User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
239 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: JAP Type'R & GNS Type'r

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımmm çarşı pazar karışır hemşerim
    yok moruk nıye karışşınkı sadece gerçeklerı konusuyoruz dostça
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhakkak moruk

şimdi şöyle birşey var selçuğun arabasında söylediklerinden farklı birşeyler olduğunu iddia ediyorsunuz ve erdemle selçuk katiyen yok diyorlar sen çöpe atacak parayı hazır ettim gidip baktıralım diyorsun ya birşey çıkmazsa ?

banada kprosuz arabanın kprolu ile yürümesi saçma geliyor ama erdeminde selçuğunda yalan söyleyeceğine ihtimal vermiyorum açıkçası

eğer bildiklerin erdem yada selçuktan değilde kulaktan dolma birşeylerse fazla itimat etme derim moruk biliyorsun zamanında senin araba içinde bilmemkaç sıkıştırma demişlerdi

ama anladığım kadarı ile selçuktan birşeyler duydun o zaman makinasına güveniyosa gider kontrol ettirir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60-240 cıkılır denenir Kpro lu type r 5-6 boy fark atamaz ise denirki kprosuz a helal olsun iyi gitti durum budur

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60-240 cıkılır denenir Kpro lu type r 5-6 boy fark atamaz ise denirki kprosuz a helal olsun iyi gitti durum budur
    5-6 boya ne gerek varki 1 boy olsa bile geçmiş sayılmazmı?

iila 5-6 boy olması önemli değil
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhakkak moruk

şimdi şöyle birşey var selçuğun arabasında söylediklerinden farklı birşeyler olduğunu iddia ediyorsunuz ve erdemle selçuk katiyen yok diyorlar sen çöpe atacak parayı hazır ettim gidip baktıralım diyorsun ya birşey çıkmazsa ?

banada kprosuz arabanın kprolu ile yürümesi saçma geliyor ama erdeminde selçuğunda yalan söyleyeceğine ihtimal vermiyorum açıkçası

eğer bildiklerin erdem yada selçuktan değilde kulaktan dolma birşeylerse fazla itimat etme derim moruk biliyorsun zamanında senin araba içinde bilmemkaç sıkıştırma demişlerdi

ama anladığım kadarı ile selçuktan birşeyler duydun o zaman makinasına güveniyosa gider kontrol ettirir

e çıkmazsa bende g..t olur kalırım moruk ne olcak ama ben yaş tahtaya basmam

Selçuk ılk konussun kanak ben ondan sonra konuşiyım sımdı o zaten dobra adam herkezde oyle diyorya zaten o soler neler olduğunu o konuşsun sonra ben konusurum moruk

Amam dediğim gibi Selçuk boyle bir şeye meydan vermez ..
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seko havada duruyorum şahıtlerım var

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    motor açmanıza gerek yok sıkıştırma ölçebilirsiniz, vakum hortumları kontrol edilir(nos dan şüphe ediyorsanız) gizli birşey olacağını düşünmüyorum açıkçası ama kprolu ile kprosuz yan yana yürüyor ise. kprolu da sorun olabilir.

ayrıca ben şunu anlamıyorum kimse setup ını söylemek zorunda değil ne yaptığını söylemek zorunda değil. herkes yapacağını yapar denenir kim geçiyorsa en hızlı odur. ben rolling e giderken kayışta sökerdim arabada hafifletirdim. amaç geçmektir. geçmek için her yol mübahtır. (gizli nos başka birşey tabi)
    herkes aynı setup hızlı olmaya çalışmak yerine; elinden geldiğince hızlı olmaya çalışsa arabalarını geliştirse daha iyi olur.
    Failure is not an option.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes aynı setup hızlı olmaya çalışmak yerine; elinden geldiğince hızlı olmaya çalışsa arabalarını geliştirse daha iyi olur.
    Sonunda biri çıktı ve aklımdaki cümleyi yazdı

Nedir bu aynı setupta hızlı olmaya çalışma isteği ?

Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaş, herkes doldursun doldurabildiğini denesin.

Aylardır bitmedi bu mevzular bende şu filtre var sende bu var akşam kaynım geldi çok yemek yedim kilo almış olabilirim. Bende k-pro var sende k-krosun yeter be

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5-6 boya ne gerek varki 1 boy olsa bile geçmiş sayılmazmı?

iila 5-6 boy olması önemli değil
    Haklısın hocamda kimse 1 boy icin 2000 tl artı ayar parası vermez bence

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    e baksana zaten yazılanlara hatta denemelere (dün gece) göre bi boka yaramıyormuş k-pro kandırmışlar sizi yıllardır

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman tamam herkez elındne gelenı yapar ** aben sadece araba sokmeye karşıyım ıkı taaraf ıcınde konusyorum bır deneme yapılcak dıye dosemelerı laçka etmenın anlamı yok bence

O zman ben değil selçuk bir tarıh belırlesın o zmana kadar oda bende alalım malzemelrımızı yuklenelım cıkalım

Ama zaten soyle birşey var Selçuk boyle dmeektnese desınkı kardeşim benım buu arabadakı bılgım bır coğunuzdan yuksek ben arabamı yaparım hangı malzeme koyduğumuda soylemem kendıne guvenen varsa yuklesın gelsın derse o zman su ankı konusmalarına kımse bır şey dıyemez ama ben sadece su amlzemeler ıle gelıcem dıyıp aşıkar bır sekılde o zmalzmelerden farklı malzemeler ıle geldığı anlaşılınca elbetet herkez gule bu işe

Ben her şeyı Selçuğa bırakltım o zman o tarıh belırlesın şartları belırlesın

Ama baştan soylıyım su an JAP ı verme ıhtımalım var ama herkezın onunde soz sırf bu iş için Typer alırım açık ve net

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka ben bu gece en hızlı sayılan s2000 le denedım kprolu JOB ıle denedım... JOB la s2000 yanyana gıttıler bı ara s2000 az one cıktı gıbı oldu..ben s2000 le denedım 4 5 kez kımınde yanyana gıttım kımınde arka camurlugunda kaldım... hakanın sorusu su oldu lan kpro varda bızı yıyosun dıımı? yemın bıllah ettım yok dıye cunkı yok... kprosuzken kproluya gecılmemde sıkıntı yokkı olması gereken olmus olucak. ama bu aksamkı gıbı yanayna gıdersem yada az gecersem?

ayrıca TB turboyken ALLAH ın kulu denemeye gelmıodu arabamı sokunce herkes hanı araban demeye basladı.. aynen TB turboyken nerdeydınız???
    Maaşallah kanka STP efsane yürüyoooooo
    K-pro'n benden ver siparişi gelsin

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor açmanıza gerek yok sıkıştırma ölçebilirsiniz, vakum hortumları kontrol edilir(nos dan şüphe ediyorsanız) gizli birşey olacağını düşünmüyorum açıkçası ama kprolu ile kprosuz yan yana yürüyor ise. kprolu da sorun olabilir.

ayrıca ben şunu anlamıyorum kimse setup ını söylemek zorunda değil ne yaptığını söylemek zorunda değil. herkes yapacağını yapar denenir kim geçiyorsa en hızlı odur. ben rolling e giderken kayışta sökerdim arabada hafifletirdim. amaç geçmektir. geçmek için her yol mübahtır. (gizli nos başka birşey tabi)
    aynen katılıyorum...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim söylediklerim şahıs belirterek değildi, genelleme yapmak istedim. bana kalırsa şu an en iyisini yiğitler yapıyor. en iyisini açıyorum, atmosferik yapmaya karar verip maddi durumları imkanında parça alıp arabalarını yüklüyorlar.

Bence araba yapmanın,hızlandırmanın keyfini çıkarın.Filtre header egzozun ötesine geçme vakti geldi typer larda atmosferik k serileri 10 sn koşuyor ey ahali yükleyin atmosferik k serisi görelim 280-300hp leri görelim artık, k24 mü yaparsınız k20 strker mı yaparsınız 11 bin mi dönersiniz F20 parçası mı takarsınız hadi bekliyoruz vallahi.
    Failure is not an option.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman tamam herkez elındne gelenı yapar ** aben sadece araba sokmeye karşıyım ıkı taaraf ıcınde konusyorum bır deneme yapılcak dıye dosemelerı laçka etmenın anlamı yok bence

O zman ben değil selçuk bir tarıh belırlesın o zmana kadar oda bende alalım malzemelrımızı yuklenelım cıkalım

Ama zaten soyle birşey var Selçuk boyle demektense desınkı kardeşim benım bu arabadakı bılgım bır coğunuzdan yuksek ben arabamı yaparım hangı malzeme koyduğumuda soylemem kendıne guvenen varsa yuklesın gelsın derse o zman su ankı konusmalarına kımse bır şey dıyemez ama ben sadece su amlzemeler ıle gelıcem dıyıp aşıkar bır sekılde o zmalzmelerden farklı malzemeler ıle geldığı anlaşılınca elbetet herkez gule bu işe
    Ben her şeyı Selçuğa bırakltım o zman o tarıh belırlesın şartları belırlesın

Ama baştan soylıyım su an JAP ı verme ıhtımalım var ama herkezın onunde soz sırf bu iş için Typer alırım açık ve net

bak bu güzel laftı işte

bide düzgün yazsana sen olum özgün gibi yazıyosun

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak bu güzel laftı işte

abi bu özgün alfabesi çok ilginç bi alfabe... o kadar harf eksik, cümle devrik , noktalama işareti yok yinede anlaşılıyor anlatılmak istenen
    Dr.Ecu

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence tamamen duygusal bu işler
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak bu güzel laftı işte

harbiden ya cok karışık yazmılım ama doğru seylerden bahsettim

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kpro lu ile kprosuz arasında 4-5boy oynamıyomyudu belki daha fazla çok takip etmedim tam bilmiyorum
    200-220 ye kadar 4boy oynar..Kprosuz 218 gibi 6 ya atacağı ve kprolu devam edeceği için 218km.den sonra fark açılır..
    Kprosuzda conta varsa fark 2-2,5 boy yine 5 sonu

bu anlattığım kanun değil kendi tecrübem sadece

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)