turbosu kucuk bunun o yuzden pek ıyı gıtmemıs
maşallah halit
st hep niye gec basiyor gaza yoksa typer mi erken basiyor bir turlu anlasamamissiniz son denemeler daha yakin olmus guzel video...
masallah cok ıyı yurumussunuz...ama bı denge kurulamamıs sanırım...yanı once ve sonra baslamıs gıbı.ama her ıkısınıde masallah...
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
Masallah her 2 aracada Cok zevkli deneme
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
st yabancı plaka sanırım bu işleri pek bilmiyor yada iyi biliyor altta bekliyor fazla ust devire cıkmak istemiyor
yinede guzel denemeler olmus masallah araclara st sanırım 250 260 hp civarı denk bi karsılasma olmus agırlıklar goz onunde bulunduruldugunda 2 aracada masallah...
focus st her ne kdr performans aracı olsada ctr kadar performansa yonelık bır arac deıl zaten ıcındekı konfor ve agırlıı bunu gosterıyor bırde fordcu arkadas bu konularda tecrubesız bellı belkı devır tutturamıo vıtes atamıo vs ama o guzelım st ye far stop takmıs falan yazık etmıssonucta ctr cok ıı bır arac m3 lerı gecıyor st yı de gecer yanı ama tabı yurd dısında hazırlanan st lerle bu vıdeodakı st nın arasında cok fark var
Maşallah iki aracada ama bence aşırı besleme birazdaha iyi gitmesi lazım hele hele yazılımlıyken. Bu ep3 ler ne garip ya ummadığın arabayı geçiyor ummadığın arabaya kafa tutuyor. Maşallah vallaa!!!
Mustafa st ctr'ı pistte perişan eder nasıl performans araca değil yahuMotor hakkında söylenecek söz yok ford yine ucuza kaçıp volvodan aldığı motoru hoop oturttu focusa..Neyseki rs falan filan derken rs team baya geliştirdi focusu
Yalnız st sürücüsünden bir miktar şüpheliyim,vites atamıyor sanki.Bir anda bu kadar geçilmesi anormal.
Pek sağlıklı denemeler olmamış yav![]()
Tayparın vites atışlarıda yavaş olmuş sanki
2 aracada kocaman maşallah![]()
bu typer ın hakkı bu değil.. ya specleri bi daha gözden geçmesi lazım yada piloaj ın iyileştirilmesi lazım
![]()
Dr.Ecu AntaLya
maşallah iki aracada.gündüz çekimleri her zamanki gibi süper
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Bugün tesadüf eseri bu videoyu izledim . St hep geç ve geriden yükleniyormuş gibi geldi bana hemen hemen bütün denemelerde . Bilmiyorum belki ben videodan yanılıyorumdur .
Instagram: mutusgarage
Araçlara maaşallah. Bu ep3 e zaten laf yok. Fakat ben bu ST sürücüsünü çözemedim . Bi ileri çıkıyor bir geri nasıl oluyor o anlamadım. BAzen kafa kafaya gidip sonra kaybediyor bazen geride kalıyor iyice son deneme de diğerlerinden alakasızca öne atlayıp geçiliyor. Yani bu aracın bu kadar farklılık göstermesi denemelerde sürücüden sanırsam.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Almanyada ikamet eden ve stsini satıp model küçülten bir arkadaşımda o nasıl video o nasıl st deyip duruyor 10dkdırYazıklar olsun vs. haha
![]()
Instagram: mutusgarage
o st nin yazılımınında iyi olduğu muamma yoksa yazılımlı bir st böle gitmez . sürücüde tecrübesiz heralde. anlayamadım ama o ağırlığına göre fena değil. tam tamıyla düzgün bir şekilde denenmiş olsaydı belki sonuçlar çok farklı olabilirdi ama sağlık olsun.. 2 aracada maşallah. kazasız belasız..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)