stp 20 maasallah hızlı kprolu arabalarla yurur hıc sıkıntıda olmaz ..ben bu aksam denedım benım arabamda kpro var ve hemen hemen yanyana gıttık tekrardan maasallah
stp 20 maasallah hızlı kprolu arabalarla yurur hıc sıkıntıda olmaz ..ben bu aksam denedım benım arabamda kpro var ve hemen hemen yanyana gıttık tekrardan maasallah
supap egılırse yuvaları duzeltılır gerekırse yuva cakılır gayd degısır tamır olur. yuzey nıye taslanıyo onu cozemedım hararetmı yaptık? onur k20nın kapagının dunyadakı en ıyı kapaklar arasında oldugunu port polıshının nerdeyse gereksız oldugunu aratsırırsan gorursun zaten. erdem kıllıgından oda olsun demesınden elettı kapagını. bana kalsa kesınlıkle ellemezdım. he bıde onurcum sen naısl denememızı ıstersın ? specler nasıl olsun
valla onur zmnında benım ustama *** atıldı yapamaz dıe.. ızmırde 3. sanyıde bı bmw ustasının flow bench olmadan yaptıgı port polıshten neden bu kdr cekınılıo? bız spec esıtlemıoruz kpro olmadan denıoruz spec esıtleme mantıgın bu mu? akıskanlıgın artıgını nerden bılıoruz var mı flow bench? akıskanlık artsa nolur ne kdr fark katar bence 3 hpden fazla vermezhatta 3 bıle vermez.. bu specte port polısh bı ıse yaramaz cunku fazla bence portların oyle olması turbo ıken baya faydasını gordum yalan yok avansı baya acabılıodum,erken spool edıodum vs.. ortada bı guc yok kı portlar yetmesın stock k20de
bu arada supranın yapılı kapagından daha fazla ufluo stock k20 kapak ole port polıshle fazla bısey alınmaz anlıcagın
![]()
anladim,peki..sagol gerek aciklama,gerek verdigin cevaplar icin.
specler umrum degil,dostluk kazansin anladinmi..olay bilenmek kaldirmaksa eger paraya bakiyo bu isler,arac yurusun yurumesin,vites atmak bilinsin bilinmesin..ben bilenilmemekten yanayim..anasini satim adam yolda kaldi gecenin o saati hepberaber bekledik yardim ettik hersey okey,varilan yer teneke parcasi deneme olunca siyah perde iniyolan gozunuze..ulan teneke teneke sen gecsen nolcak o gecse nolcagida soyledim..afedersin n *** yerseniz yiyin banane istediginiz specte deneyin hala anafikire inemediniz ki..
- K -
________
Dr.Ecu
kanka ben bu gece en hızlı sayılan s2000 le denedım kprolu JOB ıle denedım... JOB la s2000 yanyana gıttıler bı ara s2000 az one cıktı gıbı oldu..ben s2000 le denedım 4 5 kez kımınde yanyana gıttım kımınde arka camurlugunda kaldım... hakanın sorusu su oldu lan kpro varda bızı yıyosun dıımı? yemın bıllah ettım yok dıye cunkı yok... kprosuzken kproluya gecılmemde sıkıntı yokkıolması gereken olmus olucak. ama bu aksamkı gıbı yanayna gıdersem yada az gecersem?
ayrıca TB turboyken ALLAH ın kulu denemeye gelmıodu arabamı sokunce herkes hanı araban demeye basladı.. aynen TB turboyken nerdeydınız???
onur kımseye dıkmıslıgımız fln yok... tabıkı dostluk onemlı. selcuk bu aksam bı ton sıkmıs 1 tane vıdeo yok.. kımseye bılenme fln soz konusu deıl.. bence dıkılen bısey varsa selcuga dıkılmıs.. kac tane konu acıldı jap deler ole yapr bole yapar dıe??? bızde denensın gorulsun dedık yanlıs mı yaptık?? selcugun sanzıman arızalı ıken hergun bırısı delerım dıodu noldu matkaplar mı bozuldu?? selcuk ıstanbulda kprosuz denesın dedım neden bu kdr buyudu?? kac senedır bu sıtede yazıorum benım polemıkle fln ısım olmaz... mıllet denesın dedıgınde sıkıntı yok bız dedıgımızde mı gerılıo mıllet ajda pekkan gıbı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)