maşallah süper ler
her iki cupraya da maşallah güzel yürümüşler.
Maşallah araclara ..
sonuç benim beklediğim gibi maşALLAH ubaya.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
sağlıklı deneme olmamış kırmızı cupra süzülerek başlamış specleri birbirine denk araçlarda bu tarz şeyler çok önemli en az yarım boy handikap ile başlamış sarı cupra..
..::PASSATURBO1::..
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler İki Aracada.UBA Güzel Yürümüş Köksal Abi =)
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
arkadaşlar güzel denemeler oldu,her denememiz aynı değil kimini uba önde bitiriyo,kimini ben önde bitiriyorum.uba nın beşi çok güzel,benim altıncı vitesim çok güzel ,dikkat ederseniz köksal ın koyduğu video devam etse geliyorum.bana göre denktik en hızlı cupra olmanın peşinde değiliz ne ben ne köksal maksat eksiklerimizi düzeltmek ti,köksal benim kardeşimdir.mesela buda benden bir video denklik açısından.
zd9000 cupra
maşallah diyelim turboya dikkat 1.9 peak biraz fazla gibi dikkatli olmak lazım.
2 aracada maşallah denk gidiyorlar birbirleriyle
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Rolinglerde değişmez bi kural vardır. Gaz kelebeğin kapalı yakalanırsan yanarsın.
Olması gereken 2 arabanında aynı anda belirli bir hıza veya devire çıkması ve pedaldan ayağını geri çekmeden sayıp basmalarıdır.
Bir araba önde ayak gaz pedalında sabit bekliyorsa yanına gelen hizalamak için illaki ayağını gazdan çekiyor genelde öyle oluyor yani.
Bu sefer 3. kornada gaza oturulduğunda diğer araç öne atlamış oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)