muhakkak moruk
şimdi şöyle birşey var selçuğun arabasında söylediklerinden farklı birşeyler olduğunu iddia ediyorsunuz ve erdemle selçuk katiyen yok diyorlar sen çöpe atacak parayı hazır ettim gidip baktıralım diyorsun ya birşey çıkmazsa ?![]()
banada kprosuz arabanın kprolu ile yürümesi saçma geliyor ama erdeminde selçuğunda yalan söyleyeceğine ihtimal vermiyorum açıkçası
eğer bildiklerin erdem yada selçuktan değilde kulaktan dolma birşeylerse fazla itimat etme derim moruk biliyorsun zamanında senin araba içinde bilmemkaç sıkıştırma demişlerdi
ama anladığım kadarı ile selçuktan birşeyler duydun o zaman makinasına güveniyosa gider kontrol ettirir![]()
60-240 cıkılır denenir Kpro lu type r 5-6 boy fark atamaz ise denirki kprosuz a helal olsun iyi gitti durum budur![]()
e çıkmazsa bende g..t olur kalırım moruk ne olcak ama ben yaş tahtaya basmam
Selçuk ılk konussun kanak ben ondan sonra konuşiyım sımdı o zaten dobra adam herkezde oyle diyorya zaten o soler neler olduğunu o konuşsun sonra ben konusurum moruk
Amam dediğim gibi Selçuk boyle bir şeye meydan vermez ..![]()
motor açmanıza gerek yok sıkıştırma ölçebilirsiniz, vakum hortumları kontrol edilir(nos dan şüphe ediyorsanız) gizli birşey olacağını düşünmüyorum açıkçası ama kprolu ile kprosuz yan yana yürüyor ise. kprolu da sorun olabilir.
ayrıca ben şunu anlamıyorum kimse setup ını söylemek zorunda değil ne yaptığını söylemek zorunda değil. herkes yapacağını yapar denenir kim geçiyorsa en hızlı odur. ben rolling e giderken kayışta sökerdim arabada hafifletirdim. amaç geçmektir. geçmek için her yol mübahtır. (gizli nos başka birşey tabi)
herkes aynı setup hızlı olmaya çalışmak yerine; elinden geldiğince hızlı olmaya çalışsa arabalarını geliştirse daha iyi olur.
Failure is not an option.
Sonunda biri çıktı ve aklımdaki cümleyi yazdı![]()
Nedir bu aynı setupta hızlı olmaya çalışma isteği ?
Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaş, herkes doldursun doldurabildiğini denesin.
Aylardır bitmedi bu mevzular bende şu filtre var sende bu var akşam kaynım geldi çok yemek yedim kilo almış olabilirim. Bende k-pro var sende k-krosun yeter be![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
o zaman tamam herkez elındne gelenı yapar ** aben sadece araba sokmeye karşıyım ıkı taaraf ıcınde konusyorum bır deneme yapılcak dıye dosemelerı laçka etmenın anlamı yok bence
O zman ben değil selçuk bir tarıh belırlesın o zmana kadar oda bende alalım malzemelrımızı yuklenelım cıkalım
Ama zaten soyle birşey var Selçuk boyle dmeektnese desınkı kardeşim benım buu arabadakı bılgım bır coğunuzdan yuksek ben arabamı yaparım hangı malzeme koyduğumuda soylemem kendıne guvenen varsa yuklesın gelsın derse o zman su ankı konusmalarına kımse bır şey dıyemez ama ben sadece su amlzemeler ıle gelıcem dıyıp aşıkar bır sekılde o zmalzmelerden farklı malzemeler ıle geldığı anlaşılınca elbetet herkez gule bu işe
Ben her şeyı Selçuğa bırakltım o zman o tarıh belırlesın şartları belırlesın
Ama baştan soylıyım su an JAP ı verme ıhtımalım var ama herkezın onunde soz sırf bu iş için Typer alırım açık ve net![]()
benim söylediklerim şahıs belirterek değildi, genelleme yapmak istedim. bana kalırsa şu an en iyisini yiğitler yapıyor. en iyisini açıyorum, atmosferik yapmaya karar verip maddi durumları imkanında parça alıp arabalarını yüklüyorlar.
Bence araba yapmanın,hızlandırmanın keyfini çıkarın.Filtre header egzozun ötesine geçme vakti geldi typer lardaatmosferik k serileri 10 sn koşuyor ey ahali
yükleyin atmosferik k serisi görelim 280-300hp leri görelim artık, k24 mü yaparsınız k20 strker mı yaparsınız 11 bin mi dönersiniz F20 parçası mı takarsınız hadi bekliyoruz vallahi.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)