User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
187 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İbiza cupra vs ep3 typer

vtc mania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    na typer sahibi bi arkadaş versin arabasını bana . deneyelim göstereyim nasıl yürütülür typer. 2 de 50 de basicam ok ?
    nezaman ıstersen senındır kardesım arac

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam sakin ben fanatiklik yapmıyorum.Tüm denemeler ibiza için dezavantaj olmuş.Bir kerede 50 de basılsaymış ben o zaman ki sonucu merak ediyorum.Bunu belirttim.Sen yürütürsün veya yürütemezsin ben onu merak etmedim.
    cem bıraderım sen askerden gel 10da 20 de 30 da 35 40da 45 de 50de 55 kacta ıstıosan yurutelım neye dayanarak bukadar ıddaalı konusuosun anlamdım ben senı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc mania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem bıraderım sen askerden gel 10da 20 de 30 da 35 40da 45 de 50de 55 kacta ıstıosan yurutelım neye dayanerak bukadar ıddaalı konusuosun anlamdım ben senı..
    vites atışlardaki problem olmasa eminim typer cok daha önde olacaktı vitesleri biraz yavaş atmışsınız bazen de redline girmişsiniz genede tebrikler

zafa38
    Misafir
    safa ben hıc bıse sökmedım arabamdan hatta aracımın arkasında tesisatıma varana kadar duruo.bunu bu sekılde dusunmenı anlamdım.aracı kaldırmadan once bulustugumz yerde sende gordun aracı.silencerı bıle yanında söktım bagajı actım tesisatı sen bıle gordun.Neye dayanarak soledın bunun koltuk sokukmuydu su sokukmuydu dıe..
    Yok ben aracını görmedim kardeşim yanlış anlamışsın yani sadece ben aracını incelemedim ondan sordum hani varmıydı eksik bişey diye genelde herkes söktügünden merak ettim sen yanlış anlamışsın ben araç söküktü demedim acaba sökülü bişi varmıydı Halit gelince yazar dedim bişi yokki bunda kardeşim....

zafa38
    Misafir
    cem bıraderım sen askerden gel 10da 20 de 30 da 35 40da 45 de 50de 55 kacta ıstıosan yurutelım neye dayanarak bukadar ıddaalı konusuosun anlamdım ben senı..
    Cem geçer diye iddia etmiyoki kanka ibiza dahada tutunabilir diye idda ediyo ki cem zaten burda yoksa koğuşta techde geziyoda olabilir

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anti TypeR'cılar gene piyasada..
    Yok söyle basılsa böyle basilsaymis demeyi bırakın da ona araç sahipleri karar versin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anti TypeR'cılar gene piyasada..
    Yok söyle basılsa böyle basilsaymis demeyi bırakın da ona araç sahipleri karar versin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites atışlardaki problem olmasa eminim typer cok daha önde olacaktı vitesleri biraz yavaş atmışsınız bazen de redline girmişsiniz genede tebrikler

DogukanB
    Misafir
    geçme geçilme değil de tyoer çok yakışıklıymış, jant rengi felan on numara

telsiz olayı da iyi düşünülmüş

maşallah araçlara

zafa38
    Misafir
    Hem millet cupra için diyo şöle olsa böle olsanın sonu yok oyuzden bırakın diyo sonra biri honda için söle vites atılsa daha iyi olurdu bilmem ne olurdu diyo o onaylanıyor. Galiba Anti Typer deilde Anti Cupracı daha fazla ben ikiside değilim orası gerçek...

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya adamlar fıstık gibi roll yapmış,neyi tartışıyonuz.iki aracada maşaallah.
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon hareket yanlış olmuş

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra sahibi arkadaşım biraz alınganlık yapıyorsun gibime geldi.Bence gerek yok.

Videoların koyulması da bence iyi olmuş.Hem bizlere 2 tane harika aracın denemesini izletmiş oldunuz, hem de ibiza cupra'nın type-r gibi bir canavara tutunabileceğini göstermişsiniz.Deneme yaptığın araç zaten kral koltuğunda oturuyor.Stock halinin bile ne kadar iyi yürüdüğü herkez tarafından biliniyor.Sen stock aracınla type-r'a yakın yürümüşsün. Yazılım yaptırdığın zaman ort. 225hplik bir güç elde edeceksin, tork da cabası. Bi daha denersin

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nezaman ıstersen senındır kardesım arac
    eyvallah kpro da benden olsun denerken takarız

arkadaş yazılım egzos la typerın şansı yok demişte. bende ona cevap verdim. neyse konu gereksiz yerlere gitmesin... iki aracada maşallah ayrıca typer çok güzel duruyor.Rabbim nazardan kazadan beladan korusun
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

zafa38
    Misafir
    Videoyu istemememin bir sebebide bu gibi üzücü tartışmalar içindi işte burda bircok kişi tartışmaya girdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arkadaş yazılım egzos la typerın şansı yok demişte. bende ona cevap verdim. neyse konu gereksiz yerlere gitmesin... iki aracada maşallah ayrıca typer çok güzel duruyor.Rabbim nazardan kazadan beladan korusun
    eyv.. kardesım cok saol cumlemızın aracını kazalardan korusun...konu hıc gıtmemesı gereken yerlere tasındı hıc gerek yoktu neyse.görusmek uzere tekrar cok saol

zafa38
    Misafir

Aminnn CÜMLEMİZİ.....

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem millet cupra için diyo şöle olsa böle olsanın sonu yok oyuzden bırakın diyo sonra biri honda için söle vites atılsa daha iyi olurdu bilmem ne olurdu diyo o onaylanıyor. Galiba Anti Typer deilde Anti Cupracı daha fazla ben ikiside değilim orası gerçek...
    Senlik bir soz degildi o kardesim Maaşallah araban güzel gıcır gıcır biraz daha alisip egzoz falan yaparsan çok daha güzel olacaktır..
    Hemen hemen bütün TypeR denemelerinde(özellikle de EP3) videolar konduktan sonra araç sahipleri hariç hep aynı kisiler bu tutumu sergiliyor..
    Anlaşılan zamanında bu arkadaslara TypeR sağlam saplamış,, belliki yaraları derin..

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

halit 50de bassaymış demiş arkadaş sana keşke bassaydın...50de bassanda 10 boy değilde 7 boy olurdu fark kanka...stock type-r olsaydı yine önde olurdu varsa stock bi type-r denetinde tartışma bitsin yada sökün olum egsozu filtreyi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)