Cok tesekkurederım mustafa tekrar katılma otesı oldu eger grup ıyı olsaydı cıddı bır ekıp calısması olacaktı ama kendı adıma daha farklı anlamlı oldu cunku otomobılın ıcını komple ben yaptım bu benım ıcın cok daha anlamlı olan kısmı oldu
Cok tesekkurederım mustafa tekrar katılma otesı oldu eger grup ıyı olsaydı cıddı bır ekıp calısması olacaktı ama kendı adıma daha farklı anlamlı oldu cunku otomobılın ıcını komple ben yaptım bu benım ıcın cok daha anlamlı olan kısmı oldu
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
Tebrikler,gurur duydum sizinde bu projede olmanzıa.
Çiziö halinde çok güzel gözükmemişti gözüme ama beğendim şimdi.
ooo guzelmıs bu araba...
ıcı falan harıka olmus tebrıklerr dunyada turkıyeyı boyle turklerın temsıl etmesı ve basarılı olması cok gurur verıcı
Elinize sağlık , izlerken büyük keyif aldım. Gerçeğe dönü$mesini içtenlikle diliyorum . Tebrikler tekrardan.
Bu senın yaptıgın calısmaları baska nerelerde gorebılırız?Baska calısmalarında var mı?
güzel bir çalışma olmuş,tebrik ederim.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Sinan Autoshow dergısını aldık cok cok guzel basarılarını tekrar kutluorum Pazartesı Otohaber mıydı?
Tebrikler .... Böle bi projenin içinde olman mükemmel bişey ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Türkiyede bu tarz işler çok zor emin ol bende Usa da okudum Ve usa vatandaşıyım o tarz bişiyi burda yapman çok kısıtlı imkanlar sebebi ile zor ama bence bulunduğun yeri basamak olarak kullan ve dönme orda devam et burda bişiler yapmak istedikçe körelir tükenirsin ... Bir dost tavsiyesi ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)