi arkadaş versin arabasını bana . deneyelim göstereyim nasıl yürütülür typer. 2 de 50 de basicam ok ?
    Tamam sakin ben fanatiklik yapmıyorum.Tüm denemeler ibiza için dezavantaj olmuş.Bir kerede 50 de basılsaymış ben o zaman ki sonucu merak ediyorum.Bunu belirttim.Sen yürütürsün veya yürütemezsin ben onu merak etmedim.

zafa38
    Misafir
    Bulun bi NA EP3 sökük olmayan all stock ozaman ak hasan kara hasan belli olur...

zafa38
    Misafir
    Ben 5 sene önce bile typer a stok binmiyordum. şimdi sana stok typer mi bulucam ibiza ya chip egzos yapın typer beyin takmasın. böyle mi istiyorsun
    Öyle istemiyorum öyle olunca zaten eşit olmuyo eşit olmayınca hangi araç daha iyi yürüyo bilebilirmiyiz? Bilemeyiz. Burda tartıştıgımız ne hangi araç daha iyi yürüyo ? Videodaki araçlar eşit olmadıgına göre bunu bilemiyoruz tahmin yürütüyoruz...

vtc mania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıyeten Denediğimiz araç sökükmüydü onu bilmiyorum stepne koltuk vs? Halit gelince yazar...
    safa ben hıc bıse sökmedım arabamdan hatta aracımın arkasında tesisatıma varana kadar duruo.bunu bu sekılde dusunmenı anlamdım.aracı kaldırmadan once bulustugumz yerde sende gordun aracı.silencerı bıle yanında söktım bagajı actım tesisatı sen bıle gordun.Neye dayanarak soledın bunun koltuk sokukmuydu su sokukmuydu dıe..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)